Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 19:42:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Na koncu smo imeli vse zašrafano. Še pojstlo v steno. Saj na začetku je bilo vredu, pol se je pa les začel sušit in je pojstla lezla narazen. jaz full nisem želela nadstropne postle in so mi zagarantirali, da se ne more zrušit.. imamo pa zašraufano vsako letvico in še zalepljeno, pa debel les Pri nas je bilo enako,je lezla narazen,letvice niso bile zašraufane,tak da...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 19:43:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca botrca ojoj, to pa ni fino . Si pa dobra, da se sama lotiš popravila . botrca? Jaz se bila tooo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 19:47:45
|
|
|
|
matcar
|
Šibam k sosedi na čvekec in kafe,pridem malo kasneje!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 20:16:48
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 20:56:27
|
|
|
|
Arwenko
|
lačna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 21:10:05
|
|
|
|
jaznoseca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca botrca ojoj, to pa ni fino . Si pa dobra, da se sama lotiš popravila . botrca? Jaz se bila tooo. joj joj sorry, sem zamešala.... sorry . Sem prehitra . Itak več ne vem kaj delam, mi čas prehitro beži..... Zdaj sem se spomnila, da nisem oddala vloge za uveljavljanje posebne olajšave . Moj bo presečen, ko mu povem, da se lahko na Tezno pelje.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 21:20:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca botrca ojoj, to pa ni fino . Si pa dobra, da se sama lotiš popravila . botrca? Jaz se bila tooo. joj joj sorry, sem zamešala.... sorry . Sem prehitra . Itak več ne vem kaj delam, mi čas prehitro beži..... Zdaj sem se spomnila, da nisem oddala vloge za uveljavljanje posebne olajšave . Moj bo presečen, ko mu povem, da se lahko na Tezno pelje..... Preko interneta oddaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 21:33:40
|
|
|
|
matcar
|
evo mene
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 21:34:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca botrca ojoj, to pa ni fino . Si pa dobra, da se sama lotiš popravila . botrca? Jaz se bila tooo. joj joj sorry, sem zamešala.... sorry . Sem prehitra . Eh,ni panike.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 6.2.2012 22:12:22
|
|
|
|
jaznoseca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca botrca ojoj, to pa ni fino . Si pa dobra, da se sama lotiš popravila . botrca? Jaz se bila tooo. joj joj sorry, sem zamešala.... sorry . Sem prehitra . Itak več ne vem kaj delam, mi čas prehitro beži..... Zdaj sem se spomnila, da nisem oddala vloge za uveljavljanje posebne olajšave . Moj bo presečen, ko mu povem, da se lahko na Tezno pelje..... Preko interneta oddaj saj bi pa nimam certifikata porihtanega . Že od začetka je zafrkaval, pa nisem nikoli uredila, sem vedno kar nesla če sem imela za oddat. V tem primru bi bilo pa fino, ja. Pa itak ne bom nosila na Tezno, bom dala ugovor...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.2.2012 8:32:00
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.2.2012 8:56:18
|
|
|
|
Arwenko
|
jaznoseca...si že zamudila glede olajšave, 6.2. je bil rok, če jaz kaj vem. Sicer pa ni nobene panike, počakaš informativni izračun, pol pa se pritožiš nanj, pa bo ;) Aja, pa dobro jutro v zasneženo jutro, moj je že ob 5h vstal, da je dvoriše skidal, da smo šli ob 7h normalno od doma, 1 uro porabili do MB, pol pa 30 minut po mestu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.2.2012 8:59:53
|
|
|
|
Arwenko
|
jaznoseca...sory, šele zdaj dobro prebrala, da boš itak dala ugovor.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.2.2012 9:02:48
|
|
|
|
arabela*
|
morning jaz tud že doma, se malo segrejem, potem pa šibam po opravkih, pa mimogrede še na banko po novo kartico in pin Zunaj prava idila, peški je luštno, ceste so katastrofa...
