|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
18.3.2012 17:13:31   
Medved Pu
Hvala Darchy in GregUr! Sem se skoz spraševala, kako si dodaš na forumu ticker, zdaj pa ga končno imam user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
18.3.2012 20:03:35   
mamica^2

IZVIRNO SPOROČILO: Abrakadabra

Jaz bom pa verjetno kaj pri TESCO naročila preko posrednice, imajo tudi nekaj nosečniških cunj, pa kr poceni....

pri Tesco dostavljajo cunje tudi v SLO, tko da ne rabiš posrednika user posted image
http://www.clothingattesco.com/home/page/home/

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
18.3.2012 22:15:12   
Abrakadabra

IZVIRNO SPOROČILO: mamica^2

Jaz bom pa verjetno kaj pri TESCO naročila preko posrednice, imajo tudi nekaj nosečniških cunj, pa kr poceni....

pri Tesco dostavljajo cunje tudi v SLO, tko da ne rabiš posrednika user posted image
http://www.clothingattesco.com/home/page/home/

Aha, hvalauser posted image Sem pa drugače malo smešna. napisala sem Tesco, mislila sem pa Georgeuser posted image No, saj tudi pri Tesco naročam velikokrat, samo luštne stvari za nos.imajo pri Georgeuser posted image

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
19.3.2012 6:15:06   
balonchek
Abrakadabra - kje pa najdeš posrednico za George cunje??? Full majo pocen, sej to si tole mislila: klik ?

Neposredna povezava do sporočila: 1504
19.3.2012 7:25:38   
Abrakadabra

IZVIRNO SPOROČILO: balonchek

Abrakadabra - kje pa najdeš posrednico za George cunje??? Full majo pocen, sej to si tole mislila: klik ?

Balonchek, jaz naročam večina stvari pri posrednici-naroča pa iz vsemogočih angleških strani. Tudi Gext, Gap, Tesco, George. Sportsdirect,Marks&Spencer,..... Tukaj je njen mail, če boš zainteresirana, ji piši in jo vprašaj iz katerih strani vse naroča in kakšni so pogoji, da ti vse razloži user posted image Me ponavadi vedno dve ali tri punce naročamo, da si malo ptt radelimo-z Anglije pride 5€, potem pa še od nje do nas, čče si pa v bližini MB, se pa dobiš osebno z njo, ker je tam nekje doma. Jaz ponavadi plačam 10€ celotno ptt.

oblacila@gmail.com

(odgovor članu balonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
19.3.2012 7:46:39   
GreTEJ
Jutro

Prehlajena zelo user posted image Boli me grlo, glava.... Tudi sin je zbolel čez vikend.

Odavoda, user posted image za pregled. Ja, po prvem pregledu res pade ena skala s srca.

Jaz se še vedno nisem naročila na NS. Sploh ne vem kaj čakam. Zdaj sem se vsaj odločila, da grem k Levak-Hozjanovi v Velenje, danes ponoči sem celo sanjala, kako sem jo iskala v ZD Velenje. Zdaj se moram samo še naročit.

Neposredna povezava do sporočila: 1506
19.3.2012 7:59:53   
Abrakadabra
GreTEJ, uboga, upam, da se ti in sin čim prej pozdravita!

Jaz pa danes NSuser posted image

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
19.3.2012 8:35:22   
GregUr
user posted image abrakadabra je otvorila sezono nuhalnih svetlin user posted image user posted image držim pesti, pa poročaj kako je blo! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1508
19.3.2012 8:57:10   
darchy82
abrakadabra vso srečo danes user posted image user posted image user posted image . Jst imam pa v četrtek - še 3 dni user posted image . Sem pa že zdej fuuul živčna, če bo vse ok.
Drugače ste me pa čist zrajcale s temi user posted image cunjicami user posted image . Počakam še do NS potem si pa še jst ene hlače naročim.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
19.3.2012 9:09:51   
*bobika*
Punce če katera še nima nosečniških oblačil ..prodam ene kavbojke iz H & M številka 38 za 15€ ..nošene so skoraj nič , ker sem kr na hitro vzkipela, da sem že na 40 :) :(

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
19.3.2012 9:20:02   
čiba
Jaz se na žalost poslavljam od vas. Včeraj sem imela abrazijo (sem začela krvaveti). Moja pikica je umrla že v osmem tednu, a se je tako dolgo še "obdržala" - na žalost.

Dekleta, želim vam, da varno speljete do konca. V bistvu, VERJAMEM, da boste. Na koncu poti vas čaka najlepše darilo in najlepši trenutek v vašem življenju. Globoko si ga vtisnite v spomin!

