Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. He he. Me prav zanima če bo potem, ko se rodi tudi tako neljubosumna. Upam, da ja.
), domačih jabolk (gredo zdaj h koncu, samo kupljena so mi tako plastična in brez okusa...), kakšno banano vmes, limone (spijem ogromno nesladkane limonade), ananas, avokado... Pa ful mi pašejo doma narejeni smoothiji: kar maš pač pri roki od sadja uporabiš: npr. danes si bom zmiksala banano (hehe, mi je še ena bio ostala), 2 kivija, 2 pomaranči, žlico kostanjevega medu it to bo to
Včeraj pa sem iz skrinje vzela borovnice (sem jih nabrala med sezono in dala zamrznit - imajo ziher več vitaminov notri kot kupljene) + zraven dala banano in pomarančo, osmino ananasa in za nekaj žlic navadnega tekočega jogurta. Mi ful pašejo take sadne zadeve
vse v redu da ni nobenih znakov okužbe in sem si kar odahnila. razen na testiranje za sladkor moram it. je rekel da je malo velika za to starost. tehtamo pa že kar 2050g. baje je kar ogromna. drugace smo pa super uživamo na soncku.
men ful paše kak naši, ker je ful sočen. aja sm brala nazaj forum, da imate probleme z krči, tut jst sm jih mela v prvo in zdej, in edino kar mi je pomagalo je -pa ne da reklamo delam- od goldna cal-mag- kalcij, magnezij. se mi prov pozna če ga en dan ne vzamem, prov tulm ponoč. itak mi pa ponoč nč ne paše, danes sm se nevem kolikokrat obrnila, pa vstala, pa zamenala blazine... obup res