|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
7.3.2012 10:02:41   
Abrakadabra
Drugače pa , jaz imam tudi v petek zobarja in bo kr vsak mesec na tapetiuser posted image Mora nekaj popravljat, ker drugače ga imam ponavadi na 1 leto...

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
7.3.2012 10:03:27   
princess13
Eno vprašanje drage moje...

Vaš sanjski voziček je znižan iz 450€ na 360€, ve pa ste v 9t nosečnosti...bi ga že šle kupit ali bi bil tako zgodnji nakup pretiravanje?

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
7.3.2012 10:12:48   
nelikaa
Bi kupila:
-ker si 100% kateri je tvoj sanjski voziček
-ker je precej znižan
-ker gledaš pozitivno in veš da bo s tvojo user posted image  vse OK

Jaz sem sicer svoj prvi voziček kupila ko sem bila v 7 mesecu nosečnosti.

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
7.3.2012 10:30:20   
princess13
Se vam ta barvna kombinacija zdi primerna tako za user posted image kot za user posted image ?

http://www.mali-vragci.si/otroski-voziek-abc-design-3-tec-purple-black-2012

Do 21.3. še traja znižanje...

Nelikaa, lepo si napisala. Se bolj nagibam k nakupu...

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
7.3.2012 10:40:12   
Aninchy
Br daan!

Uff, a kr voziček bi že kupila? Jah, sej po moje nimaš kaj zgubit! V NAJSLABŠEM primeru, ga lahko še vedno prodaš naprejuser posted image Samo če ga imaš kje skladiščit! Je pa fora še v tem, da gre 7 mesecev garancije potem kar v nič, ta pa še kako prav pride, če so slučajno kaki problemi kasneje med uporabo...

Jst sm našga kupila en mesec pred porodom - sem hotla že ful prej, ampak me je blo strah, da bom pol vidla kakega lepšega, boljšega in cenejšegauser posted image

Drugače počutje tako-tako. Danes mi ni več ful slabo, je pa problem, ker sem na polno prehlajena z zabitim nosom in kašljaaam - in za vsak ko zakašljam se mi kr želodec obrneuser posted image bljak komi čakam pomlad

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 1180
7.3.2012 10:45:30   
princess13

Moram nehat gledat za vozički in ostalimi otroškimi zadevicami in se raje spravit nekaj delat!!
Aninchy, vem da je prehitro ja...pa tud možno je, da bo še znižan, mogoče za več kot zdaj...nikol se ne ve...Garancije je tud škoda ja.
Ignorirajte me danes, očitno mam težave user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
7.3.2012 10:48:54   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: princess13

Vaš sanjski voziček je znižan iz 450€ na 360€, ve pa ste v 9t nosečnosti...bi ga že šle kupit ali bi bil tako zgodnji nakup pretiravanje?

Nebi kupila, ker:
- garancija ti bo začela teči že sedaj in ne takrat ko bo voziček dejansko v uporabi, okvare se pa pokažejo šele, ko je voziček v uporabi
- ne veš, če bo to še tvoj sanjski voziček čez 7. mesecev
- akcije so kar naprej in ni vrag da v 7ih mesecih nebi bilo še ene take akcije

dr. K.

Neposredna povezava do sporočila: 1182
7.3.2012 10:54:47   
Anonimen
Princess, saj da ne boš mislila, jaz tudi že sedaj gledam zibke po bolhi (je pri prvi nismo imeli, sedaj mi pa posteljica ne gre več v spalnico), samo se kar nekako nazaj držim. Se mi zdi, da ni še čas za take nakupa. Vraževerje? Morda...

dr. K.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1183
7.3.2012 11:05:50   
Medved Pu
Dober dan vsem!
Sem ravno s prvega pregleda. Sem prav zmedena, malo se smejem, malo pa jočem, a seveda od ganjenosti user posted image user posted image . Končno sem vidla najin mali fižolček, ki meri že 2cm in se premika. Vidla sem tudi utrip user posted image . Zdaj vas lahko razumem, kako se počutiš, ko vidiš tisto drobno bitjeceuser posted image .
Do zdaj sem bila kar malo v strahu, če je vse ok, zdaj pa sem presrečna. G mi je rekla, da je vse OK. Očitno je bila res endometrioza kriva, da skoraj dve leti nisva mogla zanositi... po operaciji pa sva skoraj takoj! user posted image JUHUUUU!

PDP zaenkrat ostaja enak, sem pa v 8t4d. Naslednji pregled v APRN imam 19.3., da mi vzamejo kri in vse drugo.
Upam, da bo vse ok, ker imam SLE (sistemski lupus) in je malo večje tveganje ter se bom morala bolj pazit. A zaupam, da bo vse ok!

Lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
7.3.2012 11:07:09   
mamica^2
ne bi kupila,ker bo ziher še kakšna akcija. al pa pogledat še čez mejo, če ti avstrija ni predaleč. mogoče je tam še cenejši?

jaz sem ok, razen večerne slabosti, ki jo odpravi hrana drugih znakov sploh nimam. tudi prsa ne bolijo več.
aja no edini tak znak ki je...skooos sem na wc-ju. pa pijem ko žolna.

sem pa danes spet doma... spet vneta ušesa tako da sem s fantom doma, punco sem pa kar v vrtec poslala, ker je škoda da je doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
7.3.2012 11:09:05   
čiba
Čestitke vsem za dobro opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom v petek klicala, da se naročim na NS. Me pa dajejo slabosti od konca prejšnjega tedna naprej. Ni zelo hudo, ampak je pa ful neprijetno, ker me kar zagrabiuser posted image

Božajte bušije!

(odgovor članu Medved Pu)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
7.3.2012 11:41:25   
Abrakadabra

Se vam ta barvna kombinacija zdi primerna tako za user posted image kot za user posted image ?

Do 21.3. še traja znižanje...

Nelikaa, lepo si napisala. Se bolj nagibam k nakupu...

Men se zdi primerna za oba spola. Lepa barva. Akcije bojo pa sigurno še....pa res je, lahko se ti okus še spremeni in ti bo na koncu kak drug vozek všečen.

Neposredna povezava do sporočila: 1187
7.3.2012 12:04:56   
GregUr
punce si lahk mislite? preživela sem zobarja user posted image ena je spraševala glede injekcije: jst sem vprašala G in mi je rekla da če nisem na nič alergična (sestavine) potem ne vidi problema - kadarkoli. prvo, drugo ali tretje tromesečje. pušenjak pravi enako, kot tudi moja sestra kamor hodim k zobarju user posted image (je asistentka pri moji zobarci) user posted image sem pa zobarci povedala, pa je rekla da je izbira moja, da če je G rekla da lahko potem vredu, naročila pa je, da naj mi da sestra injekcijo brez adrenalina. zakaj, pa ne vem. mogoče počasneje prehaja po telesu? pojma nimam...

princess13 jst bi še počakala. tut sama odlašam, pa mi je že mami rekla da naj ne skrbim, da ona financira user posted image pa mi še ni do tega da bi se že dokončno odločila za voziček... barva pa je super user posted image

aninchy žal mi je za prehlad. nekaj nasvetov kako sem si jaz svoja dva prehlada v nosečnosti blažila: apisirup in pa kadarkoli sem se spomnila, sem inhalirala kamilice in pa žajbelj, včasih sem notri kanila tudi 31 kapljice, pa po prsih in hrbtu sem se mazala z materino dušico. in pa seveda čaj čaj čaj čaj čaj čaj čaj čaj čaj čaj user posted image me pa skrbi, da bom ravn 3 dni "zdrava" nakar me bo spet položilo v posteljo, namreč moj predragi me je iz službe klical, da je zbolel... tko da upam da se ne nalezem, z masko bom po stanovanju hodila user posted image

Medved Pu superca za srček! čestitam user posted image

mamica 2 kje v kateri trgovini v avstriji pa? da malo prečekiramo user posted image upam da se čimprej pozdravi tvoj fantič user posted image

zdele sem si pa zaželela cvetačno brokolijevo juho s kroglicami, pol grem pa s kolegico na špancir po sončku user posted image
mmm za malco sem si pa kupla melono user posted image sanjam o njej že 3 tedne, moj me bo pa itak nekam izgnal, kupim sadje za lušt, pojem pol in ostalo... gre k user posted image user posted image upam da se tole z okusom kaj kmalu nagliha, da ne bom mela takih sprememb v okusu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1188
7.3.2012 12:09:38   
Anonimen
Joj,moja kolegica je imela ta voziček....eno samo sranje,brez zamere. Saj košara ko leži je še ok, ko pa otrok sedi pa samo vreščanje....naklon je pod takim čudnim kotom, da otrok nima pravilnega sedalnega položaja, tisti zaščitni lok ima pa skoraj pri očeh. Kolegica ga je kar hitro zamenjala. Ko se je voziček polegel so bile noge u luft. Beda.

Pri vozičku bodite pozorne na popolnoma ležeči položaj, čimbolj raven, prvi naklon naj bo cca. 20-30 STOPINJ ( pri 4 mesecih so kar firbčni in nočejo ležat) ter najvažnejše, sedalni naklon mora biti pod kotom 90 stopinj.
Tale voziček ne izpolnjuje nobene dobre lastnosti za pravilne položaje sedenja, ležanja...

