Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
(meni je vedno samo srček poslušal, ni mi delal UZ).

dvakrat vnetje in to sedaj ni to. To naj bi bilo normalno.
. Sporoči lepe novičke!
.
Imela sem namreč hude bolečine v trebuhu, začele pa so se zvečer pred spanjem in trajale celo noč in še zdaj zjutraj. Zdaj razmišljam kje je razlog za to in upam, da je vse posledica ''zaprtosti'', jaz pametnjakovič sem še pa ob 9 zvečer pojedla eno veliko jabolko
Me je pa malo zaskrbelo, da ni kaj narobe s pikico. Ampak, ker sem problem z zaprtostjo rešila, so se tudi bolečine v trebuhu zdaj zmanjšale, me pa tu pa tam še špikne na levi ali desni strani, pa malo v križu. Joj upam, da je vse okej!! Nočem pa neke panike delat in klicat G, če lahko pridem na pregled.
mmmmmmmmmmmmmm... od kar je bila zadnjič debata me mika, pa ni bilo prilike.
(danes živahna 3-letnica, ki je bila spočeta s pomočjo IVF), sem doživela tri zaporedne spontane splave. Nato je sledila operacija pregrade v maternici (ki je povzročala SS), dolgotrajni postopki v ambulanti za neplodnost, končno zanositev (tudi tokrat krvavela ampak je bilo kljub temu vse OK, tako da vsaka krvavitev ni nujno usodna) in donositev zdravega otroka. Tako, da je pri meni trajalo dobrih pet let, da sem prišla do otroka. Tega ne pišem, da bi vas vznemirjala ampak zgolj zato, ker želim da je moja zgodba komu v tolažbo in vzpodbudo. Pač je včasih pot do uspeha malo bolj ovinkasta!
in pa nogice
tudi v kartoteko je napisala da so vidni dve rokiici in dve nogici
in to po moje samo zarad tega ker me je blo strah ko psa
mmmm mcdonalds... hmmm zame predeleč na srečo, drugače bi bla verjetno tam inventar
- Glede na to, da je vsaka nosečnost drugačna, vsak porod drugačen in vsak otrok drugačen. Pa ni vrag, da se mi zgodi čisto enako kot nekomu ki ga poznam!
mislim, da to pomeni to.?
Aja, pa poganja tud