matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro oz. dober dan! Sem bla že v dm-u, sem si naprintala tiste bone in kupla hrano za malega. Tale Aptamil 2 mu več kot očitno ne sede, ker ko se zvečer naje je tak jok, očitno ga prav šraufa po tem hudiču in full prdi. Danes ponoči je spet jokal in jokal, tak da sem šla kupit Hipp, da vidim če bo se to umirlo. Prav bogi je, sploh nisem navajena, ker ko je bil mali skoraj ni imel krčev zdaj pa to. Drugače pa je prav fino zunaj, niti ni full mrzlo. Mi je prav žal, da nimam sank bi dala malega gor, da bi se peljala. Da jih grem pa kupit Kaj še imaš ta Aptamil 2 ali boš vstran vrgla? Ker Teu pa več kot odgovarja,pa še bolj se mi zdi sit po njem.Te se priporočam,pa di plačam,kolko ti je ostalo.Kak pa si si kupone ven sprintala? Jaz bi tudi! Matcar imam približno pol piksne tak da če ti je ok ti ga valda da dam. Boljše da ga ti porabiš, kot pa da ga jaz v smeti zabrišem. Madonca še dobro da ga nisem. Pa mislim da imam še bone za popust v DM-u za ta Aptamil, tak da če jih imam ti jih dam če hočeš. Za kupone pa greš v DM na terminal, rabiš pa še kartico. Greš k terminalu, daš zraven kartico da odčita kodo, stisneš tam gumb za printanje 30% popusta na hrano in igrače ter 15% na plenice pa ti sprinta. Za vsak kupon ti odšteje iz kartice 30 točk. Je pa možno printat še samo danes, porabiš pa lahko do 31. marca. Tak da če imaš točke si jih idi danes sprintat, se splača. Sprintaš pa neomejeno. Ja,za kupone se tudi priporočam.Eh,ne bom danes hodla več,sem tak nemobilna po novem in nikamor ne morem.