Sicer pa najlepše je voziček si ogledati v živo potem pa slediš na netu cenam:-)))))

Neposredna povezava do sporočila: 1189
7.3.2012 12:11:42   
princess13
Mamica, sem gledala v soboto te vozičke od ABC Design v Avstriji, samo so neke druge verzije in mi kolesa ne ustrezajo. No sej imate prav, za vozičke je še čas. Malo sem se samo zapalila, ker sem vidla, da je znižan. Ko bi me vsaj dragi spravil na realna tla, te pa je on še bolj navdušen za nakup user posted image
Sreča, da imam vas babike, da mi preprečite neumnosti user posted image

Medved Pu, čestitke za pregled! user posted image user posted image user posted image

Abrakadabra, jaaaa barva je božanska. Čist nora sem na ta voziček user posted image Hm, ne verjamem, da mi bo kakšen drug lepši, ker sem jih že ogromno pregledala (mam pač preveč časa user posted image ) in me noben niti približno toliko ni navdušil, da bi ga mela recimo za rezervo. Sem ful izbirčna user posted image

Bom se mogla mal umirit, a ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1190
7.3.2012 12:29:05   
mamica^2
kakšen toys'r'us recimo pa tudi v celovcu v šoping centru KIKA pa še kje se najde.

kako boš naredila juhco iz brokolija in cvetače? rabim idejo namreč :D

naklon pri vozičku... pri malih 2 smo imeli tak voziček, kjer gre naklon čisto do 90stopinj. pa veste kaj? sploh nista hotla bit naslonjena.
šele zdaj pri 17mesecih se občasno zgodi, da pa se naslonita. Skos sta se držala za prečko in vrtela glavo v vse smeri. v enem obdobju smo na sprehod hodili tako, da sta v vozičku stala.

princess tudi mene mika abc design, sicer drug model, ampak košara in športni del je itak isto na vseh modelih. sej tale abc design ni edini voziček, ki ima za nogice takole ko se ga poleže, je joolz na isti princip.
pa tudi tole z naklonom da mora it do 90stopinj... pa sej ni cel dan v vozičku... ne vem no.

gregur hvala za lepe želje :) sej mu nič ni...prejle je iz klubske mizice skakal na kavč, žogala sva se...skratka ne zgleda bolanuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1191
7.3.2012 12:29:54   
princess13
Moj bog, mi telefon zvoni, vidim da me kliče G. Skoraj me je kap, ker sem vedla, da to ne pomeni nič dobrega. No, baje imam krvi sladkor povišan, ker po novem, kar je več kot 5,1 pošljejo na neke preiskave, jaz pa imam 5,5. Se katera spozna na to? Pomeni to kaj hudega? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1192
7.3.2012 13:17:46   
mamica^2
nič hudega, pazit boš mogla pri prehrani, če po novem testu ne bo boljše. ampak ziher maš sladkor čist ok pa je bil lažni alarm! vse bo ok!!

< Sporočilo je popravil mamica^2 -- 7.3.2012 13:22:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 1193
7.3.2012 15:03:05   
darchy82
Medved Pu čestitke za pregled user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nebi kupila, ker:
- garancija ti bo začela teči že sedaj in ne takrat ko bo voziček dejansko v uporabi, okvare se pa pokažejo šele, ko je voziček v uporabi
- ne veš, če bo to še tvoj sanjski voziček čez 7. mesecev
- akcije so kar naprej in ni vrag da v 7ih mesecih nebi bilo še ene take akcije

dr. K.

Se strinjam s tem. Mislim da je še prezgodaj za nakup vozička, akcij je pa ponavadi veliko

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
7.3.2012 15:35:10   
Srčekgirll

Ja seveda je primerna barva za oba spola.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1195
7.3.2012 15:35:25   
Srčekgirll
user posted image
user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image user posted image user posted image doma,kraj poroda, spol 

user posted image

x.10.
Anonimnauser posted image , 27 let,2user posted image ,1, ,,??
kokosova_palma, ? let,?user posted image ,?, ,,??
Nezy1, ? let,?user posted image ,?, ,,??

1.10.
Abrakadabra, 28 let,3user posted image ,1user posted image , KR, ,
??
mamica^2
,24 let, 2user posted image
user posted image ,user posted image , PO,??
anabela 27
,? let, ?
user posted image ,? , ?,??
2.10.
sonček33
,33 let, 2user posted image ,1user posted image , ,KR,??
3.10.

