Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 8:05:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx podaljšali so nama še za 1 teden, tako da sva še naslednji teden tam. napreduje zelo lepo, vsak dan se kaj novega nauči. najbolj všeč mi je logopedinja, ki mi je predlagala funkcionalno učenje na podlagi predmetov iz naravnih materialov (les, kamen, pluta, semena). tako bi se naj on naučil neverbalne komunikacije, saj je na tem področju zelooooooo šibek. zdaj komaj vidim koliko dela nas (me) še čaka.... Lepo za prebrat Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 8:07:06
|
|
|
|
matcar
|
Spala super,Teo celo noč od 19.30-5-h,v spanju pojedel in spal do zdaj. Meni pa je tudi prav pasalo malo potegnit in se naspat po dolgem času. Teo pa bo danes dopolnil 8 mesecev! Mater,je minlo to.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 8:39:15
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teo pa bo danes dopolnil 8 mesecev! Mater,je minlo to. Teo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 8:42:38
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Mi pa spali tak tak, mali je neko vročino pokasiral, sicer "samo" 38.6, sedaj zjutraj pa 38, pa nekaj mi je na suho kašljat začel. Bi morali iti danes do mojih na kosilo, ker je imel včeraj bratec rojstni dan, pa zdaj nisem ravno navdušena da bi ga vlačla v avto. Jutri pa grem zjutraj itak k zdravniku zaradi teh flekov, pa bom vidla, če se bo to še dalje razvijalo, ali ne. Verjetno bom pa mamo poklicala, da nas danes ne bo; mater bo navdušena ker ima sigurno že vse pripravljeno za kosilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 8:48:26
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla torej si še več izvedela? ja, in res komaj zdaj vidim kakšne ogromne razlike so med zdravniki iste stroke . eden ti reče, da je z malim vse ok, drugi pa da zeloooo zaostaja. pol pa si misli svoje...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 8:48:57
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teo pa bo danes dopolnil 8 mesecev! Mater,je minlo to. Teo podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 8:50:07
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro, spati v svoji postelji brez zbujanja - NEPRECENLJIVO! danes pa nazaj v LJ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 8:55:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teo pa bo danes dopolnil 8 mesecev! Mater,je minlo to. Teo podpis Pa še moj.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 9:20:20
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teo pa bo danes dopolnil 8 mesecev! Mater,je minlo to. Teo podpis Pa še moj. in moj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 9:25:22
|
|
|
|
majakla
|
Dan, spali super, zdaj pa se ven spravljamo, tak da čez kako uro bi nam moralo ratat, gremo pa pod Pohorje se malo nadihat, ker imam 2 prehlajenčka doma. Karmen: z 38 ali več vročine ga jaz ne bi ven vozla. Naj se najejo, pol pa še vam prinesejo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 10:08:24
|
|
|
|
arabela*
|
Dannnn Ravnokar sem zlezla iz postelje, kak je pasalo malo dremuckat Maličke sta bile auf ob osmih, se igrata na veliko. Bomo šle malo ven, na zrak, pa v trgovino
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 10:09:15
|
|
|
|
Teya D.
|
Jutro čveke ! Prav prijetno je ko sonce malo posije skozi okno, čeprav ko ven pogledam se ob pogledu na sneg zavem, da le ni tak prijetno zunaj. Kaj boste kaj danes počele?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 10:15:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Prav prijetno je ko sonce malo posije skozi okno jaz ga pa ne maram pozimi
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 10:17:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Kaj boste kaj danes počele? malo na zrak... če ne bi imela spodaj tako velikega avta parkiranega, bi ga zaštartala in bi šle po Pohorje...se v sneg metat popoldne pa delo, moram na 86 izpitnih vprašanj odgovorit....pa gradivo za seminarsko začet iskat, pa individualno nalogo naredit
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 10:57:27
|
|
|
|
jaznoseca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Spala super,Teo celo noč od 19.30-5-h,v spanju pojedel in spal do zdaj. Meni pa je tudi prav pasalo malo potegnit in se naspat po dolgem času. Teo pa bo danes dopolnil 8 mesecev! Mater,je minlo to. Bravo za prespano noč in za obmesečnico !
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 11:00:42
|
|
|
|
jaznoseca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla torej si še več izvedela? ja, in res komaj zdaj vidim kakšne ogromne razlike so med zdravniki iste stroke . eden ti reče, da je z malim vse ok, drugi pa da zeloooo zaostaja. pol pa si misli svoje... bambi ravno zato je dobro poiskati še kakšno mnenje - dandanes imamo to možnost in res je, vedno več zdravnikov si stvari pač tolmači po svoje. Največ je na starših - ti poznaš svojega sončka in znaš tudi presodit. Lepo, da si zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 11:02:10
|
|
|
|
jaznoseca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Prav prijetno je ko sonce malo posije skozi okno jaz ga pa ne maram pozimi a sonca? zakaj pa ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 11:04:32
|
|
|
|
jaznoseca
|
karmen jaz bi tud ostala s tamilim doma ob taki vročini. Mami bo že razumela.... Jaz imam pa čisto zabasan nos . Se mi to vleče že 14 dni...... Pa zdravim in špricam, pa nič. Potem me pa še glava začen nabijat in uho... jao jao. Pa nič ne pomaga - ker je danes tako lep dan, bomo tud mi šibali pod Pohorje, ko se mali zbudi. Uživajte!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 11:05:11
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Prav prijetno je ko sonce malo posije skozi okno jaz ga pa ne maram pozimi a sonca? zakaj pa ne? Res, zakaj ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 11:07:42
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Kaj boste kaj danes počele? malo na zrak... če ne bi imela spodaj tako velikega avta parkiranega, bi ga zaštartala in bi šle po Pohorje...se v sneg metat popoldne pa delo, moram na 86 izpitnih vprašanj odgovorit....pa gradivo za seminarsko začet iskat, pa individualno nalogo naredit To sem opravila in hvala bogu oddala..čaka me še samo zagovor. Sem pa danes lene narave, odkar je toliko snega se komaj premikam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 12:16:44
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan. Mi pa ravno nazaj iz sankanja. Tamla ni preveč uživala no, pa ne vem ali je bila res tako zaspana ali pa ne mara snega, sicer ene 2x ko sta se peljala dol z mojim je bilo vredu, pa se je smejala, ta tretjič pa ne več. Če si jo dal na tla, pa v tak jok, kot da jo nekdo odira no, v glavnem ne hodit, ne na tleh, snega se sploh ne dotaknit, ne na sankah sedet, nič ni pasalo temu otroku danes
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 12:55:44
|
|
|
|
matcar
|
Od kosila,smo čufte jedli in pire,zaj pa malo na uho.Pol pa ne vem,kak bom po Maksa šla .Je pa sosed prišo in mi avto pogledal in mi je šla vodna pumpa.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 20:18:18
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Luka malo prej zaspal. Seveda je bil celi dan gor. Tak da končno malo mira.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 8.2.2012 21:16:31
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 9.2.2012 9:14:33
|
|
|
|
majakla
|
Jutro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Berete?LilitaSte ta teden že brali kakšno knjigo?Da (
43%)

Ne (
57%)
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!