Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 22.2.2012 21:02:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko No, ampak imamo vsaj dokaz, da je kapica res bila v vrtcu. čudi me, da je cofek tam ostal, mi nekako to nakazuje, da se je kapa izgubila, cofek pa ostal. kaj pa vzgojiteljica pravi na to? Ali nič ne ve?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 22.2.2012 21:06:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Vidiš tega pa jaz ne razumem. Saj imajo otroci vsak svoj predal za čevlje in imena gor. Saj se lahko naši nimajo nič, čevlji so eden zraven drugega zloženi, zgornji predalčki so pa kar v cele..oziroma je kar polica nepredelna. Vidiš tega pa nisem vedla. Sem predvidevala da so vse omarice enake.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 22.2.2012 21:08:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Vidiš tega pa nisem vedla. Sem predvidevala da so vse omarice enake. ne mi nimamo omaric niti, menda imate samo spodaj, pa pri Arwenko, ostalo so obešalniki z polico
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 22.2.2012 21:08:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem pa vedno, ko je hodil po njega moj ata in je imel L kakšno novo stvar ( jakno, čevlje... ) to tudi povedala, da ni zamenjal jaz tudi, vedno povem kaj ima otrok na sebi, plus katero igračo ima tisti dan zraven in podobno. Ampak babice kot babice, še celo če poveš kaj pozabijo. To maš pa tudi prav.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 22.2.2012 21:18:09
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 22.2.2012 21:43:54
|
|
|
|
ly117
|
Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 22.2.2012 21:47:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nočko! Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 22.2.2012 22:22:28
|
|
|
|
arabela*
|
M je spet zakuhalo..na 38, pa še malo. ..sem ji kar žličko Calpola dala, da bo normalo spala.... zdaj pa malo relax
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.2.2012 7:30:49
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, ponoči me je skoraj kap. malemu sem dala ob polnoči inhalacije in se je revež tak razkuril, ful jokal in kašljal zraven, da je kar nehal dihat . komaj sem ga umirla. po moje ga že vse boli od tega kašlja, ker vsakič govori "au, au" zraven.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.2.2012 8:33:33
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.2.2012 8:33:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, ponoči me je skoraj kap. malemu sem dala ob polnoči inhalacije in se je revež tak razkuril, ful jokal in kašljal zraven, da je kar nehal dihat . komaj sem ga umirla. po moje ga že vse boli od tega kašlja, ker vsakič govori "au, au" zraven.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.2.2012 8:34:42
|
|
|
|
matcar
|
Saš v vrtcu,jaz pri 4-ti kavi,Teo že spi,moj pa na compu.Pol pa imam zobarja z Maksom in Leo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.2.2012 8:36:27
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Spila kavo, spimo boljše, danes mu bova spustila posteljo, ker se gospodič vsede in ven gleda. Danes moram natuhtati kaj kuhat v nedeljo za krst. Itak bova midva pa starši, tak da nekaj moram nagruntat. Vsak predlog dobrodošel!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.2.2012 8:37:00
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, ponoči me je skoraj kap. malemu sem dala ob polnoči inhalacije in se je revež tak razkuril, ful jokal in kašljal zraven, da je kar nehal dihat . komaj sem ga umirla. po moje ga že vse boli od tega kašlja, ker vsakič govori "au, au" zraven. Bošček
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.2.2012 8:45:30
|
|
|
|
Arwenko
|
Mi pa imamo kapico, kapico nazaj Tak sem vesela resnično. Jo je res nek dedek odnesel včeraj zraven. Sem pa jaz vzgojiteljici včeraj že sms poslala, ker je nismo več videli popoldne ne in je že zjutraj začela starše spraševat, ko so otroke vozili v vrtec in je mama od tega fantka jo prinesla nazaj ja. Drugo vprašanje je zdaj kako je sploh do te zamenjave prišlo, ampak dobro, bom pozabila to, važno da jo imamo nazaj. bambi...ojoj, bogi T. Kaj pa če bi ti šla nazaj k P.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.2.2012 8:46:20
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.2.2012 8:47:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Kaj pa če bi ti šla nazaj k P. saj greva zdaj, ker ni nič boljše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.2.2012 8:48:19
|
|
|
|
oktober11
|
jutro ta teden pa bič kavice? al pa sprehoda?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.2.2012 8:48:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, ponoči me je skoraj kap. malemu sem dala ob polnoči inhalacije in se je revež tak razkuril, ful jokal in kašljal zraven, da je kar nehal dihat . komaj sem ga umirla. po moje ga že vse boli od tega kašlja, ker vsakič govori "au, au" zraven. Revež.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.2.2012 8:50:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Mi pa imamo kapico, kapico nazaj Super.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.2.2012 8:51:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 jutro ta teden pa bič kavice? al pa sprehoda? Pojma nimam. Matcar maš čas jutri?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.2.2012 8:51:51
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, ponoči me je skoraj kap. malemu sem dala ob polnoči inhalacije in se je revež tak razkuril, ful jokal in kašljal zraven, da je kar nehal dihat . komaj sem ga umirla. po moje ga že vse boli od tega kašlja, ker vsakič govori "au, au" zraven. Revež. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.2.2012 10:19:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: botrca A in moj sta pri mojih starših imajo akcijo čistijo in celo dnevno so spraznili, kar je bilo pogorelo..... kaj pa je bilo stanovanje jim je pogorelo, dnevna...ponoči, ko so spali( sem tak pisala že o tem)...muca umrla nisem zasledila da si o tem že pisala sorry...kaj kar tak se vžgalo
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.2.2012 11:46:20
|
|
|
|
katy83
|
ojla punce... jaz imam zadnje 3 dni težave z vrtoglavicami, pritiska 87/57, v glavnem nič kaj fajn. Naslednji teden sem naročena k zdravnici, ampak itak nič ne morejo pri nizkem pritisku. T je ok, ta teden je doma z mano... Arabela, in kako je bila odločba...vse ok? Bambi ... za T. botrca ... napiši mi kaj ti manjka pri safari, pa kaj imaš viška, mogoče lahko kaj zamenjava Arwenko, super da ste kapico dobili nazaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 23.2.2012 12:00:16
|
|
|
|
botrca
|
Bambixxx za T Arwenko super za kapo Pošiljam velikooo pozitivne energije vsem, ki jo rabite Pičim v Lj na konferenco z avonom..ni me celi dan...jutri tudi ne ker peugeota peljeva na popravilo v Velenje... papa
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?