|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
31.3.2012 14:06:52   
Srčekgirll

nick,starost,zaporednauser posted image ,število user posted image user posted image user posted image ,doma,kraj poroda, spol 

user posted image

x.10.
Anonimnauser posted image ,27 let,2user posted image ,1, ?,??
Nezy1, ? let,?user posted image ,?, ?,user posted image
Muri82, ? let,?user posted image ,?, ?,??

1.10.
Abrakadabra,28 let,3user posted image ,1user posted image , KR,??
anabela 27
,?,?user posted image ,1user posted image ,,?,??
mamica^2,24 let, 2user posted image ,2 user posted image , PO,user posted image
2.10.
sonček33
,33 let, 2user posted image ,1user posted image ,,KR,??
surdi ,30 let,2user posted image ,1user posted image ,LJ,user posted image
3.10.
nelinka
,31 let, 3user posted image ,1user posted image ,MB,user posted image
cebelica82
,30 let,2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
4.10.
5.10.
Srčekgirll,28,5 let,3user posted image , 2user posted image ,PO,user posted image
pikica 28, 2user posted image ,1user posted image , ,
??
malamoja,31 let 3user posted image , 1user posted image , LJ ,
??
darchy82, 30 let, 3user posted image 1user posted image ,LJ,
??
6.10.
aninne
,33 let,5user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0,PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0,?,
??
8.10.
GregUr,24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 22 let, 2user posted image ,1
user posted image user posted image , CE,
??
nelikaa, 33 let, 2
user posted image , 1user posted image ,LJ,user posted image
10.10.
piskotkova ,?,?user posted image ,?,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image ,0, ?,??
?,? ,?user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
Bloocek,26 let, 1user posted image , 0user posted image ,SG,
??
pikaro, 27 let,2user posted image ,1user posted image , ,?,??
biba.mala,? let,?user posted image ,?,? ,RS,??
duda1,? let,?user posted image ,?,? ,?,??
13.10.
Smrketa1,27 let,1user posted image , 0,PO,??
nena29,29 let,2user posted image , ? , SG,??
dr. Knowitall,? let,?user posted image , ? , ?,??
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image ,LJ,??
14.10.
KM, 29 let,1user posted image ,0, ,?,??
majči*, 29let,2user posted image ,1user posted image ,?,??
Medved Pu, 31 let,1user posted image ,0, ,Šempeter pri NG,??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,
??
lunika,? ,2user posted image , 1user posted image ,?,
??
kris555,30 let,1user posted image ,0,PO,??

princess13,29let,1user posted image , 0, MB,??
balonchek,30 let, 1user posted image ,0user posted image ,?,??
16.10.
darckr,34 let ,?user posted image , ?,?,??
17.10.
turquoise,? let,?user posted image , ?, ?,
??
Jasminca 84,27 let,2user posted image , 2user posted image , MB,??
18.10.
tehtanka,20 let,?user posted image , ?, ?,
??
19.10.
kokosova_palma, ? let,?user posted image ,?, ,,??
20.10.
pikica010,? let,2user posted image , 1user posted image
, ?,??
racka8,30 let,4user posted image , 2user posted image ,LJ,??
21.10.
22.10.
monci2,28 let,2user posted image , 1user posted image , PO,
??
sonček85,? let,?user posted image ,1,user posted image , ?,??
Spela23,23 let,1user posted image , 0, CE,??
23.10.
odavoda,? let,3user posted image ,2user posted image user posted image , ?,,??
user posted image
pikica010,28 let,2user posted image , 1user posted image
, CE,??
archie,1 let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
24.10.
GreTEJ,28 let,4user posted image , 2user posted image inuser posted image , ?,??
25.10.
curkica,35 let,1user posted image ,0, ?,
??
26.10.
27.10.
28.10.
suzy85,26 let,2user posted image , 1user posted image , CE,??

29.10.
30.10.
myshm,26 let,2user posted image , 1user posted image , PO,??

31.10.

daisyb,? let,?user posted image , 1user posted image , ?,??

