|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
3.3.2012 21:08:06   
kris555
Dober večer.

Srčekgirll super za pregled in user posted image
Še dva dni pa sem jaz na vrsti. Hurraa.

Tukaj je seznamček za NS http://babybook.si/izbrano/izvajalci-pregleda-nuhalne-svetline-v-sloveniji.html upam, da bo kaj pomagal.

Lahko noč user posted image

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
3.3.2012 21:25:49   
cebelica81
kris555, se ti pridružujem za ponedeljek. Komaj čakam... Še dobro, da bomo jutri tudi zelo aktivni in bo čas hitro minil.

Glede vozička je tudi naš precej širok in pri eni blagajni v bližnji trgovini ne gre mimo, drugače pa nismo imeli težav. Sva šli z malčico povsod brez problema. Mi smo voziček zelo uporabljali. Sem bolj leteč človek, moj mož pa zelo veliko v službi, tako da sem imela pestro s kofetki, kosili in sprehodi user posted image , pa nakupovanjem in vsem kar paše zraven. Me je bilo povsod polno. Kljub temu, da je voziček malo širši in težji sem zelo, zelo zadovoljna z njim in ga nikakor ne menjam. Bomo ostali kar pri tem. Smo ga pa ravno pospravili. Malčica ga je odpisala, zato sem ga kar očistila in pospravila na podstrešje, kjer čaka na jesen user posted image .

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
3.3.2012 21:42:31   
KM
hoJLA"! Evo pa sm končno zopet prišla do rač. (v novem stanovanju ga še vedno nimamuser posted image ).
v glavnem moj prvi pregled je mimo, kljub temu da nisem bila pri svoji G (ampak jo je ravno nadomeščal nek drug G, ki je bil rahlo čudenuser posted image ), sem bila zelo vesela, ker je vse ok, moj plodek na pravem mestu, srček dela, tko da vse ok.
slikco ki sem jo dobila sem dala mami zraven darila za rojstni dan (skupaj z otroškimi copatki) in je bila zeeelo veselauser posted image . sedaj sem bom počasi naročila na nohalno, pri svoji G imam pa nasl. pregled 21.3.
Drugače pa še vedno ČISTO NIČ slabosti in nobenih drugih znakov, razen bolečih prsi in ugotovila sem, da odkar sem noseča moram dobiti hrano TAKOJ ko začutim lakoto, ne morem počakati niti minutouser posted image .

IMAM PA ENO VPRAŠANJE: ta teden moram iti k frizerju in me zanima kaj pravite, ali me lahko pobarva ali lahko to že škodi mali pikici?

pridne bodte, čuvajte se še naprej!

papa

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
3.3.2012 22:44:10   
Abrakadabra
KM, nikjer nisem prebrala strokovne razlage ali barvanje v nosečnosti škodi. Mislim, da ne, ima pa vsaka izbiro, ali se bo, ali ne. Pač nekatere se celo nosečnost ne, nekatere se prve tri mesece ne...pač ene se pa od začetka. Izbira je tvoja user posted image

(odgovor članu KM)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
3.3.2012 22:45:50   
Abrakadabra
KM, super za pregleduser posted image in upam, da se nam bo kmalu javljala iz svojega stanovanjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1055
4.3.2012 8:40:14   
darchy82
KM super za pregled user posted image
Glede barvanja je pa meni sestra v prejšnji user posted image ko sem klicala za prvi pregled rekla da naj se ne barvam. Sem pa trenutno v podobni dilemi kot ti, ker bo treba spet počasi k frizerju in obnovit mal barvo, pa ne vem če ne bi raje še malo počakala.
Pa lepo nedeljo vsem.

No jst pa komaj čakam na torek ko imam pregled in upam da bo to lepo darilo za rojstni dan user posted image

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu KM)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
4.3.2012 9:24:52   
Abrakadabra
darchy82, ti je rekla da nasplošno ne priporoča ali samo na začetku nos.?