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.2.2012 9:03:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Aja, pa dobro jutro v zasneženo jutro, moj je že ob 5h vstal, da je dvoriše skidal, da smo šli ob 7h normalno od doma, 1 uro porabili do MB, pol pa 30 minut po mestu ja..ceste baje nič prav spucane, pa polno nesreč... moj je ob štirih šel v A, tam pa u nulo vse porihtano, sicer je zlo malo snega..ampak vseeno
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.2.2012 11:02:49
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro oz. dober dan! Sem bla že v dm-u, sem si naprintala tiste bone in kupla hrano za malega. Tale Aptamil 2 mu več kot očitno ne sede, ker ko se zvečer naje je tak jok, očitno ga prav šraufa po tem hudiču in full prdi. Danes ponoči je spet jokal in jokal, tak da sem šla kupit Hipp, da vidim če bo se to umirlo. Prav bogi je, sploh nisem navajena, ker ko je bil mali skoraj ni imel krčev zdaj pa to. Drugače pa je prav fino zunaj, niti ni full mrzlo. Mi je prav žal, da nimam sank bi dala malega gor, da bi se peljala. Da jih grem pa kupit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.2.2012 11:29:26
|
|
|
|
katy83
|
dan... u, kaj snega hihi, prvič se tak navdušena...ok, vožnja do vrtca je bila bolj počasna, ampak je šlo...hb je dragi zjutraj avte spucal drugače nič novega pri nas, jutri gremo na Goričko malo k praomi in botrčku pogledat, dopoldan se pa bomo sankali malo v Pesnici. Punce, kaj ima katera kake smučarske hlače/kombinizon 86/92 za posodit/prodat? T ima sicer enega, ki mu je že skoraj premali, en je vtrgan, je bolj za doma, rabila pa bi za v vrtec, ker vidim, da imajo tam vsi to obešeno...pa mi zdaj za toti mesec res ni za kupovat novih hlač lepo mi bodite
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.2.2012 13:07:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro oz. dober dan! Sem bla že v dm-u, sem si naprintala tiste bone in kupla hrano za malega. Tale Aptamil 2 mu več kot očitno ne sede, ker ko se zvečer naje je tak jok, očitno ga prav šraufa po tem hudiču in full prdi. Danes ponoči je spet jokal in jokal, tak da sem šla kupit Hipp, da vidim če bo se to umirlo. Prav bogi je, sploh nisem navajena, ker ko je bil mali skoraj ni imel krčev zdaj pa to. Drugače pa je prav fino zunaj, niti ni full mrzlo. Mi je prav žal, da nimam sank bi dala malega gor, da bi se peljala. Da jih grem pa kupit Kaj še imaš ta Aptamil 2 ali boš vstran vrgla? Ker Teu pa več kot odgovarja,pa še bolj se mi zdi sit po njem.Te se priporočam,pa di plačam,kolko ti je ostalo.Kak pa si si kupone ven sprintala? Jaz bi tudi!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.2.2012 13:09:01
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.2.2012 13:11:22
|
|
|
|
matcar
|
Ceste so katastrofa,spucano nič.Imam nove zimske gume,pa me je noslo po cesti,v ovinke sem komaj zvozla,v rondojih pa ita šla skoraj ravno namesto v krog.S tem,da me avto j.e.b.e. 100/h,mi je 4x zakuhal do mesta iz mesta na tabor,pa še potem domov,pa 1x sem ga mogla vžigat na kleme,mi ni hotel vžgat.Ne vem,kaj je s tem avtom zadnje čase,samo še za na odpad.Sploh več ne upam it nikamor,tak da bom do nadaljnega doma oz. bom mogla fehtat prevoz.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.2.2012 14:13:33
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro oz. dober dan! Sem bla že v dm-u, sem si naprintala tiste bone in kupla hrano za malega. Tale Aptamil 2 mu več kot očitno ne sede, ker ko se zvečer naje je tak jok, očitno ga prav šraufa po tem hudiču in full prdi. Danes ponoči je spet jokal in jokal, tak da sem šla kupit Hipp, da vidim če bo se to umirlo. Prav bogi je, sploh nisem navajena, ker ko je bil mali skoraj ni imel krčev zdaj pa to. Drugače pa je prav fino zunaj, niti ni full mrzlo. Mi je prav žal, da nimam sank bi dala malega gor, da bi se peljala. Da jih grem pa kupit Kaj še imaš ta Aptamil 2 ali boš vstran vrgla? Ker Teu pa več kot odgovarja,pa še bolj se mi zdi sit po njem.Te se priporočam,pa di plačam,kolko ti je ostalo.Kak pa si si kupone ven sprintala? Jaz bi tudi! Matcar imam približno pol piksne tak da če ti je ok ti ga valda da dam. Boljše da ga ti porabiš, kot pa da ga jaz v smeti zabrišem. Madonca še dobro da ga nisem. Pa mislim da imam še bone za popust v DM-u za ta Aptamil, tak da če jih imam ti jih dam če hočeš. Za kupone pa greš v DM na terminal, rabiš pa še kartico. Greš k terminalu, daš zraven kartico da odčita kodo, stisneš tam gumb za printanje 30% popusta na hrano in igrače ter 15% na plenice pa ti sprinta. Za vsak kupon ti odšteje iz kartice 30 točk. Je pa možno printat še samo danes, porabiš pa lahko do 31. marca. Tak da če imaš točke si jih idi danes sprintat, se splača. Sprintaš pa neomejeno.
< Sporočilo je popravil karmen7 -- 7.2.2012 14:14:41 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.2.2012 14:16:11
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ceste so katastrofa,spucano nič.Imam nove zimske gume,pa me je noslo po cesti,v ovinke sem komaj zvozla,v rondojih pa ita šla skoraj ravno namesto v krog. Ceste so pa res katastrofa, jaz sem šla kar peš tukaj na Kardeljevo. So se mi kar zasmilili vozniki, ker ni nič spluženo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.2.2012 14:51:02
|
|
|
|
karmen7
|
Matcar našla tri bone za nadaljevalno mleko, -25%. Javi če ti dam še tiste pol piksne, ki je sicer odprta, pa se zmeniva da ti dam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 7.2.2012 15:33:25
|
|
|
|
bambixxx
|
dan čveke, mi2 sma se pricijazila domov. na AC nesreča na nesrečo, pa sami šleparji prebijajo ograje, tako da ja zaprejo obe strani AC . Sva rabila 2 uri iz LJ. No ja, bi lahko bilo še slabše. kot zgleda, bova s tamalim še naslednji teden zimovala v LJ.
|
|
|
SmučanjeMichonne RRAli vaši otroci smučajo?Da (
53%)

Ne (
29%)

Ne še (
18%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!