SKUPAJ NAS JE user posted image :

58

user posted image user posted image  6    user posted image user posted image : 0

Z NAMI SO ZAČELE, A NA ŽALOST KONČALEuser posted image :
user posted image user posted image Pattsy

user posted image user posted image zaspančka

user posted image user posted image pipika 13

user posted image user posted image anckica

user posted image user posted image čiba

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI
:                                                  

2.4.
johanna
lunika
4.4.
racka8
5.4.
Aninchy
mamica^2
10.4.
kris555
12.4.
sonček85
13.4.
Srčekgirll
GreTEJ
16.4.
cebelica81
surdi
17.4.
darchy82
balonchek
GregUr
18.4.
lulu_la
myshm
23.4.
odavoda

Muri82
23.4.
Medved Pu

24.4.
mmojka

25.4.
princess13

archie
9.5.
tehtanka
17.5.
suzy85

NS:

2.4.
dr.Knowitall

lunika
4.4.
Bloocek

5.4.
lelyka

darckr
pikaro
Spela23
6.4.
KM

7.4.
mmojka

10.4.
odavoda

nelikaa
princess13
balonchek
racka8
GreTEJ
Jasminca 84
12.4.
sonček85

13.4.
pikica010

archie

tehtanka

17.4.
curkica

18.4.
myshm
19.4.
suzy85

VSE NOVE user posted image , PROSIM, DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
31.3.2012 14:16:57   
daisyb
pozdravljene,

tud jaz se le redko oglasim.....vesela sem za vse, ki ste ze dale nuhalno skozi....jaz jo mam sele 24/4 in prav tezko cakam (in se je tud mal bojim...bolj kot v prvo). Prvo nosecnost sem se pol manj presekirala in zagotovo sem bla bolj mirna.
jaz sem komi zdaj dobila rezultate krvi in se to ne vseh (manjkajo mi zav vodene koze in combs test)...drgac pa mam ze spet premalo levkocitov.
pocutim se kar v redu...slabosti skoraj ni, sam napet trebuh, tako, da me ze vse kavbojke tiscijo in ne vem kaj oblect. nosecniskih hlac pa se ne morem met...vcasih si pustim kar gumbe odprteuser posted image . jaz sem bla tud v H&M in mi ni blo kaj dost vsec (prvo nosecnost sem si nabavla par kavbojk za nosecnice, majice pa sem nosila normalne...nisem mela lih ogromnega trebuha). Bom se mal pocakala z nabavo.

ok dekleta, vas pozdravljam...in upam, da bodo ti tedni do nuhalne kmalu minili.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
31.3.2012 17:35:26   
darchy82
GregUr jst sem v prejšnji user posted image po nuhalni začela mal za vozičke gledat, v nabavo sem šla pa po morfologiji, večino stvari sem pa nabavila zadnje 3 mesece. Sem pa drugače bolj ziheraš in nisem hotela prezgodaj kupovat. Najprej sem primerjala predvsem ceno in kvaliteto, pa BC sem izločila, ker tam nisem hotela kupovat, ker imajo čist predrago. Zdej imam itak večinoma že vse doma, kaj malega bom pa dokupila proti koncu.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
31.3.2012 19:00:29   
GregUr
uff, mene pa vse to še čaka user posted image ampak sej se kar veselim, tko da mi ne bo hudega user posted image predragi pa zna trpet, ja user posted image user posted image sploh na obhodih trgovin user posted image user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
1.4.2012 8:22:45   
GregUr
dobro jutro vsaj vam user posted image jst vsak dan vstanem in namesto da bi se stisnila k user posted image , objemam wc user posted image user posted image groza!
poleg vsega sem še včeraj zvečer imela čustven izliv zarad brezveznih stvari user posted image ampak uredu... je moj takoj izvohal da se cmerim zarad hormonov user posted image in me sploh pogledal ni do danes zjutraj user posted image user posted image (ne na nesramen način, ampak ve, da je takrat najbolje, da se sama scmerim in da bo minilo, tako kot je tudi prišlo user posted image )
uglavnem obup user posted image

imejte lepo, čeprav skisano nedeljo, pa ne pustite se "nategnit" za prvi april user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
1.4.2012 8:46:09   
Abrakadabra
Jutro

Jaz tudi ne vem, kdaj se bodo te slabosti končale-pravijo da okrog 15.tedna, tako da recimo še par dni user posted image Bomo vidli...

Res je kislo vreme zunaj....po mojem bomo kr notri cel dan.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
1.4.2012 10:28:24   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Abrakadabra

Jutro

Jaz tudi ne vem, kdaj se bodo te slabosti končale-pravijo da okrog 15.tedna, tako da recimo še par dni user posted image Bomo vidli...