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
4.3.2012 9:40:02   
darchy82
Takrat sploh nisem spraševala, ker se itak nisem barvala, bom se pa v torek na pregledu bolj pozanimala (če se spomnim) in sporočim

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

Neposredna povezava do sporočila: 1058
4.3.2012 14:23:54   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kris555

Tukaj je seznamček za NS http://babybook.si/izbrano/izvajalci-pregleda-nuhalne-svetline-v-sloveniji.html upam, da bo kaj pomagal.

ta je precej boljši, ja user posted image jaz poznam sicer še enega, ampak na tem je več podatkov.

Jaz sem bila dopoldne čist fuč, brez energije, slabo mi je bilo, brez volje do življenja sem bila... sedaj po kosilu je bolje, ampak še vedno komaj čakam da mine to obdobje user posted image

(odgovor članu kris555)
  Neposredna povezava do sporočila: 1059
4.3.2012 14:55:55   
princess13
Pozdravljene user posted image

Malo se spet oglašam...Sem se včeraj celi dan potepala po Avstriji, malo gledala cene posteljic, previjalnih miz, vozičkov...Nujno sem si morala kupit nosečniške hlače na elastiko in vse tiste, ki si jih nameravate kupiti, naj vam priporočam ene fajne iz H&M za samo 20€. Material je super, zadaj so žepi, lahko se nosijo zraven patik, balerink, elegantnih čevljev...res so vsestranske, na korenček...v glavnem waw user posted image Primerne so zdaj za začetek, ko začne trebušček rasti. In ker sem bila med vsemi temi oblačili za dojenčke čist raznežena, sem kupila one majhne zoknčke, ko piše gor mum user posted image me in dad user posted image me. Kak je to šikano!! user posted image

Drugače je moje počutje super. Jutranje slabosti so povsem minile. Upam, da je tud s pikico vse okej. Jutri naj bi dobila datum za NS in komaj čakam na ta pregled, čeprav vem, da bom še dooooolgo čakala, glede na to, da jutri komaj vstopim v 9t user posted image

Vsem, ki imate jutri pregled želim vse dobro!
Potem pa poročajte user posted image

Preživite lepo nedeljo, pa se tipkamo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
4.3.2012 15:32:20   
GregUr
lep pozdrav punce!
dopusta na žalost konec, počutje v redu, tudi prehlad me zapušča, HB! tko da gremo naprej... user posted image sem na hitro prebrala vse objave, objemčke vsem tistim ki jih daje slabost, trikrat hura pa tistim nosečkam srečkam ki sploh "ne vejo" da so nosečke user posted image

mi pa moja pika daje vedet da raste... namreč špika me user posted image tko nežno... mislim da se vse skupi širi user posted image
kar se pa trebuha tiče, že zaradi boljšega občutka do svoje pike nosim knof ofnjen user posted image čeprav bi ga stoje še kamot mela zapetega, ampak ni šans da se usedem ali pa kaj konkretnega pojem. pol me pa razžene user posted image tko da bo treba na on trebuhasti oddelek v trgovini user posted image

čas pa teče... še dva dni, pa bom dopolnila poooolnih 9 tednov! si sploh ne predstavljam da sem že v tretjem mesecu! madoniš! res beži tole... user posted image

mislim da aninchy je spraševala glede NS za savinjski konec. Jst se bom naročila pri dr. Levak Hozjanovi, dela v Velenju. do sedaj sem iz vseh strani slišala samo pohvale. če pa katera kaj več ve, pa prosim, na plano z izkušnjami user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
4.3.2012 16:34:47   
GreTEJ

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr
mislim da aninchy je spraševala glede NS za savinjski konec. Jst se bom naročila pri dr. Levak Hozjanovi, dela v Velenju. do sedaj sem iz vseh strani slišala samo pohvale. če pa katera kaj več ve, pa prosim, na plano z izkušnjami user posted image

Dokler se nisem preselila, je bila moja ginekologinja dr. Levak Hozjan. Meni se je zdela super ginekologinja, res pa je da z njo nimam izkušenj glede nuhalne. Tako pri pregledih in pogovorih pa super.

