Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko arabela in ly...malo sem na vaju računala, a se pogosto zgubljajo/zamenjajo stvari v našem vrtcu? mi še tud nismo nič izgubili, razen špangic, ki pa je otrokova krivda... Ja obvezno povej vzgojiteljici naj malo preveri, ker to se ne sme dogajat. Opažam pa tudi, da marsikatera babica ali dedek, ki pridejo zelo redko po otroka, sploh ne vejo, katere čevlje nosi, oziroma kaj ima oblečeno in doživela sem že, da je ravno ena izmed teh babic obula fantku kar ene čevlje, jih je kar zamenjala, ker ni vedla...mislim... Povej in prosi, da naj čuvajo na stvari Mislim pa saj ta prvič se meni tudi ni zdelo nič takega, ampak zdaj že drugič v tako kratkem času no. Ampak ne vem, saj kapica je bila v omarici ne, nimamo obešalnikov, tako kot ta večji, ko bi lahko po pomoti kdo iz sosednjega vzel. Moram jutri sicer preverit, možno bi bilo, da če so bili zunaj, da se je stvar po pomoti znašla v drugi omarici, ampak ni mi jasno ali se to samo nam dogaja ali kaj. Sem pa prebrala na netu, da se obnese naredit obvestilo in sem ga ravno pripravila in bom zalepila v garderobi, mogoče pa dobimo nazaj. Ne potegne pa mi, kaj je delal odtrgan cofek od naše kapice v garderobi No, ampak imamo vsaj dokaz, da je kapica res bila v vrtcu.
|