Res je kislo vreme zunaj....po mojem bomo kr notri cel dan.

Upam da ti slabost čimprej mine. Mi je od mojga user posted image babica pravla, da ko je bla ona noseča za njegovega očeta je bruhala skor do zadnjega, 1 teden pred porodom je nehala bruhat. Verjamem, da bojo tvoje user posted image kmalu minile.

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
1.4.2012 13:09:24   
myshm
Olja punce,
moje slabosti so pa boljše, občasno mi je se slabo, ampak sem pogruntala kaj in kako mi paše takrat in se jih kar izognem.

Ne bom veliko o poroki, ker ste ze veliko napisale, tudi jaz sem se pri prvi hčerki poročila noseča, sva ze prej vedla da se bova poročila, a ko sem zvedls da sem noseča sva pohitela, poroko sva z vsemi pripravami za 110 gostov zorganizirala v slabih dveh mesecih imela pa sva srečo edini datum in samo se ena ura je bila prosta, kjer sva se želela poročiti. Tudi prostor je bil prost in vse se nama je lepo poklapalo.

Oblekico sem šla poskusit v poročni kotiček in so rekli da naslednjič je proba 1 dan pred poroko, mesec in pol prej pa sem bila na 1. probi in noseca? Hahhhaha no ne izposoja se mi je zdela tudi čisto predraga in se našla nisem kar sem si želela. Obleko sem imela zašito iz satena in korzetek iz čipke, videlo de ni nič priporočam da ko zbirate oblekico ste nekaj časa v njej jaz sem na prvi probi skup padla ker je bila pretezka in tako smo jo prilagodili in je bila super. Po polnoci sem imela pa krajso oblekico kjer pa se je trebušček lepo videl, verjetno jo bom kar prodala, je bela in je nimam za kaj imeti, preveč šikana za oblekico poleti, če katera rabi naj javi user posted image

Se pa borim s skrivanjem, trebuščka kar je precej težko, si pa dam doma duška in ga razkazujem v mojih takih super udobnih hlačah in majicah. No tudi tako sem oblečena v kvazi kavbojke (pajkice o katerih sem pravila in nič ne tiščijo) in tako kot sem bila prej, samo so mi majice prekratke, v drugo se mi precej hitreje pozna, vedno sem imela raven trebuh sedaj pa to ni več, želiva počakati do nuhalne, težko bo ker se res vidi ampak tako sva se odločila, mami ki ve pravi da morm kar kako rutko okoli vratu zavezat da te repki malo bolj skrijejo, ker se vidi. Saj odštevam še 17. dni in ob lažje ko bova lahko povedala. Komaj čakam da bova povedala tudi hčerkici, ki tudi še ne ve, joj saj grejo dnevi kar hitro mimo tako da bo kot bi mignil.

Lep prvi april vsem in ne pustite se preveč nahecat, malo smeha je pa le fino user posted image

< Sporočilo je popravil myshm -- 1.4.2012 13:18:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 1833
2.4.2012 7:21:04   
Abrakadabra
Jutro

Tale rr ga kr malo heca, že včeraj nisem mogla posta oddat, zdajle pa tudi komaj...

Srčekgirl, hvala za lepe želje glede slabosti, tudi jaz upam, da pri vseh čim prej minejo.

Joj, kako čas hitro gre, je že april, ne morem verjetuser posted image

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
2.4.2012 9:01:29   
Aninchy
Jooooj, komi sem vas prebrala, sem vas čez vikend čist zanemarila. Razlog je bil moj rojstni dan v soboto, ki smo ga super preživeli s kopanjem v Thermaniuser posted image
Torej, srčekgirl: za seznam: starost 23 letuser posted image

Danes sem tudi dobila obvestilo, da sem zaključila prvo trimesečje (sploh nism vedla, da je to 13 tednovuser posted image ), in za "nagrado" sem zjutraj po dolgem času user posted image user posted image No, pa naj bo. V četrtek imam pa pregled in že komaj čakam.

Lp vsem skupaj!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 1835
2.4.2012 9:03:48   
archie
Živjo, a se me še spomnite? user posted image

Jaz sem ok, včeraj sem imela po skoraj 1 tednu spet nekaj slabosti čez dan user posted image .