Pa je tudi mene obiskala slabost. Že od včeraj me tako daje da sem kot cota. Jutri pa dopolnim 7 tednov user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
4.3.2012 19:02:14   
odavoda
Tudi jaz danes cel dan uničena - mešanica slabosti in utrujenosti....sama sebi v napoto.

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
4.3.2012 19:43:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: odavoda

Tudi jaz danes cel dan uničena - mešanica slabosti in utrujenosti....sama sebi v napoto.

enako user posted image strah me je, kako bo jutri, ko gre mož v službo...... user posted image
meni je takoooooo hudoooooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu odavoda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
4.3.2012 19:58:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: odavoda

enako user posted image strah me je, kako bo jutri, ko gre mož v službo...... user posted image
meni je takoooooo hudoooooo user posted image user posted image user posted image

Enako. Le da je mene strah, ker grem jaz jutri v sluzbo :(

dr. Knowitall

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1065
4.3.2012 20:34:53   
Anonimen
Dr. K, tudi jaz imam službo. Saj mogoče sem preveč na hitro napisala user posted image mi imamo doma firmo in tam delamo vsi (jaz in moja starša). Hčerka ni dobila vrtca, zato jo pazi moja mami (malo v službi, večino bo pa sedaj varuška). Zadnje 2,5 meseca jo je imel mož, ker je bil doma. Sedaj ga pa po 12h / dan ne bo doma :(
Smo pa imeli včeraj ene obiske in sem kar pozabila na vse težave... čeprav danes me muči še prehlad....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1066
5.3.2012 7:16:57   
cebelica81
Dobro jutro nosečke. Želim vam eno lepo ponedeljkovo jutro. Tiste, ki morate v službo (jaz sem danes bolj ali manj fraj zaradi pregleda) vam pošiljam user posted image in upam, da se ne počutite preveč slabo. Saj teden potem kar hitro mine in spet je vikend, ko se stiskamo z našimi dragimi.

Končno je prišel ta dan. Še pol ure in grem od doma na pregled. Komaj čakam, da vidim mojo pikico in srčeka. Za vsak slučaj bom šla tudi tešča, če bi morala dati kri - ne spomnim se, da bi mi rekli. Ravno gledam, da sem imela v prvi nosečnosti še en teden pozneje prvi pregled user posted image .

Poročam, kako bo na pregledu.

Lepo bodite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
5.3.2012 8:34:25   
odavoda
Čebelica81, srečno!

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
5.3.2012 9:00:19   
Abrakadabra
Srečno čebelica81!!

(odgovor članu odavoda)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
5.3.2012 9:41:11   
Anonimen
Dobro jutro punce!

Čebelica srečno danes, upam da bo vse ok. Joj mene pa jutri čaka 1. pregled in sme že čisto na trnih. Ne vem, nek občutek imam, da bo tokrat vse ok in upam, da me občutek ne vara user posted image user posted image user posted image

Vse nekaj pišete, da vas že hlače tiščijo itd. Mene pa še kar nič oz. vsaj nič bolj kot običajno (glede na to, da sem močnejše postave, me vedno nekaj žuli user posted image ). Hlače še vse bp lahko zapnem in v njih sedim. Se mi zdi da celo lažje kot pred nosečnostjo. Očitno sem spet kak kg dol dobila. Me pa jutri pri pregledu najbolj skrbi (ok takoj za tem, če je s pikico vse ok) tehtanje, saj sem v prvo skoraj vsak pregled poslušala, da imam preveč kg, pa čeprav sem se zredila samo za par kg user posted image

dr. Knowitall

Neposredna povezava do sporočila: 1070
5.3.2012 9:41:36   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

Aha, no super!user posted image To mi je priporočila tudi moja G! Oz. rekla je, da v Velenju delajo pač, imena pa ni povedalauser posted image Bom šla kar sem, mi je tudi najbližje.
Samo naročit se še morem.

