Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
na testu, tako da zgleda, da bomo marca pestovali ... 
, ker ga pri prejšnjih dveh nosečnostih nisem videla. Res upam, da nama bo tokrat uspelo...
...
se še spomnim naja kako sva se menili in sem jst trdila da bom februarka in ti marčevka...no evo, kako je pol blo?
vaši sončki se bodo rodili v zelo lep spomladanski čas. super bo, ker bo že sonček in boste šli kmalu vn vozičkat... ah kje je že to...
, 0
, 13.7., ns, Domžale
Tako da, če se katera druga javi, bom zelo vesela
, čestitke!!! Ja, sva skupaj čakali
Ne vem, upam, da to zame ne pomeni konec te
. Tako da sem zdaj precej prestrašena, kako bo. Saj čez dan v službi še nekako gre, ker je dela dovolj, ampak popoldne in zvečer me pa stisne
. Zdi se mu, da se temu preveč posvečam in da je otrok moj edini cilj v življenju, kar seveda ni res, ampak trenutno je definitivno najpomembnejši "cilj", če sploh lahko tako rečem. Zoprno je, da se ne morem o tem še z nikomer pogovarjati, ker sva se odločila, da poveva šele po 1. pregledu. Jaz pa najlaže predelam take strahove, če govorim o njih. No, mogoče bo vsaj malo pomagalo tudi tole pisanje. Zdržati moram še vsaj 1 teden, pa bo UPAM lažje. Ko bi vsaj že 13.7. videla