Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Upam, da bo vse uredu s pikico. UZ imam šele 23.4. Če ne bo bolje a naj kr G. pokličem al so krči normalna stvar v nosečnosti?!? Mene itak noben ne jemlje resno, ker sem imela to hiperco in pol rečejo, da je še od tega. Da pri meni pač ne bo ravno normalna nosečnost... a UZ mi pa delajo točno po reglcih in niti enega več
že v prvi rundi
), ker čene mi je potem fullll slabo. Uglavnem ne smem počakat na to, da sem lačna. Gibanje imam omejeno in pol sej veš. Tudi če minimalno poješ, se začne nabirat... Me je že zadnič sestra pri G. kregala da sem se zredila, pa ji nisem mogla dopovedat, da so to še kg od hiperce ostali

!
in se počasi prebujam ter pripravljam za delo v službi. Spet sem slabo spala. Moja
spi eno noč lepo, drugo pa se prebuja celo noč in tako že ves teden - tako da spim vsako drugo noč. Ja upam, da se to porihta, do rojstva novega člana, ker drugače sploh ne bom sfolgala dveh
.
, čeprav je zatrdila, da se bo bolj zagotovo videlo v 5. mesecu na morfologiji. Moj dragi je bil čist v sedmih nebesih....Sem mu rekla naj le še malo počaka, da ne bo lulček odpadu in bo pol razočaran. Ja res si želi po tem ko že imava punco, še fanta.
, sicer sm se pa že kr sprijaznila da bo še en
, bom pršparala spet pri oblekcah. Poznam dve kolegici, ki so jima skor do zadnjega napovedovali oz. ena mora še rodit maja( mislim da) da bo
in ena že ma
O fantki prevladujejo. Jaz si pa iskreno želim punčko, moj pa seveda fantka, ker bo on z njim športal in ne vem kaj še vse
Ne vem kaj je mala/mali počel notri, ampak me je precej špikalo. Pol, ko pa začnem trebušček božat (ali pa ga dragi), pa mi je takoj boljše. Mislim mala/mali naju že zdaj izkorišča
in vam želim, da slabosti čimprej minejo!
. Me je po eni strani prav strah kaj bo če na NS napove
sem šla gor za 21kg, pa mi G ni nič rekla. Upam, da jih zdaj ne pridobim toliko, ker sem že štartala s 15kg plusa
pa tud če nisem neki velik jedla. Se pa sploh ne sekiram, važno da bova z otročkom zdrava
. In zdaj čakamo že drugega.
ampak se ne sekiram, itak si mislim da je še prekmalu, čeprav ene pišete da ste ga našle že v 9. tednu... pač, vsaka ni enaka