|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
5.3.2012 19:40:56   
Abrakadabra
Darchy, tebi pa želim vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
5.3.2012 19:46:14   
princess13
kokosova_palma dobrodošla! user posted image
Uuuuu darchy82, 30-ka user posted image Vse najboljše... user posted image Mene tudi še čaka ta okrogla cifra letos, ampak šele konec novembra user posted image
Kriss555, le pojdi v shopping. Boš videla koliko vsega lepega boš našla tako za nosečke kot za naše male bibe. Dragi se bo pa ob pogledu na mini cotice ziher raznežil. Vsaj moj se je, je že vse skupaj kombiniral in razlagal kako bo malega oblačil. Ja malega, moj si želi fantka, jaz pa seveda navijam za punčko user posted image
Uuuuuuu, same visoke bejbe ste tukaj...še ena se vam pridružuje z 176cm user posted image
Blagor vsem vam, ki imate tako pogosto preglede...jaz v marcu nimam nobenega, ne rednega pregleda in ne NS user posted image In me ful skrbi, če je vse okej...

Bi bilo kaj narobe, če bi nekaj z McDonaldsa naročila? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1102
5.3.2012 19:50:37   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: princess13

Kaj če bit pa narobe? Daj daj - privošči si, če ti paše. Samo ne zdaj vsak dan kosila in večerje tam jest user posted image user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu princess13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
5.3.2012 20:13:46   
Srčekgirll
user posted image
user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image user posted image user posted image doma,kraj poroda, spol 

user posted image

x.10.
Anonimnauser posted image , 27 let,2user posted image ,1, ,,??

1.10.
Abrakadabra, 28 let,3user posted image ,1user posted image , KR, ,
??
mamica^2
,24 let, 2user posted image
user posted image ,user posted image , PO,??
anabela 27
,? let, ?
user posted image ,? , ?,??
2.10.
sonček33
,33 let, 2user posted image ,1user posted image , ,KR,??
3.10.
darchy82, 30 let, 3user posted image ,1user posted image ,LJ,
??
4.10.
Srčekgill,28,5 let,3user posted image , 2user posted image user posted image , PO,??
5.10.
pikica 28, 2user posted image , 1user posted image , ,??
malamoja,31 let 3user posted image , 1user posted image , LJ? ,
??
6.10.
cebelica
,30 let, 2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
johana,      ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0, PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0,?,??
8.10.
GregUr, 24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 22 let, 2user posted image , 1user posted image user posted image , CE,
??
10.10.
piskotkova ,
,?user posted image ,?,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image , 0, ?,??
?, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
Bloocek,26 let, 1user posted image 0user posted image ,SG,
??
Medved Pu, 31 let,1user posted image ,0, , Šempeter pri NG,
??
13.10.
Smrketa1,27 let,1user posted image , 0 , PO,??
nena29,29 let,2user posted image , ? , SG,??
čiba , ,2user posted image ,1user posted image ,?,??
14.10.
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image LJ,
??
KM, 29 let,1user posted image ,0, , ,
??
majči*, 29let,2user posted image ,1user posted image , ,
??
nelikaa, 33 let, 2user posted image , 1user posted image LJ,
??
15.10.
anckica,25 let, 1user posted image 0user posted image ,LJ,
??
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
lunika, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
kris555,30 let,1user posted image , 0, PO,??
princess13,29let,1user posted image , 0, MB,??
16.10.
?, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
17.10.
dr. Knowitall,? let,?user posted image , ? , ?,??
turquoise,? let,?user posted image , ? , ?,??
18.10.
19.10.
20.10.
pikica010,? let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
21.10.
22.10.
monci2,28 let,2user posted image , 1user posted image , PO,??
23.10.
odavoda, ? let,3user posted image ,2user posted image user posted image , ?, ,??
user posted image
24.10.
GreTEJ,28 let,4user posted image , 2user posted image inuser posted image , ?,??
25.10.
26.10.
27.10.
28.10.
29.10.
suzy85,26 let,2user posted image , 1user posted image , CE,??
30.10.
31.10
 SKUPAJ NAS JE user posted image :
41

Z NAMI SO ZAČELE, A NA ŽALOST KONČALEuser posted image :
user posted image user posted image Pattsy

user posted image user posted image zaspančka

user posted image user posted image pipika 13

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI
:                                                  