Midva sva doma povedala za nosečnost. So pa moji precej bolje sprejeli kot prvo-takrat je to fuuul velik šok. Sedaj druga je pa bila samo vprašanje časa user posted image . Tašča je pa itaaaaak bila ful vesela. Sploh slikice iz UZ user posted image .

Stvari za user posted image : midva imava še vse od prve hčerke, tako da kupovala ne bova ničesar. Prvič sva glavnino rihtala zadnje 4 mesece. Edino za posteljico se čaka dlje časa. In za previjalno.

Spol:  midva si oba bolj želiva user posted image , ampak definitivno bomo imeli radi tudi lučka user posted image Bi pa rada takrat, ko izvem za spol, to vedela za 100%, zato je bolje, da mi na NS ne napoveduje spola, ker napoved ni točna.

A kitajsko tabelo spola je katera že gledala? A velja za prvega otroka?
Recimo tole: http://kofetek.com/content/view/48/272/

čeprav na eni tuji strani sem pa našla drugačno:
http://www.babygenderprediction.com/chinese-gender-chart.html

Meni za prvo hčerko pokaže pravilno user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 1836
2.4.2012 9:15:09   
pikaro
Tudi jaz sem nazaj, bom zdaj verjetno malo več z vami, ker se že boljše počutim. Sem pa včeraj prišla iz bolnice, sem čisto dehidrirala zaradi tega bruhanja. in so me porihtali. Slabo še mi je in imam svečke proti slabosti, bruhala pa še nisem doma. user posted image

Komaj čakam, da grem na NS v četrtek.

Vsem pa čestitam za preglede in NS, in seveda dobrodošle nove user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
2.4.2012 10:25:57   
darchy82
archie, meni na obeh kitajskih tabelah spola kaže prav za prvo hčerko. Za drugega mi pa tud na obeh kaže punčko. Bomo videli, kaj bo v resnici.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
2.4.2012 11:50:25   
Bloocek
Meni tudi kaže tale kitajska tabelica user posted image ... pa do zdaj poznam samo eno punco,ki ji ni natančno pokazalo. :-) Ostalim kolgicam pa je vsem prav napovedalo. Bomo videli...pa jaz itak pravim da bo fantek user posted image pol pa pravi moj user posted image da ne smem bit tak prepričana,da ne bom pol razočarana. Nekot mu ne morem dopovedat da mi je vseeno kaj bo,ampak titsti občutek...ne vem...ne znam opisat...pač nekaj mi pravi da bo lulček. user posted image

Aja, srčekgirl glede na to da sem tudi jaz zdaj vmes imela roj.dan lahko na seznamčku popraviš nemsto 26 let je zdaj 27 let (aj jaj jaj) user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
2.4.2012 12:04:12   
cebelica81
Čez vikend smo bili zdoma, tako nič nisem bila za računalnikom. Sem pa sedaj nadoknadila in vse prebrala - no saj tokrat in bilo takšne panike kot včasih user posted image .

Meni po teh dveh balecah kaže v 1. punčko (torej prav), tokrat pa kaže fantka. Jaz imam sicer občutek, da bo punčka, ampak mogoče je to zato, ker sem punčke že navajena.

Pa pri fantku me jezi, ker sva imela že v prvo izbrano to ime, ki bi ga dala fantku, zdaj sta pa noseča tudi kolega, ki bosta dala isto ime (če bo fantek seveda user posted image ). Zdaj si pa močno želim, da pri njiju ne bi bil fantek. Saj vem da sem sebična, ampak to je edino ime, ki ga imava za fantka in nama je res všeč. Nekako mi pa ne sede dati istega imena, ker se kar dosti družimo.

pikaro user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da bo sedaj šlo samo na bolje. user posted image user posted image tudi vsem, ki vas še vedno dajejo slabost. Upam, da čim prej minejo.

Jaz sem danes že dobila obvestilce - noseči ste. tednov. Joj, kako hitro beži ta čas. Kar ne dohajam. Še 14 dni in že spet imam pregled in bom videla našega sončeka user posted image . Hitro gre to. Glede na to, da imam ta teden ogromno dela bo pa tako še prej minilo.

Aninchy, vse najboljše user posted image .

