|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 23.del
22.2.2012 9:35:04   
bambixxx
madona ste zgovorne danes! user posted image

te pa .... dobro jutro!

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
22.2.2012 9:51:55   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

madona ste zgovorne danes! user posted image

te pa .... dobro jutro!

Nasplošno je zadnje čase zgovornost na vrhuncu tu gor. Preveč na kave hodite/mo, pa ni več kaj za povedat ali kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
22.2.2012 12:15:02   
arabela*
Danuser posted image

res ste full zgovorneuser posted image user posted image

Pri nas nič novega, M gre malo na boljše, vročina padla, kašlja še edino full, tako da je notri in počivauser posted image

Zdaj gremo na čajči in krofe, sva pol mesta z A prej prehodle....pa še potem enkrat, ker moram it na pošto, sem po 3 mescih koooončno dobila odločbo s csduser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
22.2.2012 12:15:21   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Nasplošno je zadnje čase zgovornost na vrhuncu tu gor. Preveč na kave hodite/mo, pa ni več kaj za povedat ali kaj user posted image user posted image user posted image

ampak resuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
22.2.2012 12:16:16   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

A in moj sta pri mojih starših imajo akcijo čistijo in celo dnevno so spraznili, kar je bilo pogorelo.....

kaj pa je bilouser posted image

stanovanje jim je pogorelo, dnevna...ponoči, ko so spali( sem tak pisala že o tem)...muca umrlauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
22.2.2012 17:32:35   
bambixxx
z najino kavo ne bo nič ta teden verjetno, ker mali tak kašlja, da mi je prej celo kosilo ven zbruhal od sile user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
22.2.2012 17:51:16   
Arwenko
V vrtcu smo brez kape ostali user posted image user posted image user posted image

Nimam pojma, kaj se je z njo zgodilo, našla samo odtrgan cofek na polički. Mi je pa žal, da moj ni vprašal že, je mislil da je tamala bila brez kape ne in sva šele pol po 16h ko sem jaz videla da nima šla nazaj v vrtec iskat. Mi je čistilka pomagala vse pogledat, pa ni nikjer bilo. Pa tak lepa kapica. Pa zdaj že drugič, da se nam je to zgodilo. Ne vem no ali moramo vsak mesec brez nečesa ostat? user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
22.2.2012 17:53:35   
Arwenko

z najino kavo ne bo nič ta teden verjetno, ker mali tak kašlja, da mi je prej celo kosilo ven zbruhal od sile user posted image .

bogi revež user posted image user posted image user posted image
upam, da se čimprej pozdravita.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
22.2.2012 18:17:14   
matcar
Dan!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
22.2.2012 18:18:05   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

Odkrito,nimam kaj pametnega povedat,brezveze pa mi tudi ni za pisat.Sem neka adijo čist,ne vem,če me nena že spomladanska utrujenost jezi.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
22.2.2012 18:19:06   
matcar

bogi revež user posted image user posted image user posted image
upam, da se čimprej pozdravita.

Podpis!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
22.2.2012 18:20:54   
matcar

sem po 3 mescih koooončno dobila odločbo s csduser posted image user posted image

Ja,so si cajt vzeli.jaz še vedno čakam na odločbo za vrtec,ni pa mi jasno nekaj.Sva z sosedo obe isti dan dale vlogo noter,sma skupaj šle,ona je takoj dobila,jaz pa še zdaj čakam.user posted image Aja,pa za enkratno pomoč je druga vloga?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
22.2.2012 18:26:29   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ja,so si cajt vzeli.jaz še vedno čakam na odločbo za vrtec,ni pa mi jasno nekaj.Sva z sosedo obe isti dan

jaz sem v začetku decembra dala vlogouser posted image
Ja lene riti...še čudno da so se zmigali, je še nimam doma, ampka globoko upam, da niso vsega zašuštali in bom imela letanjeuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
22.2.2012 18:26:59   
arabela*

Aja,pa za enkratno pomoč je druga vloga?

joj to pa pojma nimamuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
22.2.2012 18:36:26   
ly117

Revež. user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
22.2.2012 18:40:42   
ly117

Odkrito,nimam kaj pametnega povedat,brezveze pa mi tudi ni za pisat.

