Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 9:01:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko mojadva odložila v mestu, otrok v vrtcu, Sem vidla, mi je Alex podarila velik nasmeh. IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Aja, pa Alex ima 14 mesecev danes. Čestitke.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 9:02:22
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, kavo spila...pri nas zopet sneži.. Moja dva na delovnih mestih...jaz pa se spravljam pospravljat cunje od Jana...pa v mesto bi mogla pa ne vem, če bom šla...avon s sodelavko delat.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 9:07:30
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko mojadva odložila v mestu, otrok v vrtcu, Sem vidla, mi je Alex podarila velik nasmeh. Hihi...ful fajn. Mi je pa moj napisal, da danes ni z nekim strašnim veseljem šla k Ireni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 9:11:11
|
|
|
|
arabela*
|
Dan jaz nazaj...otroke spokala vsako na svoj konec... zunaj presenetljivo fajn, čist nič nas ni zeblo, pa sneži, maličke sta bile fulll navdušene Zdaj pa pozajtrkujem, še en koffe spijem, potem pa sem z odvetnikom zmenjena
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 9:12:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ni mi za nič, sem neke čudne volje oz. brez volje, eh, brezveze vse skup... ...jaz pa polna energije danes
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 9:13:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Aja, pa Alex ima 14 mesecev danes.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 9:14:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj pa se bašem z sirovo štučko in kavo. jaz pa že drugo lučko zmazala
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 9:15:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca kavo spila...pri nas zopet sneži. tu tudi
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 9:16:16
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj sem se pa nažrla. Mi je bila sirova tak dobra, da sem si šla še po drugo, namazala z majonezo in dodala rezino sira. In vse skupaj segrela v mikrovalovni.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 9:17:30
|
|
|
|
arabela*
|
nič...šibam... en lep snežni dan vsem
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 9:17:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj sem se pa nažrla. Mi je bila sirova tak dobra, da sem si šla še po drugo, namazala z majonezo in dodala rezino sira. In vse skupaj segrela v mikrovalovni. lušte si mi naredla
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 9:19:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj sem se pa nažrla. Mi je bila sirova tak dobra, da sem si šla še po drugo, namazala z majonezo in dodala rezino sira. In vse skupaj segrela v mikrovalovni. lušte si mi naredla
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 9:39:14
|
|
|
|
jaznoseca
|
Hej dober dan . Snegec je, snegec . Zgleda, da sem ga prav pogrešala....... Smo imeli lep vikend - noreli na snegu. Zdaj pa mičkeni že spančka, kosilo je že napol skuhano, jaz pa že študiram kam ga pičiva, ko se zbudi . Ne moreš verjet, tamali obožuje svei zrak in spi v vozičku kot za stavo - kakšna sprememba od ta večjega. No, saj večji je tud mel rad zrak, samo spali nismo pa nič . Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 9:41:11
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Aja, pa Alex ima 14 mesecev danes.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 9:46:23
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Madonca kaka noč je za nami. Ob štirih zjutraj se vstanem, da grem malemu nardit flašo - klasika, se še obrnem ne prav ko je mali padel iz postle. Valda jok huronski, ampak je vse ok, razen buške na glavi. OK, ga potolažim, poje flašo, nakar se nama je postelja sesedla. Skoraj me je kap ruknila. Sva pobasala jogi in smo kampirali v dnevni sobi, še dobro da je velika. Gre moj zdaj na borzo, potem pa v bauhaus, po nove letve da se selimo nazaj v spalnico. Popoldan pa k zdravniku z malim, ima po obrazu take fleke, kot da je opečen.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 9:49:29
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj sem se pa nažrla. Mi je bila sirova tak dobra, da sem si šla še po drugo, namazala z majonezo in dodala rezino sira. In vse skupaj segrela v mikrovalovni. lušte si mi naredla jaz tudi lačna ratujem, pa mi ni za it do pekarne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 10:05:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Madonca kaka noč je za nami. Ob štirih zjutraj se vstanem, da grem malemu nardit flašo - klasika, se še obrnem ne prav ko je mali padel iz postle. Valda jok huronski IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 OK, ga potolažim, poje flašo, nakar se nama je postelja sesedla. Skoraj me je kap ruknila. Oprosti, saj vem da ni smešno sam vseeno morem . IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Popoldan pa k zdravniku z malim, ima po obrazu take fleke, kot da je opečen. Fajn porihtajta.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 10:07:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Madonca kaka noč je za nami. Ob štirih zjutraj se vstanem, da grem malemu nardit flašo - klasika, se še obrnem ne prav ko je mali padel iz postle. Valda jok huronski, ampak je vse ok, razen buške na glavi. OK, ga potolažim, poje flašo, nakar se nama je postelja sesedla. Skoraj me je kap ruknila. Sva pobasala jogi in smo kampirali v dnevni sobi, še dobro da je velika. Gre moj zdaj na borzo, potem pa v bauhaus, po nove letve da se selimo nazaj v spalnico. Popoldan pa k zdravniku z malim, ima po obrazu take fleke, kot da je opečen. Verjetno moramo to vsi doživet. Buške pa itak sodijo poleg. Sori, ampak moram . Ojoj, to pa upam, da čimprej mine. Ti priporočam, če tu ne bo hitrga izboljšanja, obisk Dr. Remsa na Ptuju. Pikapokeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 10:09:02