Midva ne bova nič kupovala. Na koncu bom verjetno kupila en kompletek za iz porodnišnice domov - da ne bo ponošen, ampak rezerviran samo za pikico, vse ostalo pa že imamo. Če bo fantek bomo morali samo cunje nabaviti tam od 68 številke naprej, ker imamo bolj punčkaste cunjce. Če bo punčka, pa imamo tudi to user posted image . Zelo verjetno pa me bo tudi svakinja zasula z oblačilci, ker imajo zdaj (tako pravijo) zadnjega otročka in potem ne bodo več nič rabili.

(odgovor članu Bloocek)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
2.4.2012 12:05:26   
princess13
En lep pozdravček drage nosečke!

Končno lahko spet malo zadiham in se še vam posvetim user posted image Namreč danes sem imela zagovor magistrske in sem bila celi vikend bolj na trnih, ampak zdaj se mi je kamen odvalil od srca in sem presrečna, da je to za mano.

Danes me je zopet razveselil mail, noseča sem 12t, še 1t in zaključim prvo tromesečje user posted image Aninchy, tebi pa čestitke za zaključeno prvo tromesečje! user posted image Si nekak bolj pomirjena, kajne? user posted image
Kako se hitro približuje 10.4. Še dober teden user posted image

U, danes ima pa Dr. K nuhalno! user posted image Upam, da se nam bo potem kaj oglasila. Obljubila je, da se javi po NS.
Tudi vsem ostalim, ki imate danes preglede želim, veliko sreče.

Upam, da tale kitajska tabela drži, ker mi v obeh pokaže user posted image user posted image user posted image

Oprema za user posted image - jaz bi takoj vse mela user posted image Z mojim sva rekla, da bova najprej kupila posteljo, previjalno, voziček, uredila prostor...potem kasneje pa bova kupovala cotike, ko bova res 100% ali bo user posted image ali user posted image Ampak nič pa ne bova začela kupovati pred poletjem, ker se tak ne mudi. Več kot kaki mesec se pa ziher ne čaka na opremo.

Slabosti - vsem, ki vam je še vedno slabo pošiljam user posted image Jaz se pa še vedno ubadam z zaprtostjo. Če to ni en velik hudič, pol pa res ne vem user posted image

(odgovor članu Bloocek)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
2.4.2012 13:12:20   
tehtanka
evo meni pa ni več slabo že par dni in tudi utrujena nism user posted image sm pa tut js dubla 12 tednou mail user posted image

un kitajc mi ksže da bo punčka, ampak imam občutk da bo fantek no saj bomo vidl drgače pa ima itak 50% da zadane tko da se ne more velikrat zmotit heh pomoje je to mal tko no kitajska roba user posted image

uh oblekce pa stvariza user posted image bom pa kr zadne 3 mesce šele gledala oz. kupovala ker zdaj šele končujeva stanovanje s user posted image tko da se najprej ustaliva notr pa rpeštuderava kje bo kej, ker drugače bo zmešnjava če bova zdaj še za dojenčka kupovala nimam kam dt ker zaenkrat do stanovanja mam samo bogo sobico.

pa da ne bo tok uprašajčkou na seznamu user posted image bom še povedala: 1.nosečnost, nobenih otrok,Lj, Lj user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
2.4.2012 13:21:47   
mamica^2
srčekgirll ko boš popravljala spet tabelco user posted image sem jaz tud že kar celo leto starejša in sem zdaj na 25 :)

oprema: ne bom kupovala nič nič nič do avgusta.potem se pa lotim. itak rabim samo voziček, lupinico in neke lepe cotike za domov.
mam to srečo, da mam še vseeee doma. kar je punčkastega gre svakinji, ostalo obdržim jaz-če mu seveda tisto premoženje ne odpade prej.
mam pa dosti unisex cunjic, ker jaz mojo punco neki velik v oblekice ne tlačim ampak sam da je čimbolj na komot. lišpala se bo že sama ko bo cajt...

spol: meni za 1. nosečnost noben od teh koledarčkov ni uganil kaj bo. je hudič,če pričakuješ 2 hahaha, za tegale mi pravi da bo fant, pa saj to že vemuser posted image

slabosti: mi rata slabo če zjutraj na tešče spijem kozarec vode...takrat sem pečena in moram nujno jest. pa ko ratam lačna če ne jem mi je prec slabo. jah...bom pa pač jedla kaj nej :D

in tudi meni je moj telefončič danes že oznanil, da sem v 14.tednu in korakam proti 15user posted image

(odgovor članu tehtanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
2.4.2012 13:54:20   
GreTEJ
Oprema za user posted image - Mi bomo morali pa vse kupiti. Po drugem otroku sva namreč rekla, da ne bova imela nobenega več in sva vse stvari podarila ali prodala. Ko sva se kasneje odličila še za enega dojenčka, sva pač rekla da nič hudega. Bomo pač tekom nekaj mesecev nakupili opremo in oblačilca.

