Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
To te bo zdaj napihnilo
Drugače ga mam pa jaz tud rada. 
nardil mi je ultrazvok in sem že vidla srčka. me je pa pred pregledom postalo ful strah, ker je pred mano bila ena nosečka pomoje v kakem 6 mesecu, in je prišla ven s pregleda cela objokana, da je ploh premali in mora naprej na preiskave. prej sploh nisem nič kej razmišljala, da bi lahko bilo kaj narobe, ko pa sem to vidla, sem pa sam čakala, da na ekranu vidim kej utripat. uuuhhh pa mi je odleglo, ko mi je ginekolog reku, če vidim da neki utripa.
velik 1 cm. ko sem bila prvič
sem bila na pregledu v 6 tednu in mi tam piše 0.64. pomoje je lahk to velikost.
Super, da si vidla svojo pikico in seveda
Sploh si ne znam predstavljat kakšen občutek je to. Komaj čakam na pregled!!
Kdaj pa imaš pregled spet?
Je zelo rad tam, pa tudi prav mi bo prišlo,da se malo posvetim samo mičkenemu, ker ta velik bo sigurno zahteval veliko moje pozornosti, ko bo doma. Pa tudi, da se lahko vmes malo oddahneš in kaj narediš... Mislim, da to ne pomeni, da ga imam kaj manj rada ali podobne bedarije.
. In na valentinovo , sem rekla , probaj , nič te ne stane in
Pa tile krofi zdaj, kg bodo šli sigurno gor
!
in seveda držim pesti da bo z vsemi našimi pikci vse ok in da se bomo oktobra vse veselile
. Tako, da to je en larifari. Ne sekirajte se zaradi takih bedarij. Meni zdaj spet ni nič slabo.
za krvavitve!
Kdaj se ponavadi slabosti nehajo?
in čim lepše