Sicer sem pa danes dobila obvestilo, da sem noseča 9 tednovuser posted image Sej tud jst kr ne morem verjet, da je že 2 meseca okrog, sploh zato, ker še nihče ne veuser posted image Prejšnjič so menda že po 14h dnevih vsi vedliuser posted image Kokr je bil pozitiven test, je dragi že vsim sčvekaluser posted image
Sva se pa ravn dans pogovarjala, kdaj bi povedala, pa sva se odločla, da še malo počakava.. Pač dokler bo šlo, da potem "ne traja tak dolgo"user posted image

Ktera je pisala za hlače iz h&m? Mislim, da bom šla kr danes po njih!user posted image Po prebranem sodeč so super, pa tudi cena, pa tudi sicer največkrat kupim hlače tam. Druge stvari mi pa niso všeč zadnje čase, same neke šekaste preširoke stvari user posted image Ni to za male in nesuhe, kot sem jazuser posted image

čebelica
- srečno na pregledu!

Pa vsem user posted image za boljše počutje! Upam, da bo danes več sončka kot včeraj, se mi zdi, da se takoj boljše počutim, če je lepo vremeuser posted image

Bljaaaah, pa okna morm umit, so že svinska, pa se nikakor ne morem lotituser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
5.3.2012 9:42:33   
Aninchy
hmm... na tickerju mi pa piše, da bom jutri polnih 9 tednovuser posted image Mah, kdo bi jih razumeluser posted image

dr.K. - mene pa že prov vse tišči in kot bi bla napihnjena, četud nisemuser posted image Sem pa na pregledu ugotovila, da sem dala 2kg dol, čeprav se mi zdi, da se skos ful redimuser posted image Je blo pri prejšnji nosečnosti enako.
Me pa G ni nikoli sekirala zaradi kil, čeprav jih že imam tak vsaj 10 preveč. Sem se pa v celi prejšnji nosečnosti zredila 12 kg in sem bla prav ponosna nase, da ni blo huje user posted image Pol sem pa v dveh mesecih dala vse dol, samo +2 imam še vedno in sem se jih v bistvu znebila ravno ta mesecuser posted image
Je pa moji kolegici G prepovedala tortice, ker je že dost "debela"user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 5.3.2012 9:47:27 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
5.3.2012 10:16:13   
suzy85
Dan!

Tudi mene skrbijo kg! V začetku januarja sem jih imela toliko kot sem jih imela na koncu 1.nosečnosti, pa sem se takrat zredila za 22kg. Ampak mi G ni nič sitnarila zaradi tega, zdaj pa bo treba bolj paziti na hrano. Ker sem zdaj štartala z 20kg plusa, bom raje že zdaj malo gledala kaj jem. Upam samo, da ne bom dobla kakšne diete zaradi cukra.

Me pa malo skrbi, ker sem slišala, da v naših vrtcih, kamor hodi hčerka, razsajajo vodene koze - norice. Sama sem jih sicer prebolela že v otroštvu, ampak vseeno nek strah ostaja. Mogoče pa jih pri nas še ne bomo pasli user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
5.3.2012 10:25:44   
Anonimen
Odavoda in Dr. K: kako sta danes? Kaj bolje? Jaz sem že za dobro jutro bruhala... vse skupaj nič, ker sem imela popolnoma prazen želodec, ampak po tistem je bilo počutje malo bolje.

Kile: tudi jaz jih imam kar precej odveč (ampak isto kot pred 1. nosečnostjo). Takrat sem jih pridobila +9 (od tega 3 kg zadnji mesec)... Moj G zagovarja, da lahko nosečnica dobi gor do 15 kg (ne glede na to s kolkimi štarta).

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1074
5.3.2012 10:41:31   
princess13
Aninchy, jaz sem pisala za hlače iz H&M user posted image Res so super, cenovno ugodne...v glavnem vse kar sem že napisala v zadnjem komentarju. Pojdi gledat, pol pa javi, če si jih našla in kupila user posted image

Čebelica, nena29, kris555 in anabela27, vse dobro vam želim na današnjem pregledu! Potem pa poročajte... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?