|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
6.2.2012 19:42:50   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Na koncu smo imeli vse zašrafano. user posted image Še pojstlo v steno. user posted image user posted image
Saj na začetku je bilo vredu, pol se je pa les začel sušit in je pojstla lezla narazen.

jaz full nisem želela nadstropne postle in so mi zagarantirali, da se ne more zrušit..

imamo pa zašraufano vsako letvico in še zalepljeno, pa debel lesuser posted image

Pri nas je bilo enako,je lezla narazen,letvice niso bile zašraufane,tak da...

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
6.2.2012 19:43:28   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

botrca ojoj, to pa ni fino user posted image .  Si pa dobra, da se sama lotiš popravila user posted image .

botrca?user posted image user posted image

Jaz se bila tooo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
6.2.2012 19:47:45   
matcar
Šibam k sosedi na čvekec in kafe,pridem malo kasneje!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
6.2.2012 20:16:48   
ly117
Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
6.2.2012 20:56:27   
Arwenko
lačna user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
6.2.2012 21:10:05   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

botrca ojoj, to pa ni fino user posted image .  Si pa dobra, da se sama lotiš popravila user posted image .

joj joj sorry, sem zamešala.... sorry user posted image . Sem prehitrauser posted image .

Itak več ne vem kaj delam, mi čas prehitro beži..... Zdaj sem se spomnila, da nisem oddala vloge za uveljavljanje posebne olajšave user posted image . Moj bo presečen, ko  mu povem, da se lahko na Tezno pelje.....user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
6.2.2012 21:20:32   
majakla

joj joj sorry, sem zamešala.... sorry user posted image . Sem prehitrauser posted image .

Itak več ne vem kaj delam, mi čas prehitro beži..... Zdaj sem se spomnila, da nisem oddala vloge za uveljavljanje posebne olajšave user posted image . Moj bo presečen, ko  mu povem, da se lahko na Tezno pelje.....user posted image

Preko interneta oddaj

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
6.2.2012 21:33:40   
matcar
evo meneuser posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
6.2.2012 21:34:42   
matcar

Eh,ni panike.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1959
6.2.2012 22:12:22   
jaznoseca

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Preko interneta oddaj

saj bi pa nimam certifikata porihtanegauser posted image . Že od začetka je zafrkaval, pa nisem nikoli uredila, sem vedno kar nesla če sem imela za oddat. V tem primru bi bilo pa fino, ja. Pa itak ne bom nosila na Tezno, bom dala ugovor...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
7.2.2012 8:32:00   
ly117
Jutro! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

Neposredna povezava do sporočila: 1961
7.2.2012 8:56:18   
Arwenko
jaznoseca...si že zamudila glede olajšave, 6.2. je bil rok, če jaz kaj vem. Sicer pa ni nobene panike, počakaš informativni izračun, pol pa se pritožiš nanj, pa bo ;)

Aja, pa dobro jutro v zasneženo jutro, moj je že ob 5h vstal, da je dvoriše skidal, da smo šli ob 7h normalno od doma, 1 uro porabili do MB, pol pa 30 minut po mestu user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
7.2.2012 8:59:53   
Arwenko
jaznoseca...sory, šele zdaj dobro prebrala, da boš itak dala ugovor. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
7.2.2012 9:02:48   
arabela*
morninguser posted image

jaz tud že doma, se malo segrejem, potem pa šibam po opravkih, pa mimogrede še na banko po novo kartico in pinuser posted image

Zunaj prava idila, peški je luštno, ceste so katastrofa...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
7.2.2012 9:03:51   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Aja, pa dobro jutro v zasneženo jutro, moj je že ob 5h vstal, da je dvoriše skidal, da smo šli ob 7h normalno od doma, 1 uro porabili do MB, pol pa 30 minut po mestu user posted image

ja..ceste baje nič prav spucane, pa polno nesreč...
moj je ob štirih šel v A, tam pa u nulo vse porihtano, sicer je zlo malo snega..ampak vseenouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
7.2.2012 11:02:49   
karmen7
Jutro oz. dober dan!

Sem bla že v dm-u, sem si naprintala tiste bone in kupla hrano za malega. Tale Aptamil 2 mu več kot očitno ne sede, ker ko se zvečer naje je tak jok, očitno ga prav šraufa po tem hudiču in full prdi. Danes ponoči je spet jokal in jokal, tak da sem šla kupit Hipp, da vidim če bo se to umirlo. Prav bogi je, sploh nisem navajena, ker ko je bil mali skoraj ni imel krčev zdaj pa to. Drugače pa je prav fino zunaj, niti ni full mrzlo. Mi je prav žal, da nimam sank bi dala malega gor, da bi se peljala. Da jih grem pa kupit user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
7.2.2012 11:29:26   
katy83
dan...

u, kaj snegauser posted image hihi, prvič se tak navdušena...ok, vožnja do vrtca je bila bolj počasna, ampak je šlo...hb je dragi zjutraj avte spucaluser posted image

drugače nič novega pri nas, jutri gremo na Goričko malo k praomi in botrčku pogledat, dopoldan se pa bomo sankali malo v Pesnici.