6.3.
dr.Knowitall
darchy82
monci2
7.3.
Medved Pu
GreTEJ
8.3.
amaddeja
Anonimnauser posted image
9.3.
mamica^2
12.3.
chungalunga
mmojka
15.3.
KM
zaspančka
16.3.
odavoda
20.3.
GregUr
21.3.
KM
22.3.
suzy85
darchy82
26.3.
pikica010

čiba
27.3.
sonček33
2.4.
johanna
5.4.
Aninchy
10.4.
kris555
13.4.
Srčekgirll
16.4.
cebelica81
25.4.
princess13

NS:

19.3
Abrakadabra

22.3
darchy82

27.3
cebelica81

28.3
Srčekgirll

29.3
anckica

5.4.
lelyka

10.4.
odavoda

nelikaa

VSE NOVE user posted image , PROSIM, DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 5.3.2012 20:21:09 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
5.3.2012 20:13:51   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Abrakadabra

KM, nikjer nisem prebrala strokovne razlage ali barvanje v nosečnosti škodi. Mislim, da ne, ima pa vsaka izbiro, ali se bo, ali ne. Pač nekatere se celo nosečnost ne, nekatere se prve tri mesece ne...pač ene se pa od začetka. Izbira je tvoja user posted image

jst sm se v obeh nosečnostih barvala od začetka do konca in druge tud, pa je blo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1105
5.3.2012 20:19:19   
Srčekgirll

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
5.3.2012 20:25:22   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kaj če bit pa narobe? Daj daj - privošči si, če ti paše. Samo ne zdaj vsak dan kosila in večerje tam jest user posted image user posted image

dr. Knowitall

Men je babica vedno pravla, kar si nosečnica zaželi naj tudi poje, to bo tud otrok rad jedel. Moja dva jesta vse. Prvi sin je potem ko je začel jest gosto hrano. vedno delal: mmmm, njam, njam, njam,...tko k jst k sm bla zanjga noseča, vse je blo njam, njam. Jst sm jedla vse od hamburgerjev, pic, zdrave in malo manj zdrave prehrane nikol nism gledala kaj jem, glavno da je blo men fino in da sem potešila tisto željo in lakoto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
5.3.2012 20:28:12   
Srčekgirll

Uuuuuuu, same visoke bejbe ste tukaj...še ena se vam pridružuje z 176cm user posted image

No, jst sm mam dobre 166 al 167 cm, ne vem več točno al sm še gor al grem že dol, heheheheuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1108
5.3.2012 20:29:41   
cebelica81
darchy82, vse najboljše za 30ko. user posted image

kokosova_palma, dobrodošla user posted image user posted image . Lepo nosečnost ti želim.

kris555 user posted image user posted image user posted image za pregled in user posted image Tudi mene danes niso tehtali, sem morala sama povedati začetno težo.

Tudi moj je zelo radodaren s slikcami, prav tako z UZji in svojimi razlagami in interpretacijami pikice, tako da me nekako ne moti, da na vsak pregled (razen proti koncu) čakam cel mesec. Je takrat tako intenzivno, da se splača user posted image .

Pri meni so pa slabosti bolj ali manj minile, tako da ne jem več tako zelo in posledično se tudi redim ne več user posted image . Sicer sem še precej utrujena, ampak tudi ne več tako zelo, zelo. Se je kar hitro umirilo. Upam, da me zdaj čaka obdobje s polno energije in dobre volje. user posted image user posted image user posted image vsem, ki vas slabosti še vedno dajejo. Držim pesti, da jih bo kmalu konec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
6.3.2012 5:59:36   
darchy82
Hvala vsem za čestitke user posted image
Jst sem pa vedno bolj živčna če bo vse ok danes. No, močno upam da bo.
Drugače je pa men kr mal zoprno, ko bo treba na vago stopit, čeprav nisem ne debela ne suha in imam čist povprečno postavo, ampak se mi zdi da sem že ful kg pridelala do zdaj. Sicer sem se v prejšnji user posted image do konca zredila za 7 kg in jih potem po porodu izgubila 11, tako da sem se super počutila v svoji koži. Bomo videli kako bo zdaj user posted image

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
6.3.2012 7:09:30   
Abrakadabra
Jutro nosečke!

Srečno danes na pregledih!!!

