Teya D.
|
Pozdrav! Hvala vsem za sprejem. Vidim, da ste imele burne noči . Srčno upam, da se je vse porihtalo. Sem vas brala nazaj in ste mi naredile prav lušte ( sirova, krofi...). Ohjej, tega ne smem jesti , imam namreč neprestana vnetja že precej časa zato mi je dr. rekel naj se teh stvari ogibam. Sem se ampak ne na velike kroge , zdaj pa sem prispela tako daleč, da sem se temu morala odpovedati. Tako torej, sladkorja nisem videla že dve leti ( nadomestila sem ga z natrenom, tako se v moji kavi znajde samo to skupaj z mlekom, predvsem sem črtala čokolado, priboljške kot so twixi, mars in podobno, tako da te pregrehe nimam več in po toliko časa me ne premami več tako, tu in tam kak košček ), potem največji dejavnik pa je bil tukaj kvas. Ne samo, da je poslabšal moje stanje v par minutah, tudi prebava se mi zmrda tako, da si ga res ne želim videt. Kruha nisem jedla zdaj nekje 3mesece, sploh nič. Vse kar si privoščim 1x na mesec je pica, katero naredim sama in namesto kvasa dam pecilnega. Dobra je ( ko se navadiš ). Naš dan je minil kar hitro, potem ko sem urejala stvari v mestu in sem prišla domov skoraj kot snežak , smo še s tamalima uredile dovoz, no bolj sem to počela jaz, oni dve sta merili svoje stopinje v snegu. Počasi se odpravljam v kuhinjo, ker bom 'spockala' palačinke. Upam, da ne ostane kakšna na stropu
|