Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr mislim da aninchy je spraševala glede NS za savinjski konec. Jst se bom naročila pri dr. Levak Hozjanovi, dela v Velenju. do sedaj sem iz vseh strani slišala samo pohvale. če pa katera kaj več ve, pa prosim, na plano z izkušnjami Aha, no super! To mi je priporočila tudi moja G! Oz. rekla je, da v Velenju delajo pač, imena pa ni povedala Bom šla kar sem, mi je tudi najbližje. Samo naročit se še morem. Sicer sem pa danes dobila obvestilo, da sem noseča 9 tednov Sej tud jst kr ne morem verjet, da je že 2 meseca okrog, sploh zato, ker še nihče ne ve Prejšnjič so menda že po 14h dnevih vsi vedli Kokr je bil pozitiven test, je dragi že vsim sčvekal Sva se pa ravn dans pogovarjala, kdaj bi povedala, pa sva se odločla, da še malo počakava.. Pač dokler bo šlo, da potem "ne traja tak dolgo" Ktera je pisala za hlače iz h&m? Mislim, da bom šla kr danes po njih! Po prebranem sodeč so super, pa tudi cena, pa tudi sicer največkrat kupim hlače tam. Druge stvari mi pa niso všeč zadnje čase, same neke šekaste preširoke stvari Ni to za male in nesuhe, kot sem jaz čebelica - srečno na pregledu! Pa vsem za boljše počutje! Upam, da bo danes več sončka kot včeraj, se mi zdi, da se takoj boljše počutim, če je lepo vreme Bljaaaah, pa okna morm umit, so že svinska, pa se nikakor ne morem lotit