Srečno!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
19.3.2012 9:20:50   
princess13
Pozdravljene user posted image

Končno sem prišla mal k sebi, sem mela vikend poln slabosti in to samo zaradi zaprtosti user posted image Ne vem a zaradi teh ELEVIT tabletk, al hrane, nimam pojma...
Danes vstopam v 11t user posted image Saj tedni kar minevajo nekak user posted image Še 3 maile dobim, pa zaključim s prvim tromesečjem in se pripravim na NS user posted image

Abrakadabra, juhu za NS danes! Da bi vse potekalo tako kot mora! Srečno! user posted image user posted image user posted image

Oblačila - tudi jaz se bom počasi spet mogla spravit po nakupih, ker te hlače iz H&M me že rahlo tiščijo. Bom se pa verjetno kar v Zagreb zapeljala, tam še znam kaj pametnega najt user posted image

ČIBA, neeeeeeeeeeeeeeeeeee!! user posted image user posted image user posted image Pa kaj se to dogaja?! user posted image user posted image Punca drži se! Pošiljam ti veliko user posted image in user posted image user posted image user posted image , da čimprej spet ugledaš user posted image . Joj kak mi je hudo zate! user posted image

< Sporočilo je popravil princess13 -- 19.3.2012 9:23:30 >

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
19.3.2012 9:34:32   
Anonimen
Čiba, joj ne! Hudo mi je zate in za tvojo pikico! Zdaj žaluj in pusti času, da zaceli rane, potem pa pogumno v nove boje!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dr. K.

(odgovor članu princess13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1513
19.3.2012 9:38:15   
cebelica81
čiba user posted image user posted image user posted image . Zelo mi je hudo zate. Upam, da se čim prej potolažiš in zagledaš nov user posted image . Ne znam si predstavljati kako ti je. Drži se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
19.3.2012 9:41:51   
cebelica81
abrakadabra user posted image user posted image user posted image za danes. Dobro opravi in sporoči kako je bilo.

Tudi jaz že komaj čakam na NS, še 10 dni user posted image . Zgleda, da jo imam ful pozno. Bom že 12t in 5d. Saj do 14 tedna je ok, a ne?

princess13, joj tebe pa res matra. Ubožica. Upam, da ti bo čim prej bolje. Še malo pa bo konec 1. trimesečja, ko se težave ponavadi končajo.

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
19.3.2012 9:42:13   
Abrakadabra

IZVIRNO SPOROČILO: čiba

Jaz se na žalost poslavljam od vas. Včeraj sem imela abrazijo (sem začela krvaveti). Moja pikica je umrla že v osmem tednu, a se je tako dolgo še "obdržala" - na žalost.

Dekleta, želim vam, da varno speljete do konca. V bistvu, VERJAMEM, da boste. Na koncu poti vas čaka najlepše darilo in najlepši trenutek v vašem življenju. Globoko si ga vtisnite v spomin!

Srečno!

user posted image user posted image user posted image Žal mi je čibauser posted image user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
19.3.2012 9:45:55   
Abrakadabra
Hvala vsem za lepe želje glede NSuser posted image Tudi mene malo stiska, ne morem, da me nebi, upam pa na najboljši rezultat. imam pa popoldne šele....

Neposredna povezava do sporočila: 1517
19.3.2012 9:54:45   
GreTEJ
Čiba, žal mi je user posted image user posted image user posted image drži se. Upam, da kmalu ponovno zagledaš plusek in da bo potem vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1518
19.3.2012 9:56:39   
GreTEJ

Hvala vsem za lepe želje glede NSuser posted image Tudi mene malo stiska, ne morem, da me nebi, upam pa na najboljši rezultat. imam pa popoldne šele....

Dobro opravi in poročaj kako je bilo.

Neposredna povezava do sporočila: 1519
19.3.2012 9:57:49   
darchy82
čiba user posted image user posted image user posted image . Brez besed sem user posted image . Drži se in upam da kmalu spet ugledaš user posted image
Zdej me pa še bolj skrbi, kaj bo v četrtek. Upam, da ne izvem kakšne grozne novice user posted image

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
19.3.2012 10:02:38   
olimia

dobro opravi in sporoči, kako je bilo

čiba user posted image drži se, nimam besed

Jaz sem imela vikend kar pestro, ker so me zvečer in ponoči mučile slabosti. v bistvu nič posebnega, samo vse me je tiščalo v trebuhu, pa še malemu 4. rastejo in sem bila cele noči pokonci.
danes sem pa imela zdravniški pregled za službo in me je čist šokiralo, ko je zdravnica rekla, da po novem zakonu ne smem dvigovati bremen težjih od 5kg
delam pa v vrtcu, tako, da me bodo premestili v starejšo skupino, kjer ni potrebno otroke dvigovati user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1521
19.3.2012 10:09:39   
Anonimen
ojej Čiba user posted image user posted image žal mi je... to res ni fer... user posted image user posted image želim ti, da se hitro pobereš in gresta v nove boje user posted image

Abrakadabra, srečno na NS!! user posted image

GreTej: "Ja, po prvem pregledu res pade ena skala s srca."
Ne vem no, meni niti sedaj ni, niti prvič mi n ipadla skala s srca po prvem pregledu. Šele po drugem.

Jaz sem tudi danes začela dan z objemanjem školjke user posted image

(odgovor članu olimia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1522
19.3.2012 10:11:00   
Anonimen
podpis A. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1523
19.3.2012 10:23:56   
Nezy1
Joj čiba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kako mi je žal zate!

Bodi močna! Srčno upam, da kmalu ugledaš novi plusek! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medved Pu)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
19.3.2012 11:00:42   
odavoda
Čiba, zelo mi je žal!  user posted image Drži se! Upam, da bo kmalu spet posijalo sonce! user posted image

(odgovor članu Nezy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?