Enako.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
22.2.2012 18:44:14   
ly117
Jaz še tudi nisem nič dobila od CSD. Drugi mesec pa tak morem dat vlogo za otroške.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
22.2.2012 18:48:28   
Arwenko
arabela in ly...malo sem na vaju računala, a se pogosto zgubljajo/zamenjajo stvari v našem vrtcu? kakšne imata vidve izkušnje? Jaz sem tak žalostna zaradi te naše kape no user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
22.2.2012 19:17:49   
ly117
Arwenko nam še niso nič zgubili ali zamenjali. Tak da, jaz glede teh stvari nima slabih izkušenj. Mi je pa žal da se vam to dogaja.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
22.2.2012 19:22:34   
arabela*

arabela in ly...malo sem na vaju računala, a se pogosto zgubljajo/zamenjajo stvari v našem vrtcu?

mi še tud nismo nič izgubili, razen špangic, ki pa je otrokova krivda...

Ja obvezno povej vzgojiteljici naj malo preveri, ker to se ne sme dogajat. Opažam pa tudi, da marsikatera babica ali dedek, ki pridejo zelo redko po otroka, sploh ne vejo, katere čevlje nosi, oziroma kaj ima oblečeno in doživela sem že, da je ravno ena izmed teh babic obula fantku kar ene čevlje, jih je kar zamenjala, ker ni vedla...mislim...

Povej in prosi, da naj čuvajo na stvariuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
22.2.2012 19:39:22   
Arwenko

arabela in ly...malo sem na vaju računala, a se pogosto zgubljajo/zamenjajo stvari v našem vrtcu?

Ja obvezno povej vzgojiteljici naj malo preveri, ker to se ne sme dogajat. Opažam pa tudi, da marsikatera babica ali dedek, ki pridejo zelo redko po otroka, sploh ne vejo, katere čevlje nosi, oziroma kaj ima oblečeno in doživela sem že, da je ravno ena izmed teh babic obula fantku kar ene čevlje, jih je kar zamenjala, ker ni vedla...mislim...

Mislim pa saj ta prvič se meni tudi ni zdelo nič takega, ampak zdaj že drugič v tako kratkem času no. Ampak ne vem, saj kapica je bila v omarici ne, nimamo obešalnikov, tako kot ta večji, ko bi lahko po pomoti kdo iz sosednjega vzel. Moram jutri sicer preverit, možno bi bilo, da če so bili zunaj, da se je stvar po pomoti znašla v drugi omarici, ampak ni mi jasno ali se to samo nam dogaja ali kaj. Sem pa prebrala na netu, da se obnese naredit obvestilo in sem ga ravno pripravila in bom zalepila v garderobi, mogoče pa dobimo nazaj. Ne potegne pa mi, kaj je delal odtrgan cofek od naše kapice v garderobi user posted image No, ampak imamo vsaj dokaz, da je kapica res bila v vrtcu.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
22.2.2012 20:09:32   
ly117

Vidiš tega pa jaz ne razumem. Saj imajo otroci vsak svoj predal za čevlje in imena gor. Saj se lahko zgodi da dajo otroci ko pridejo s sprehoda ali igrišča svoje stvari v napačni predal, sam koliko opazujem naše vedo točno kje imajo svoje predale.
Sem pa vedno, ko je hodil po njega moj ata in je imel L kakšno novo stvar ( jakno, čevlje... ) to tudi povedala, da ni zamenjal

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
22.2.2012 20:17:17   
matcar
Čer!

Gled DSDS gledat,pridem ko bo konec.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
22.2.2012 20:59:35   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Vidiš tega pa jaz ne razumem. Saj imajo otroci vsak svoj predal za čevlje in imena gor. Saj se lahko

naši nimajo nič, čevlji so eden zraven drugega zloženi, zgornji predalčki so pa kar v cele..oziroma je kar polica nepredelna.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
22.2.2012 21:01:27   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Sem pa vedno, ko je hodil po njega moj ata in je imel L kakšno novo stvar ( jakno, čevlje... ) to tudi povedala, da ni zamenjal

jaz tudi, vedno povem kaj ima otrok na sebi, plus katero igračo ima tisti dan zraven in podobno. Ampak babice kot babice, še celo če poveš kaj pozabijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?