|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
6.2.2012 10:56:00   
oktober11
oz maš na FB :)

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
6.2.2012 11:14:00   
botrca
Karmen7 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...dobro opravita.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
6.2.2012 13:18:13   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jutro.

Pri meni nič novega, mojadva odložila v mestu, otrok v vrtcu, jaz v službi. Danes se mi nič ne da. Popoldne gremo v knjižnjico vrnit knjigice, pa nekaj novega vzet.

Aja, pa Alex ima 14 mesecev danes. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image čestitke Alex!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
6.2.2012 13:18:54   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Ni mi za nič, sem neke čudne volje oz. brez volje,
eh, brezveze vse skup...

user posted image user posted image user posted image

Podpis.

Pa še en!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
6.2.2012 13:23:45   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro!

Madonca kaka noč je za nami. Ob štirih zjutraj se vstanem, da grem malemu nardit flašo - klasika, se še obrnem ne prav ko je mali padel iz postle. Valda jok huronski, ampak je vse ok, razen buške na glavi. OK, ga potolažim, poje flašo, nakar se nama je postelja sesedla. Skoraj me je kap ruknila. Sva pobasala jogi in smo kampirali v dnevni sobi, še dobro da je velika. user posted image Gre moj zdaj na borzo, potem pa v bauhaus, po nove letve da se selimo nazaj v spalnico.

Popoldan pa k zdravniku z malim, ima po obrazu take fleke, kot da je opečen. user posted image

Mi smo danes tudi bolj slabo spali,je mali non-stop nekaj mrdal pa jamral pa me šetal sem pa tja.Fajn porihtajta danes,pa še velik košuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da buška čimprej zgine.za postlo pa si mislim,kak ti je blo,sem sama doživela 2x,sicer kot froc še,pa še nadstropna je bla in sem z letvami in jogijem padla na brata.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
6.2.2012 13:23:46   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Ni mi za nič, sem neke čudne volje oz. brez volje,
eh, brezveze vse skup...

user posted image user posted image user posted image

Podpis.

Pa še en!

Hvala za objemčke. Malo pa pomagajo. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
6.2.2012 13:25:33   
matcar
Dan!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
6.2.2012 13:27:35   
matcar
Jaz pa že bla na terenu,mamo spet furala okoli in seveda mi je spet akumulator zatajil pred banko,pa smo spet tišali.user posted image user posted image user posted image Prišla domov,avto v garažo dala in sem šla aku ven šraufat in seveda bil skoraj brez vode,še dobro,da se mi ni vsul skupaj.tak,da sem že šraufala.Roke imam ko mehanik zaj,vse črno za nohti,pa vun ne spravim.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil matcar -- 6.2.2012 13:28:16 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
6.2.2012 13:42:11   
botrca

Jaz pa že bla na terenu,mamo spet furala okoli in seveda mi je spet akumulator zatajil pred banko,pa smo spet tišali.user posted image user posted image user posted image Prišla domov,avto v garažo dala in sem šla aku ven šraufat in seveda bil skoraj brez vode,še dobro,da se mi ni vsul skupaj.tak,da sem že šraufala.Roke imam ko mehanik zaj,vse črno za nohti,pa vun ne spravim.user posted image user posted image user posted image

ni smešno ampak vseeno user posted image ...faca si res...user posted image ..za avto pa user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
6.2.2012 13:43:28   
ly117

.za postlo pa si mislim,kak ti je blo,sem sama doživela 2x,sicer kot froc še,pa še nadstropna je bla in sem z letvami in jogijem padla na brata.user posted image

Jaz tudi. user posted image Zdaj mi je smešno, ko sem pa dol letela pa ni blo.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
6.2.2012 13:55:50   
ly117
Matcar ZS. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
6.2.2012 16:17:26   
jaznoseca
karmen upam, da sta uspela porihtat pri zdravniku, kaj so rekli?

arwenko čestitke ob 14 meečnici user posted image !

majakla upam, da je danes že bojša voljauser posted image .

botrca ojoj, to pa ni fino user posted image .  Si pa dobra, da se sama lotiš popravila user posted image .

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
6.2.2012 16:33:01   
arabela*
Danuser posted image

Leteča danes, da komaj diham...bila dvakrat pri odvetniku, sva nekaj "čarala"user posted image .....potem šibala še po dva pulovra za maličke v C&A...in mi je glava zablokirala, pin pozabila....šla na bankomat, mi kartico požrlo...evo številke še vedno ne vem, jutri grem na banko...upam, da se bo dalo kaj porihtatuser posted image

Potem šibala po otroke, zdaj pa končno doma, bom nadaljevanko pogledala, potem pa grem kosilo-večerjo delat, rebrce v pečici, krompir , solata, pa pečena paprikauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
6.2.2012 16:34:05   
arabela*

,pa še nadstropna je bla in sem z letvami in jogijem padla na brata.user posted image

hha? meni je bilo zagotovljeno, da to ni mogočeuser posted image ..si me full prestrašla zdajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
6.2.2012 16:35:53   
arabela*

.za postlo pa si mislim,kak ti je blo,sem sama doživela 2x,sicer kot froc še,pa še nadstropna je bla in sem z letvami in jogijem padla na brata.user posted image

ti tudiuser posted image

pa ste imele zašraufane letve? ker eni imajo samo nastavljene..nič šraufano...user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
6.2.2012 16:36:44   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

botrca ojoj, to pa ni fino user posted image .  Si pa dobra, da se sama lotiš popravila user posted image .

botrca?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1941
6.2.2012 16:43:50   
karmen7

karmen upam, da sta uspela porihtat pri zdravniku, kaj so rekli?

