Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

in zdravega
  .
   in tud mam. zdej pa če je bilo januarja je 
  . tko, da čakam morfologijo. mislim si pa da je fant. še tašča prav, da bo verjetn fant, ker velik počivam. sm ko bi ona vedla, da sm največ počivala pr prvi nosečnosti. prišla iz službe domov, se ulegla na kavč in spala. zvečer pa prebeksala v posteljo. zdej ne morem tok počivat, kuker sem prvič, ampak izkoristim vsako šanso, da lahko spim čez dan. 
   kar bo pa bo, samo da je zdravo. 
   Skratka danes sem imela NS in je vse tako kot mora biti. Pikec je od trtice do temenca velik že 5,9cm, torej, mora biti z nogicami vred že skoraj 10cm velik 

, jst za razliko od vas nimam 

Noben še ne more nič pogruntat. 
  . 

). Zredila se tudi nisem še nič. Soseda me je pa pogruntala. Prijateljica pravi, da se mi mogoče pozna na obrazu. Da sem bolj polna, kot da bi bila zatečena.  
  V službi še nisem povedala. Tudi doma še nisem. Prvič in drugič sem povedala da bomo imeli dojenčka in je šef rekel a res, mi tudi. In res sta njegova prva dva rojena na isti mesec in leto kot moja dva. Ko je on imel tretjega, je mene vprašal če bomo slučajno spet imeli dojenčka. 

Sem itak vzela št. večje, ker v prejšnji nosečnosti mi zdanje 3 mesece kavbojke niso bile več prav, zdaj jih bom pa itak ravno takrat rabla, čez poletje pa ne, tak da sem vzela čink večje. Za doma imam skos trenirko, za ven pa ali legice ali pač stare kavbojke. 
  .