Princess, iskrene čestitke za magisterij.

Kitajska tabela - in prvič in drugič kaže prav. Zdaj mi kaže pa na fantka. Bomo videli.

Slabosti - jih nimam. In upam da tudi vaše čimprej minejo.

Doma še nisva povedala za nosečnost. Tudi otroka še ne vesta. Naslednjo nedeljo po veliki noči imava plan povabiti na kosilo in povedati. Je pa že ugotovila ena soseda. Pozna se mi ne še nič, tudi zredila se nisem nič - ona me je pa direkt vprašala - ali pričakujete? Itak da nisem mogla zatajiti, sva se pa dogovorili, da je novica zaenkrat še med nama.

Zdaj pa še dobra ura dela in končno domov. Ponedeljki se takoooo vlečejo.

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
2.4.2012 14:00:17   
mamica^2
uf mi2 sva njegovi družini (mami,bratu in njegovi ženi, sestri) povedala včeraj user posted image user posted image

v stilu prvega aprila seveda. in so nasedli. so nama čestitali, da spet pričakujeva dvojčke user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1845
2.4.2012 14:31:15   
Aninchy
oj!

meni kitajska tabela kaže v prvo prav user posted image , v drugo pa kaže punčko in upam, da bo troflauser posted image drugač sta pa ti dve tabeli po moje enaki, samo ena ima zgoraj leta, ena pa spodajuser posted image user posted image

oprema - kupit moramo voziček in jajčko - to je bolj od "tadragih" stvari. Sicer pa moramo tavečjemu kupit sobico oz. posteljo in omaro, da bo dojenček lahko dobil kinderpet - itak je čist nov, ker Martin ne spi veliko notuser posted image Cotke smo meli že prvič sposojene in zdaj so nekje spet na posoji, če pa bo punčka, bomo pa še tudi od drugod dobili. Cotke bo treba kupovat res minimalno, pajacek za iz porodnišnice še imam od Martina - sem kupila št.50 in ga je prerasel preden bi ga še enkrat oblekeluser posted image - sem rekla, da vsaj to mu mora bit kot ulito prav, da bo "nobl" ko bo šel domovuser posted image user posted image je pa nevtralnih barv, bež in bel, tak da SPLOH ne bo panikeuser posted image

punce, mene je zadnje dni FUL bolel trebuh! Prav tu bolj zunaj, al kok naj napišem in me je blo kr strah, sploh ko sem brala o nekem odstopanju posteljice in še bolj čudnih stvareh... Zdaj je sicer bolje, ampak me kr malo skrbi, čeprav sem dopolnila 3 mesece. Vsekakor komi čakam pregled v četrtek, pa upam da je še vedno vse vredu..
Ampak res me je bolel prav skos, ne kot špikanje, prav cel trebuh me je boleluser posted image A ima še ktera to? Sem sicer mal pomirjena ker je že drugi dan boljše, pa vseeno...

No, lep dan! Jst šibam na eno predavanje...

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
2.4.2012 15:40:18   
curkica
Joooj, vse že ful razmišljate o oblekicah, opremi, vozičkih... Pa ko vidim, kaj vse je treba, me kr glava boli. user posted image  Zame je namreč to prvi user posted image  in sem čisto zmedena.

Po kitajski tabeli sem gledala, da bo user posted image ... Saj pravzaprav mi je čisto vseeno, sva predolgo čakala, da bi zdaj še zbirala. Sem pa tud dobila mail in sem v 11 tednu user posted image .