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
6.3.2012 7:15:01   
Anonimen
Abrakadabra, hvala! Joj čisto sem že živčna, pregled je pa šele ob petih. Ponoči sploh nisem spala, samo premetavala sem se iz enega boka na drugega. Joj, kaj bi dala, da bi bilo vse ok user posted image user posted image user posted image

dr. Knowitall

Neposredna povezava do sporočila: 1112
6.3.2012 7:53:36   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Sonček85 - ja.... po čudežu...tik pred postopkom, je uspelo naravno. Vesela sem, da so mi prihranjene vse tiste hormonske doze. Kako si ti?

Imamo oziček Jane slalom pro - super.

Imaš zs

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
6.3.2012 7:53:43   
Anonimen
zaspančka;user posted image velik objem in pogumno naprej .
pipika13:user posted image

vsem ki ste imele preglede in ste videle srčke in miganje čestitke ,nas to čaka v čertek -komaj čakamm.Gresta oba -sine in ati zraven ;)user posted image

(odgovor članu zaspančka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1114
6.3.2012 8:06:24   
GregUr
darchy82 vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

princess13 ne obremenjuj se. pravzaprav upam da si se najedla mcdonaldsovih stvari user posted image user posted image

kokosova_palma še z moje strani: DOBRODOŠLA! user posted image želim ti lepo user posted image

slabosti pri meni pridejo in grejo... včasih v hujši obliki, včasih pa tako na "nežno", da čez čas pozabim da mi je slabo user posted image
so pa zize še vedno tiste ki mi dajo vedet da se nekaj tam spodi dogaja user posted image

piške, danes pa fajn uredite pri G! naglejte in naposlušajte se svojih srčkov! držim pesti!

zdejle sem klicala v Velenje k dr. Hozjan Levak. Prvi vtis: sestra nadnormalno prijazna user posted image in sicer še

datum nuhalne svetline: 26.3.2012

< Sporočilo je popravil GregUr -- 6.3.2012 8:21:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
6.3.2012 8:33:39   
kris555
princess meni je moj G včeraj rekel, da naj normalno živim in jem. Lahko pa vse razen domačih salam,ker niso kontrolirane na parazite. Drugače pa tudi pršut, če ima žig je vse OK. No, jaz se bom salam vseeno izogibala. Mi povzročajo mozolje, pa še ne pašejo mi.
G mi je svetoval naj jem kar mi zadiši, sedaj imam problem le ta, da mi nič ne diši jest.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1116
6.3.2012 8:37:48   
Abrakadabra
kris555, pride še čas, ko nam bo dišalouser posted image Takrat se bomo pa težko upiraleuser posted image

Jaz sem včeraj 3x skoraj bruhala, sem imela že skoraj na koncu. Najhuje je med kuhanjem.
Do 15.tedna naj bi bilo to normalno, potem se pa vse umiri in je bolje.

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
6.3.2012 8:39:58   
Abrakadabra

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Abrakadabra, hvala! Joj čisto sem že živčna, pregled je pa šele ob petih. Ponoči sploh nisem spala, samo premetavala sem se iz enega boka na drugega. Joj, kaj bi dala, da bi bilo vse ok user posted image user posted image user posted image

dr. Knowitall

Samo pozitivno in bo vse o.k. Nič batuser posted image user posted image Smo pa itak na trnih pred prvimi pregledi, čisto normalno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
6.3.2012 8:44:00   
Nezy1
Živjo punce!
Tudi jaz sem oktobrka in se vam pridružujem user posted image  user posted image  Doma imamo že enega dveletnega navihančka in prav veselim se, da bo dobil bratca ali sestrico. Sem pa iz Ljubljane.

Kdaj imam rok, še ne vem. Po ZM je en datum, na prvem pregledu pa mi je G izračunal, da je plod en teden starejši. Tako da bom počakala na NS, da mi tam določijo pravi rok.
Torej prvi pregled je za mano, bilo je super user posted image , otroček je bil velik 1,66 cm in slišal se je user posted image  user posted image
Tudi jaz čestitam vsem, ki ste uspešno opravile preglede user posted image

Kile - odkar sem izvedela za user posted image , mi je bilo (in mi je še občasno) strašno slabo, tako da sem se zredila 3,5 kg samo zaradi tega, ker sem res veliko jedla, da mi ne bi bilo tako zelo slabo (pa itak ni nič pomagalo).

Utrujena sem neskončno. Ko pridem domov iz službe, se vležem na kavč in od mene ni nič...

