|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
8.2.2012 8:05:39   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

podaljšali so nama še za 1 teden, tako da sva še naslednji teden tam. napreduje zelo lepo, vsak dan se kaj novega nauči. najbolj všeč mi je logopedinja, ki mi je predlagala funkcionalno učenje na podlagi predmetov iz naravnih materialov (les, kamen, pluta, semena). tako bi se naj on naučil neverbalne komunikacije, saj je na tem področju zelooooooo šibek. zdaj komaj vidim koliko dela nas (me) še čaka....

Lepo za prebrat user posted image

Podpis. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
8.2.2012 8:07:06   
matcar
Spala super,Teo celo noč od 19.30-5-h,v spanju pojedel in spal do zdaj.user posted image user posted image user posted image Meni pa je tudi prav pasalo malo potegnit in se naspat po dolgem času.user posted image user posted image user posted image

Teo pa bo danes dopolnil 8 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mater,je minlo to.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
8.2.2012 8:39:15   
karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Teo pa bo danes dopolnil 8 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mater,je minlo to.user posted image

Teo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
8.2.2012 8:42:38   
karmen7
Jutro!

Mi pa spali tak tak, mali je neko vročino pokasiral, sicer "samo" 38.6, sedaj zjutraj pa 38, pa nekaj mi je na suho kašljat začel. Bi morali iti danes do mojih na kosilo, ker je imel včeraj bratec rojstni dan, pa zdaj nisem ravno navdušena da bi ga vlačla v avto. Jutri pa grem zjutraj itak k zdravniku zaradi teh flekov, pa bom vidla, če se bo to še dalje razvijalo, ali ne. Verjetno bom pa mamo poklicala, da nas danes ne bo; mater bo navdušena ker ima sigurno že vse pripravljeno za kosilo user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
8.2.2012 8:48:26   
bambixxx

torej si še več izvedela?

ja, in res komaj zdaj vidim kakšne ogromne razlike so med zdravniki iste stroke user posted image . eden ti reče, da je z malim vse ok, drugi pa da zeloooo zaostaja. pol pa si misli svoje...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
8.2.2012 8:48:57   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

podpis user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
8.2.2012 8:50:07   
bambixxx
dobro jutro,

spati v svoji postelji brez zbujanja - NEPRECENLJIVO! user posted image
danes pa nazaj v LJ...

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
8.2.2012 8:55:58   
ly117

podpis user posted image

Pa še moj.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
8.2.2012 9:20:20   
majakla

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

podpis user posted image

Pa še moj.

in moj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
8.2.2012 9:25:22   
majakla
Dan,
spali super, zdaj pa se ven spravljamo, tak da čez kako uro bi nam moralo ratat, gremo pa pod Pohorje se malo nadihat, ker imam 2 prehlajenčka doma.
Karmen: z 38 ali več vročine ga jaz ne bi ven vozla. Naj se najejo, pol pa še vam prinesejo. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
8.2.2012 10:08:24   
arabela*
Dannnnuser posted image

Ravnokar sem zlezla iz postelje, kak je pasalo malo dremuckatuser posted image

Maličke sta bile auf ob osmih, se igrata na veliko.

Bomo šle malo ven, na zrak, pa v trgovinouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
8.2.2012 10:09:15   
Teya D.
Jutro čveke user posted image !

Prav prijetno je ko sonce malo posije skozi okno, čeprav ko ven pogledam se ob pogledu na sneg zavem, da le ni tak prijetno zunaj.user posted image Kaj boste kaj danes počele?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
8.2.2012 10:15:20   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Teya D.

Prav prijetno je ko sonce malo posije skozi okno

jaz ga pa ne maram pozimiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
8.2.2012 10:17:18   
arabela*

Kaj boste kaj danes počele?

malo na zrak...
če ne bi imela spodaj tako velikega avta parkiranega, bi ga zaštartala in bi šle po Pohorje...se v sneg metatuser posted image user posted image user posted image

popoldne pa delo, moram na 86 izpitnih vprašanj odgovorit....pa gradivo za seminarsko začet iskat, pa individualno nalogo naredituser posted image user posted image

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
8.2.2012 10:57:27   
jaznoseca

Spala super,Teo celo noč od 19.30-5-h,v spanju pojedel in spal do zdaj.user posted image user posted image user posted image Meni pa je tudi prav pasalo malo potegnit in se naspat po dolgem času.user posted image user posted image user posted image

Bravo za prespano noč in za obmesečnicouser posted image !

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
8.2.2012 11:00:42   
jaznoseca

torej si še več izvedela?

ja, in res komaj zdaj vidim kakšne ogromne razlike so med zdravniki iste stroke user posted image . eden ti reče, da je z malim vse ok, drugi pa da zeloooo zaostaja. pol pa si misli svoje...

bambi ravno zato je dobro poiskati še kakšno mnenje - dandanes imamo to možnost in res je, vedno več zdravnikov si stvari pač tolmači po svoje. Največ je na starših - ti poznaš svojega sončka in znaš tudi presodit. Lepo, da si zadovoljna.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
8.2.2012 11:02:10   
jaznoseca

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

a sonca? zakaj pa ne?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
8.2.2012 11:04:32   
jaznoseca
karmen jaz bi tud ostala s tamilim doma ob taki vročini. Mami bo že razumela....

Jaz imam pa čisto zabasan nos user posted image . Se mi to vleče že 14 dni...... Pa zdravim in špricam, pa nič. Potem me pa še glava začen nabijat in uho... jao jao. Pa nič ne pomaga - ker je danes tako lep dan, bomo tud mi šibali pod Pohorje, ko se mali zbudi.

Uživajte!

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
8.2.2012 11:05:11   
Teya D.

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

a sonca? zakaj pa ne?

Res, zakaj ne?user posted image

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
8.2.2012 11:07:42   
Teya D.

Kaj boste kaj danes počele?

malo na zrak...
če ne bi imela spodaj tako velikega avta parkiranega, bi ga zaštartala in bi šle po Pohorje...se v sneg metatuser posted image user posted image user posted image

popoldne pa delo, moram na 86 izpitnih vprašanj odgovorit....pa gradivo za seminarsko začet iskat, pa individualno nalogo naredituser posted image user posted image

To sem opravila in hvala bogu oddala..čaka me še samo zagovor. Sem pa danes lene narave, odkar je toliko snega se komaj premikam user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
8.2.2012 12:16:44   
Arwenko
Dan. Mi pa ravno nazaj iz sankanja. Tamla ni preveč uživala no, pa ne vem ali je bila res tako zaspana ali pa ne mara snega, sicer ene 2x ko sta se peljala dol z mojim je bilo vredu, pa se je smejala, ta tretjič pa ne več. Če si jo dal na tla, pa v tak jok, kot da jo nekdo odira no, v glavnem ne hodit, ne na tleh, snega se sploh ne dotaknit, ne na sankah sedet, nič ni pasalo temu otroku danes user posted image

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
8.2.2012 12:55:44   
matcar
Od kosila,smo čufte jedli in pire,zaj pa malo na uho.Pol pa ne vem,kak bom po Maksa šlauser posted image .Je pa sosed prišo in mi avto pogledal in mi je šla vodna pumpa.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
8.2.2012 20:18:18   
ly117
Čer! user posted image

Luka malo prej zaspal. Seveda je bil celi dan gor. Tak da končno malo mira.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
8.2.2012 21:16:31   
matcar
Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
9.2.2012 9:14:33   
majakla
Jutro  user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Berete?
Lilita

Ste ta teden že brali kakšno knjigo?

Da (43%)

Ne (57%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!