|
|
|
|
majakla
|
Jaz tuuudiii laaaačnaaaaa, ampak ko volk. Nič me ne nasiti... kaj so že ki spet tisti dnevi?! Mater, ko pa se še na kile spomnim, ojojoj!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 10:09:26
|
|
|
|
ly117
|
NEKAJ IZVRSTNIH NA RAČUN SKOPUŠKIH GORENJCEV Kdaj so se Gorenjci naučili plavati? Okoli leta 1500, takrat so namreč začeli pobirati mostnino. Gorenjec ženi: "Obleci si plašč, jaz grem v gostilno!" "O! A me boš peljal na kozarček?" "Ne bodi no trapasta. Samo peč sem ugasnil!" Gorenjec in njegovo dekle gresta v kino. Gorenjec grize kokice, ki jih je kupil pri vhodu v dvorano. "Ali so dobre?" vpraša dekle. "Odlične! Tudi ti bi si jih morala kupiti." Slišala sem, da si se zaljubila v Gorenjca. Res je. Ali imaš kakšno njegovo sliko? Poslal mi jo je že, samo moram prej razviti negativ.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 10:25:46
|
|
|
|
oktober11
|
hey, hey meni se že rahlo meša od te bajte, že od četrtka se nisem nikamor premaknila poleg tega še sneži, tak da nočem z malim nikamor v mesto, da me ne bi ti bregi pozneje zajebavali, ko bi vse zasneženo blo nič fajn, čakam na pomlad... zaj pa že celo jutro razmišljam kaj bi kuhala, pa nimam prave ideje <ter volje>. saj je komaj ob pol 5 kosilo, ampak bi blo fajn kaj iz zmrzovalnika vzeti <ki je itq na tričetrt prazen, ker se med vikendom nismo v nabavo spravili>. se vidi da me čisto zamori, če sem preveč doma mali je pa čist po meni - isto tečka razen moj je bil med vikendom celi happy, ker naju ni rabil okrog voziti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 10:26:44
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Madonca kaka noč je za nami. Ob štirih zjutraj se vstanem, da grem malemu nardit flašo - klasika, se še obrnem ne prav ko je mali padel iz postle. Valda jok huronski IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 OK, ga potolažim, poje flašo, nakar se nama je postelja sesedla. Skoraj me je kap ruknila. Oprosti, saj vem da ni smešno sam vseeno morem . IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Popoldan pa k zdravniku z malim, ima po obrazu take fleke, kot da je opečen. Fajn porihtajta. podpišem pod vse, še posebej glede zdravnika
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 10:27:53
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaz tuuudiii laaaačnaaaaa, ampak ko volk. Nič me ne nasiti... kaj so že ki spet tisti dnevi?! Mater, ko pa se še na kile spomnim, ojojoj! joooooj, jaz bi tudi konstantno neke jedla, grrrrrrrrr tak da se lahko tolažiš da nisi edina
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 10:42:25
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 meni se že rahlo meša od te bajte, že od četrtka se nisem nikamor premaknila poleg tega še sneži, tak da nočem z malim nikamor v mesto, da me ne bi ti bregi pozneje zajebavali, ko bi vse zasneženo blo nič fajn, čakam na pomlad... Kje pa si ti doma sploh, če lahko vprašam? IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 zaj pa že celo jutro razmišljam kaj bi kuhala, pa nimam prave ideje <ter volje>. saj je komaj ob pol 5 kosilo, ampak bi blo fajn kaj iz zmrzovalnika vzeti <ki je itq na tričetrt prazen, ker se med vikendom nismo v nabavo spravili>. Kakšne palačinke speči, za to se vedno najde doma "material", pa pri nas vedno pali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 10:49:02
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Kje pa si ti doma sploh, če lahko vprašam? ZS IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 zaj pa že celo jutro razmišljam kaj bi kuhala, pa nimam prave ideje <ter volje>. saj je komaj ob pol 5 kosilo, ampak bi blo fajn kaj iz zmrzovalnika vzeti <ki je itq na tričetrt prazen, ker se med vikendom nismo v nabavo spravili>. Kakšne palačinke speči, za to se vedno najde doma "material", pa pri nas vedno pali ne bi rada da bi blo "sladko" kosilo (čeprav bi jaz najraje da bi blo (, ker že celi vikend od sladkarij živim. o palačinkah pa že od sobote razmišljam, ampak se raje na realna tla postavim, ko se spomnim kolko čokolade sem že pojedla tekom dneva hvala za mmmmmmmmmmm predlog
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtecPreden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Srečna, ker sem mama25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Zadnje s foruma
moško imeROŽICIkatero ime vam je všeč?glasujte.JAN (
24%)

TIBOR (
13%)

KLEMEN (
17%)

NIK (
23%)

SVIT (
18%)

TIT (
5%)
Število vseh glasov: 554Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!