Barvanje: sama sem se odločila, da se do polnih 3 mesecev ne bom barvala, potem pa. 
NS
imam 29.3.2012 user posted image
Darchy82 vse najboljše user posted image user posted image

Me pa nekaj zanima. OD kdaj naprej je priporočljiva nosečniška telovadba? Že zdaj ali po treh mesecih?

Zdaj upam, da je pred mano eno lepo obdobje, ko bom lahko jedla normalno in mi ne bo več slabo (vse kaže na to, da so slabosti že malo popustile). Pa tudi utrujenosti več ne "šmirglam", me ne zanima user posted image  Več na sprehode, pa bo!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
6.3.2012 9:00:09   
kris555
Nezy dobrodošla user posted image user posted image

darchy82 vse najboljše!

Sem se ravnokar naročila naeljič iz Kranja[/color] ker v GO nimajo svojih.

Juhu, predlagala mi je hormonski test, pa ne vem če se bom odločila. Moj G ni nič rekel o tem?!user posted image

Danes slabosti ni, včeraj pa sem bruhala pa slabo mi je bilo cel dan.user posted image

Pri nas je burja, drugače pa en lep dan vsem souser posted image .

(odgovor članu Nezy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
6.3.2012 9:03:17   
cebelica81
Dobro jutro!

Vsem, ki imate danes preglede veliko user posted image user posted image user posted image user posted image in obilo užitkov ob gledanju vaših user posted image in poslušanju user posted image .

dr. Knowitall, probaj se s čim zamotit, da bo čas hitreje minil. Popolnoma te razumem, ker sem bila tudi jaz nestrpna in zaskrbljena. Boš videla, da bo vse ok.

Nezy1, dobrodošla in lepo user posted image ti želim.

Lepo bodite in čim manj slabosti danes.

(odgovor članu Nezy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
6.3.2012 9:05:23   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

Uff nelika, pol predvidevam da tut jest ne maraš glede na to da športaš ne? user posted image al si pa ena tistih redkih srečnic k lahk zbašejo v sebe "vse" pa se nč ne pozna user posted image no jst sam pogledam, pa mam 2 kile več user posted image

aja no in trenutno je na sporedu sladoled... user posted image user posted image

Ne ne, bašem se precej. Kljub temu da med dojenjem ne priporočajo čokolade, sem bila odvisna od čokolade med nosečnostjo in po njej. Lačna non stop....Saj pravim, da se mi je z dojenjem vse izničilo bolj ali manj.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
6.3.2012 9:11:38   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

a ktera kej ve, se v Kiku tut kaj user posted image dobi za oblečt?

V Kiku še nisem nič kupila za oblečti - sem pa kupila za mojo user posted image  nogavičke in žabice. Drugače sem precej oblekic dobila od sestrične, za svojo dušo pa kupim kaj v H&M, NKD, Obaibi - Okaidi, Leclerc....

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
6.3.2012 9:25:50   
nelikaa
Dorchy82 vse naj naj user posted image user posted image user posted image
Kokosova_palma dobrodošla!

Hrana: ali že kaj čutite, da vam še posebej oz. bolje kot običajno paše določena hrana. V prvi nosečnosti sem bila precej obsedena s pohanim piščancem, ki ga običajno ne pečemo doma. Sploh nič pohanega ne jemo doma....Zato sem z user posted image  vsak petek šla v restavracijo na domači, pohan piščanec s praženim krompirjem user posted image . Druga stvar, ki me je full vlekla pa je Mcdonalds. Običajno v Mcdonaldsa ne zavijem, ker imam raje druge restavracije. Sem pa bila full presenečena, da mi je prejšnji teden, ko še nisem vedela za nosečnost, tako vleklo spet v Mcdonalds. Tretja moja obsedenost, pa so bili čokoladni medenjaki iz Hoferja hehe. No, to mi sedaj še ni potegnilo.

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
6.3.2012 9:41:16   
Anonimen
Darchy, vse najboljše!!!!

Dobrodošle vse nove oktobrke!!

Zakaj vas je toliko strah pred prvim pregledom? Saj ni nič posebnega user posted image in meni so bili pregledi na 4t čisto odveč. Dala sem vodo, poslušal je srček od otroka (nekaj podobnega kot AS), zmerili so mi pritisk in to je to....

Moje slabosti še kar vztrajajo.... pa pridružila se ji je še utrujenost :(

Ja, Mc'Donalds!!!! mmmmmmmmmmmm... meni je prvič ful slabosti pregnal :)))

(odgovor članu nelikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?