Drugače pa znakov nimam čisto nobenih, edino da ponoči nonstop hodim lulat, pa zizike me bolijo. Slabosti nič, bruhanja tudi ne... Jutri pa končno spet pregled pri gin. Komaj čakam, sem že kar malo nervozna, če je vse ok "tam notri". In po jutrišnjem pregledu bom po moje tud mal bolj sproščena, kar se user posted image  tiče. Čez 14 dni pa še NS. Yay! user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
2.4.2012 16:11:48   
myshm
Heheh babnce, meni za hčerko obe tabeli kažeta enako, za sedaj mi pa ena kaže punčko druga fantka hahahahhah user posted image Tako da ja, občutek že imam kaj bo, ampak me skos neki pika kaj pa če ni, čeprav sem bila v prvi nosečnosti 100% no zdj nism,... tako da bomo mogli počakat... mi mamo vse roza za oblečt, tako da bova če bo fantek imela kar stroške, ker je vse roza ali z volančki in punčkasto. Vsaj voziček, posteljica, ležalnik itd. imava v nevtralnih barvah oziroma za preoblečt vozek, ki je jeans moder, tako da huh, nekaj manj stroškov bo, predvsem pa sedaj ko sem 1 že dala skos, ne bom kupovala vsega kar piše na seznamih ampak tist kar se mi res zdi potrebno, to je plus mamic ki mamo že otročke doma, saj ne veš kaj kupit za prvič, potem pa vzameš vse iz seznama in razne stvari potem ostanejo nerabljene, pri nas recimo vse kar je bilo pod številko 56, to sem vse novo zapakirala ker ja bla pupa XXL velika in kar dosti težka, tako da sedaj vem da če bo pupa itak nimam skrbet za cotike, če bo pa fantek pa 56+ kupovat seveda.

Lep sončen dan, potem bo nekaj časa dežek in slabo vreme naužijte se super sončka, mi gremo po kolo za pupo danes, recimo da kaj pametnega dobimo...

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
2.4.2012 21:27:38   
Srčekgirll

nick,starost,zaporednauser posted image ,število user posted image user posted image user posted image ,doma,kraj poroda, spol 

user posted image

x.10.
Anonimnauser posted image ,27 let,2user posted image ,1, ?,??
Nezy1, ? let,?user posted image ,?, ?,user posted image
Muri82, ? let,?user posted image ,?, ?,??

1.10.
Abrakadabra,28 let,3user posted image ,1user posted image , KR,??
anabela 27
,?,?user posted image ,1user posted image ,,?,??
mamica^2,25 let, 2user posted image ,2 user posted image , PO,user posted image
2.10.
sonček33
,33 let, 2user posted image ,1user posted image ,,KR,??
surdi ,30 let,2user posted image ,1user posted image ,LJ,user posted image
3.10.
nelinka
,31 let, 3user posted image ,1user posted image ,MB,user posted image
cebelica82
,30 let,2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
4.10.
5.10.
Srčekgirll,28,5 let,3user posted image , 2user posted image ,PO,user posted image
pikica 28, 2user posted image ,1user posted image , ,
??
malamoja,31 let 3user posted image , 1user posted image , LJ ,
??
darchy82, 30 let, 3user posted image 1user posted image ,LJ,
??
6.10.
aninne
,33 let,5user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0,PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0,?,
??
8.10.
GregUr,24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 23 let, 2user posted image ,1
user posted image user posted image , CE,
??
nelikaa, 33 let, 2
user posted image , 1user posted image ,LJ,user posted image
10.10.
piskotkova ,?,?user posted image ,?,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image ,0, ?,??
?,? ,?user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
Bloocek,27 let, 1user posted image , 0user posted image ,SG,
??
pikaro, 27 let,2user posted image ,1user posted image , ,?,??
biba.mala,? let,?user posted image ,?,? ,RS,??
duda1,? let,?user posted image ,?,? ,?,??
13.10.
Smrketa1,27 let,1user posted image , 0,PO,??
nena29,29 let,2user posted image , ? , SG,??
dr. Knowitall,? let,?user posted image , ? , ?,??
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image ,LJ,??
14.10.
KM, 29 let,1user posted image ,0, ,?,??
majči*, 29let,2user posted image ,1user posted image ,?,??
Medved Pu, 31 let,1user posted image ,0, ,Šempeter pri NG,??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,
??
lunika,? ,2user posted image , 1user posted image ,?,
??
kris555,30 let,1user posted image ,0,PO,??