4.10.
Srčekgill,28,5 let,3user posted image , 2user posted image user posted image , PO,??
5.10.
pikica 28, 2user posted image , 1user posted image , ,??
malamoja,31 let 3user posted image , 1user posted image , LJ? ,
??
darchy82, 30 let, 3user posted image ,1user posted image ,LJ,
??
6.10.
cebelica
,30 let, 2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
johana,      ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0, PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0,?,??
8.10.
GregUr, 24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 22 let, 2user posted image , 1user posted image user posted image , CE,
??
10.10.
piskotkova ,
,?user posted image ,?,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image , 0, ?,??
?, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
Bloocek,26 let, 1user posted image 0user posted image ,SG,
??
Medved Pu, 31 let,1user posted image ,0, , Šempeter pri NG,
??
13.10.
Smrketa1,27 let,1user posted image , 0 , PO,??
nena29,29 let,2user posted image , ? , SG,??
čiba , ,2user posted image ,1user posted image ,?,??
dr. Knowitall,? let,?user posted image , ? , ?,??
14.10.
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image LJ,??
KM, 29 let,1user posted image ,0, , ,
??
majči*, 29let,2user posted image ,1user posted image , ,
??
nelikaa, 33 let, 2user posted image , 1user posted image LJ,
??
15.10.
anckica,25 let, 1user posted image 0user posted image ,LJ,
??
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
lunika, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
kris555,30 let,1user posted image , 0, PO,??
princess13,29let,1user posted image , 0, MB,??
16.10.
?, ,0user posted image , 1user posted image ,?,??
17.10.
turquoise,? let,?user posted image , ? , ?,??
18.10.
19.10.
20.10.
pikica010,? let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
21.10.
22.10.
monci2,28 let,2user posted image , 1user posted image , PO,??
23.10.
odavoda, ? let,3user posted image ,2user posted image user posted image , ?, ,??
user posted image
24.10.
GreTEJ,28 let,4user posted image , 2user posted image inuser posted image , ?,??
25.10.
26.10.
27.10.
28.10.
29.10.
suzy85,26 let,2user posted image , 1user posted image , CE,??
30.10.
31.10
 SKUPAJ NAS JE user posted image :
43

Z NAMI SO ZAČELE, A NA ŽALOST KONČALEuser posted image :
user posted image user posted image Pattsy

user posted image user posted image zaspančka

user posted image user posted image pipika 13

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI
:                                                  

8.3.
amaddeja
Anonimnauser posted image
9.3.
mamica^2
12.3.
chungalunga
mmojka
15.3.
KM
zaspančka
16.3.
odavoda
19.3.
Medved Pu
20.3.
GregUr
21.3.
KM
22.3.
suzy85
darchy82
26.3.
pikica010

čiba
27.3.
sonček33
2.4.
johanna
5.4.
Aninchy
10.4.
kris555
13.4.
Srčekgirll
16.4.
cebelica81
17.4.
darchy82
25.4.
princess13

NS:

19.3
Abrakadabra

22.3
darchy82

26.3
GregUr

27.3
cebelica81

28.3
Srčekgirll

29.3
anckica

Nezy1
2.4.
dr.Knowitall

5.4.
lelyka

10.4.
odavoda

nelikaa
princess13

VSE NOVE user posted image , PROSIM, DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 7.3.2012 15:37:15 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
7.3.2012 19:32:52   
GreTEJ
Srečna, srečna, srečna .... Vse ok. Videla srčeka user posted image Plodek velik 1 cm, ustreza tednom, PDP je 24.10. Naslednji pregled šele 13.4. Uf, kje je še to. Zdaj bom pa lahko mirno zaspala.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
7.3.2012 19:44:34   
princess13

IZVIRNO SPOROČILO: GreTEJ

Srečna, srečna, srečna .... Vse ok. Videla srčeka user posted image Plodek velik 1 cm, ustreza tednom, PDP je 24.10. Naslednji pregled šele 13.4. Uf, kje je še to. Zdaj bom pa lahko mirno zaspala.

Juhuuuu!! Vesela zate!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mam verjetno edina takšno razliko med prvim (27.2.) in drugim (25.4.) pregledom user posted image

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
7.3.2012 20:11:06   
Anonimen
Princess, kaj nimas se NS vmes?

dr. K.

Neposredna povezava do sporočila: 1199
7.3.2012 20:21:39   
čiba
IZVIRNO SPOROČILO: GreTEJ

user posted image user posted image

Voziček: moje mnenje: da je še prekmalu.

Mc Donalds: ubijala bi za en hamburgeruser posted image

Čokolada: ni mi pomoči. Pojedla celo Milko. Imam slabo vest.

NS: 27.3.user posted image

< Sporočilo je popravil čiba -- 7.3.2012 20:22:02 >

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?