Nisva šla, ker se je mladi gospodič komaj zbudil - zaspal je pa malo pred drugo uro. Zdaj pa sploh ne grema ker preden se zrihtama mi bojo zaprli. Grem jutri takoj zjutraj.

Neposredna povezava do sporočila: 1942
6.2.2012 16:45:33   
karmen7

Jutro!

Madonca kaka noč je za nami. Ob štirih zjutraj se vstanem, da grem malemu nardit flašo - klasika, se še obrnem ne prav ko je mali padel iz postle. Valda jok huronski, ampak je vse ok, razen buške na glavi. OK, ga potolažim, poje flašo, nakar se nama je postelja sesedla. Skoraj me je kap ruknila. Sva pobasala jogi in smo kampirali v dnevni sobi, še dobro da je velika. user posted image Gre moj zdaj na borzo, potem pa v bauhaus, po nove letve da se selimo nazaj v spalnico.

Popoldan pa k zdravniku z malim, ima po obrazu take fleke, kot da je opečen. user posted image

za postlo pa si mislim,kak ti je blo,sem sama doživela 2x,sicer kot froc še,pa še nadstropna je bla in sem z letvami in jogijem padla na brata.user posted image

user posted image user posted image user posted image oprosti, sej ni smešno, meni tudi ob štirih zjutraj ni blo...ampak pri nama se je najina zakonska postla zrušla. Mislim svašta no.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
6.2.2012 16:52:54   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

ti tudiuser posted image

pa ste imele zašraufane letve? ker eni imajo samo nastavljene..nič šraufano...user posted image

Na koncu smo imeli vse zašrafano. user posted image Še pojstlo v steno. user posted image user posted image
Saj na začetku je bilo vredu, pol se je pa les začel sušit in je pojstla lezla narazen.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
6.2.2012 18:08:34   
Teya D.
Pozdrav!

Hvala vsem za sprejem. user posted image
Vidim, da ste imele burne noči user posted image . Srčno upam, da se je vse porihtalo.
Sem vas brala nazaj in ste mi naredile prav lušte ( sirova, krofi...). Ohjej, tega ne smem jesti user posted image , imam namreč neprestana vnetja že precej časa zato mi je dr. rekel naj se teh stvari ogibam. Sem se ampak ne na velike kroge user posted image , zdaj pa sem prispela tako daleč, da sem se temu morala odpovedati. Tako torej, sladkorja nisem videla že dve leti ( nadomestila sem ga z natrenom, tako se v moji kavi znajde samo to skupaj z mlekom, predvsem sem črtala čokolado, priboljške kot so twixi, mars in podobno, tako da te pregrehe nimam več in po toliko časa me ne premami več tako, tu in tam kak košček ), potem največji dejavnik pa je bil tukaj kvas. Ne samo, da je poslabšal moje stanje v par minutah, tudi prebava se mi zmrda tako, da si ga res ne želim videt. Kruha nisem jedla zdaj nekje 3mesece, sploh nič. Vse kar si privoščim 1x na mesec je pica, katero naredim sama in namesto kvasa dam pecilnega. Dobra je ( ko se navadiš user posted image ).
Naš dan je minil kar hitro, potem ko sem urejala stvari v mestu in sem prišla domov skoraj kot snežak user posted image , smo še s tamalima uredile dovoz, no bolj sem to počela jaz, oni dve sta merili svoje stopinje v snegu.
Počasi se odpravljam v kuhinjo, ker bom 'spockala' palačinke. Upam, da ne ostane kakšna na stropu user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
6.2.2012 18:55:02   
arabela*
Teja.D dobrodošla še iz moje straniuser posted image

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
6.2.2012 18:56:10   
arabela*

Na koncu smo imeli vse zašrafano. user posted image Še pojstlo v steno. user posted image user posted image
Saj na začetku je bilo vredu, pol se je pa les začel sušit in je pojstla lezla narazen.

jaz full nisem želela nadstropne postle in so mi zagarantirali, da se ne more zrušit..

imamo pa zašraufano vsako letvico in še zalepljeno, pa debel lesuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
6.2.2012 18:58:06   
arabela*

user posted image user posted image user posted image oprosti, sej ni smešno, meni tudi ob štirih zjutraj ni blo...ampak pri nama se je najina zakonska postla zrušla. Mislim svašta no.

najboljše je bilo v prejšnjem stanovanju, ko sem se ponoči zbudila v mlaki....postlo sva imela na tleh in se je v roku enega tedna vlage napila....groza, sredi noči pa vse mokrouser posted image

trenutno se nama postla ne more sesut, ker imava tisto brez letev..v celem je vse skupaj..maličke skačeta vsako večer gor ko zmešane, pa se ne sesujeuser posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
6.2.2012 19:27:15   
botrca

malo si se zmotla...matcar je bila mehanik ne jaz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1949
6.2.2012 19:28:03   
Arwenko
Čer. Evo nas doma. Po službi smo šli v knjižnjico, vrnit stare in sposodit nove knjigice. Potem še na tortico za obmesečnico, pa v h&m po nekaj stvari. So imeli akcijo 3 stvari za 10 eur, tako da smo trojne legice vzele zdaj za pomlad, pa eno jopico debelo za 5 eur sem dobila, pa pol še neko mikico za 10 eur, pa zoknčke, take malo višje. Sem se olajšala za 30 eur, pa se mi zdi, da je bila vrečka kr fajn polna.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Idealna razlika med sorojenci.
пеперутка16

Kdaj imeti drugega otroka?

1 leto. (7%)

2 leti. (40%)

3 leta. (27%)

4 leta. (20%)

5 let. (7%)

6 let ali več. (0%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!