princess13,29let,1user posted image , 0, MB,??
balonchek,30 let, 1user posted image ,0user posted image ,?,??
16.10.
darckr,34 let ,?user posted image , ?,?,??
17.10.
turquoise,? let,?user posted image , ?, ?,
??
Jasminca 84,27 let,2user posted image , 2user posted image , MB,??
18.10.
tehtanka,20 let,1user posted image , 0, LJ,
??
19.10.
kokosova_palma, ? let,?user posted image ,?, ,,??
20.10.
pikica010,? let,2user posted image , 1user posted image
, ?,??
racka8,30 let,4user posted image , 2user posted image ,LJ,??
21.10.
22.10.
monci2,28 let,2user posted image , 1user posted image , PO,
??
sonček85,? let,?user posted image ,1,user posted image , ?,??
Spela23,23 let,1user posted image , 0, CE,??
23.10.
odavoda,? let,3user posted image ,2user posted image user posted image , ?,,??
user posted image
pikica010,28 let,2user posted image , 1user posted image
, CE,??
archie,1 let,2user posted image , 1user posted image , ?,??
24.10.
GreTEJ,28 let,4user posted image , 2user posted image inuser posted image , ?,??
25.10.
curkica,35 let,1user posted image ,0, ?,
??
26.10.
27.10.
28.10.
suzy85,26 let,2user posted image , 1user posted image , CE,??

29.10.
30.10.
myshm,26 let,2user posted image , 1user posted image , PO,??

31.10.

daisyb,? let,?user posted image , 1user posted image , ?,??

SKUPAJ NAS JE user posted image :

58

user posted image user posted image  6    user posted image user posted image : 0

Z NAMI SO ZAČELE, A NA ŽALOST KONČALEuser posted image :
user posted image user posted image Pattsy

user posted image user posted image zaspančka

user posted image user posted image pipika 13

user posted image user posted image anckica

user posted image user posted image čiba

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI
:                                                  

4.4.
racka8
5.4.
Aninchy
mamica^2
10.4.
kris555
12.4.
sonček85
13.4.
Srčekgirll
GreTEJ
16.4.
cebelica81
surdi
17.4.
darchy82
balonchek
GregUr
18.4.
lulu_la
myshm
23.4.
odavoda

Muri82
23.4.
Medved Pu

24.4.
mmojka

25.4.
princess13

archie
9.5.
tehtanka
17.5.
suzy85

NS:

4.4.
Bloocek

5.4.
lelyka

darckr
pikaro
Spela23
6.4.
KM

7.4.
mmojka

10.4.
odavoda

nelikaa
princess13
balonchek
racka8
GreTEJ
Jasminca 84
12.4.
sonček85

13.4.
pikica010

archie

tehtanka

17.4.
curkica

18.4.
myshm
19.4.
suzy85

VSE NOVE user posted image , PROSIM, DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 2.4.2012 21:31:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 1849
2.4.2012 21:28:37   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Bloocek

Meni tudi kaže tale kitajska tabelica user posted image ... pa do zdaj poznam samo eno punco,ki ji ni natančno pokazalo. :-) Ostalim kolgicam pa je vsem prav napovedalo. Bomo videli...pa jaz itak pravim da bo fantek user posted image pol pa pravi moj user posted image da ne smem bit tak prepričana,da ne bom pol razočarana. Nekot mu ne morem dopovedat da mi je vseeno kaj bo,ampak titsti občutek...ne vem...ne znam opisat...pač nekaj mi pravi da bo lulček. user posted image

Aja, srčekgirl glede na to da sem tudi jaz zdaj vmes imela roj.dan lahko na seznamčku popraviš nemsto 26 let je zdaj 27 let (aj jaj jaj) user posted image

Sej te tabele se gleda takrat ko zanosiš, ne? Kr men do sedaj kaže pravilno pr obeh, upam da so se na NS zmotil, kr tud na RRju kitajska karta kaže pr obeh prav (edin pr prvem, k sm rodila čez rok pokaže kao punčka, če bi pa na datum bi pa fant) in tud zdej kaouser posted image , do sedaj se je že parim zgodilo da na NS so napovedal napačno, enim je pol na MF"odpadlo" nekaj med nogami enim pa celo zrastlo. Tko, da kar bo bo, sam da bo zdravo, čeprav je želja po user posted image pr obeh, če bo pa res user posted image pa tud ok, sm se prjaznila. Ampak filing je pa za punco, kr pr prvih dveh sm prou čutla, da je fant.user posted image

(odgovor članu Bloocek)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?