Punce, kaj ima katera kake smučarske hlače/kombinizon 86/92 za posodit/prodat? T ima sicer enega, ki mu je že skoraj premali, en je vtrgan, je bolj za doma, rabila pa bi za v vrtec, ker vidim, da imajo tam vsi to obešeno...pa mi zdaj za toti mesec res ni za kupovat novih hlačuser posted image

lepo mi boditeuser posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
7.2.2012 13:07:56   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro oz. dober dan!

Sem bla že v dm-u, sem si naprintala tiste bone in kupla hrano za malega. Tale Aptamil 2 mu več kot očitno ne sede, ker ko se zvečer naje je tak jok, očitno ga prav šraufa po tem hudiču in full prdi. Danes ponoči je spet jokal in jokal, tak da sem šla kupit Hipp, da vidim če bo se to umirlo. Prav bogi je, sploh nisem navajena, ker ko je bil mali skoraj ni imel krčev zdaj pa to. Drugače pa je prav fino zunaj, niti ni full mrzlo. Mi je prav žal, da nimam sank bi dala malega gor, da bi se peljala. Da jih grem pa kupit user posted image

Kaj še imaš ta Aptamil 2 ali boš vstran vrgla? Ker Teu pa več kot odgovarja,pa še bolj se mi zdi sit po njem.Te se priporočam,pa di plačam,kolko ti je ostalo.Kak pa si si kupone ven sprintala?user posted image Jaz bi tudi!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
7.2.2012 13:09:01   
matcar
Dan!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
7.2.2012 13:11:22   
matcar
Ceste so katastrofa,spucano nič.Imam nove zimske gume,pa me je noslo po cesti,v ovinke sem komaj zvozla,v rondojih pa ita šla skoraj ravno namesto v krog.S tem,da me avto j.e.b.e. 100/h,mi je 4x zakuhal do mesta iz mesta na tabor,pa še potem domov,pa 1x sem ga mogla vžigat na kleme,mi ni hotel vžgat.Ne vem,kaj je s tem avtom zadnje čase,samo še za na odpad.Sploh več ne upam it nikamor,tak da bom do nadaljnega doma oz. bom mogla fehtat prevoz.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
7.2.2012 14:13:33   
karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro oz. dober dan!

Kaj še imaš ta Aptamil 2 ali boš vstran vrgla? Ker Teu pa več kot odgovarja,pa še bolj se mi zdi sit po njem.Te se priporočam,pa di plačam,kolko ti je ostalo.Kak pa si si kupone ven sprintala?user posted image Jaz bi tudi!

Matcar imam približno pol piksne tak da če ti je ok ti ga valda da dam. Boljše da ga ti porabiš, kot pa da ga jaz v smeti zabrišem. Madonca še dobro da ga nisem. Pa mislim da imam še bone za popust v DM-u za ta Aptamil, tak da če jih imam ti jih dam če hočeš.

Za kupone pa greš v DM na terminal, rabiš pa še kartico. Greš k terminalu, daš zraven kartico da odčita kodo, stisneš tam gumb za printanje 30% popusta na hrano in igrače ter 15% na plenice pa ti sprinta. Za vsak kupon ti odšteje iz kartice 30 točk. Je pa možno printat še samo danes, porabiš pa lahko do 31. marca. Tak da če imaš točke si jih idi danes sprintat, se splača. Sprintaš pa neomejeno.

< Sporočilo je popravil karmen7 -- 7.2.2012 14:14:41 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
7.2.2012 14:16:11   
karmen7

Ceste so katastrofa,spucano nič.Imam nove zimske gume,pa me je noslo po cesti,v ovinke sem komaj zvozla,v rondojih pa ita šla skoraj ravno namesto v krog.

Ceste so pa res katastrofa, jaz sem šla kar peš tukaj na Kardeljevo. So se mi kar zasmilili vozniki, ker ni nič spluženo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
7.2.2012 14:51:02   
karmen7
Matcar našla tri bone za nadaljevalno mleko, -25%. Javi če ti dam še tiste pol piksne, ki je sicer odprta, pa se zmeniva da ti dam. user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
7.2.2012 15:33:25   
bambixxx
dan čveke, user posted image

mi2 sma se pricijazila domov. na AC nesreča na nesrečo, pa sami šleparji prebijajo ograje, tako da ja zaprejo obe strani AC user posted image . Sva rabila 2 uri iz LJ. No ja, bi lahko bilo še slabše.

kot zgleda, bova s tamalim še naslednji teden zimovala v LJ.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
7.2.2012 15:58:41   
zori82
Ročno izdelane črke (imena na tablici ali pa magnetki), ki ji lahko obesite/nalepite na vrata otroške sobice ali pa kar na steno oz. na hladilnik :) http://www.facebook.com/pages/%C4%8Crkarije/268792466523839

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

MAJA (14%)

NEŽA (21%)

ANA (13%)

ANJA (16%)

LEA (16%)

JULIJA (21%)

Število vseh glasov: 595

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!