|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
14.3.2012 21:46:36   
Aja1
Naša ima tudi Schwina, 16 colskega. Drugo leto bo verjetno treba večjega.

_____________________________




(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
   [Brisano sporočilo]
15.3.2012 8:49:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3177
   RE: November 2006 - 4. del
16.3.2012 21:02:28   
Aja1
Kje pa ste? Dejte no malo več čvekat.
Danes smo šli v Lj sprobati simulator formule 1. Noooooro. Sem šibala. Tudi malo po travici. user posted image Res je bilo fajn.

Jutri pa bodo na parceli še nekaj delali (treba še malo splanirati okolico, da potem ne bo več treba bagra na parceli) in potem samo še odštevamo dneve do začetka. Imam kar cmok v grlu. Je pa res, kar vsak reče. Ko bi drugič delal hišo, bi marsikaj spremenil. Jaz bi že zdaj par stvari spremenila, pa se ne da več. Eh, takrat se nisem preveč poglobila v načrt, zdaj imamo pa par traparij notr. Največja je ta, da smo spodnjo kopalnico preveč zožali in zdaj je res majhna in ozka. No, saj je bila itak mišljena bolj kot dnevni wc + umivalnik. Potem smo pa še tuš dodali in malo premikali steno. No, saj bo ok, le umivalnik bo moral biti bolj majhen.

_____________________________




(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
   RE: November 2006 - 4. del
17.3.2012 17:56:42   
urška76
Dan
Mi pa bruhamo. Včeraj je začel Ž., zjutraj nadaljevala Špela, trenutno sem pa sama tam-tam. Pa danes bi morala imeti Špela nastop, pa je padel v vodo (no v stranišče). Upam, da nam rata jutri na slavje v šolsko telovadnico. Imamo druženje staršev in otrok iz našega razreda in bomo imeli še razredno praznovanje rojstnih dni.

Aja! počakaj, da boste enkrat notri. Meni kar nekaj stvari ni všeč. Ena od teh je, da je vse odprto, tudi stopnice v zgornje nadstropje in se od spodaj vse sliši. Pa iz kuhinje so vonjave po celi hiši (prisilnemu zračenju navkljub). Pa pustila sem se prepričat, da je dovolj, če imajo otroc samo senčilo na oknih in zdaj ne morem narediti popolne teme. Kaj bi dala za rolete. Sej mogoče enkrat, ko nam bo veter senčila potrgal... user posted image Sicer je senčilo za čez dan prav super, da sonce ne nabija notri, svetlobe je pa dovolj tudi za učenje, samo jutranja svetloba naše otroke takoj zbudi. Pa še kaj bi se našlo user posted image Vsekakor pa prostor odtehta tele male/velike pomanjkljivosti.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
   RE: November 2006 - 4. del
18.3.2012 14:37:38   
Aja1
Urška, veš da me je tega res strah. Ampak pol se verjetno kar navadiš, kajne? Itak ne more bit vse popolno. Takrat, ko smo delali idejni projekt, sem vztrajala, da mora biti ena soba še v pritličju. Zdaj bi verjetno rekla drugače. Pa imela bi galerijo. user posted image Takrat sem pa rekla, da je to izguba prostora (no, saj v bistvu je res, ampak je pa lepo). Eh, v vsakem plusu je kak minus in obratno, kajne. Zdaj pa imamo namesto galerije gor igralnico oz. "drugo dnevno sobo", kar je pa tudi fajn.

_____________________________




(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
   RE: November 2006 - 4. del
19.3.2012 8:23:20   
Žiga
Saj "galerija" se samo fajn sliši... sicer je to čisto navaden hodnik ob luknji za štenge... user posted image

Je pa tako... na koncu se sprijazniš s tem, kar imaš. Vedno bi lahko naredila bolje... tudi mi, bi lahko kaj bolje naredili...
Itak pa: če gledaš v kompletu, greš na bolje in to je bistvo.

LP
Ž.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
   RE: November 2006 - 4. del
21.3.2012 10:22:20   
takotako
HEJ HEJ

No tako pa imamo skoraj že 6mesečnega otroka.
Midva sva tudi renovirala stanovanje od mojih staršev-onedva sta pa si naredila majhen stanovanje spodaj. IN ker so stene že nekak postavljene nisva imela kaj dosti vpliva na to kaj bo kje-razen če bi želela čisto razbiti stanovanje-sam smo živeli v njemu v času renoviranja tako da je bilo skoraj nemogoče, pa zaželjeno da bo čim prej končano.Tako sva tudi priključke pustila tam kjer so bili in na podlagi tega naredila stanovanje si. Jaz sploh ne razmišljam kaj bi blo boljše. Res-ampak vsak mesec se še kaj spomniva pa kje kaj dodava ali spremeniva kot se lahko. Tako da k vidiva potrebo po čem urediva prostor tako da dobiva za tak namen. Me ej pa strah da se te nenadne potrebe ne bojo nehale in bova skoz kej dodajalauser posted image .
Sicer to so take zadeve-ta mesec sva naprimer uredila dnevno sobo z kotnimi policami-tam sva prej hotla meet kamin, pa zaradi financ še nisva dala ga delat_HB, ker se je izkazalo ta nova fasada je res nenormalo super in mamo brez kurjave v dnevni sobi po 24 stopinj če zluftava vsak dan. Tako da imamo samo en radiator prižgan stanovanju poleg kopalnice. Pa men je blo treba en delovni prostor uredit tako da sva prestavla naše ribice pa meni uredila v dnevni moj kotiček, pa take lepe police za akrvarij pa še za stavri ki se prah nabira gor.
ZDaj morva pa še en majhen prostor uredit s omarami, policami tako da bo v njem-nekaj shrambe za živila, za sesalc, likalno desko, čevlje, pa za stvari ki jih nimava kam dat-blazine za zunanje stole npr. Sam vsakič k kaj narediva je takoj 500€ pa res ful gledava da je čim ceneje. Počasi pa bo tako kot bova hotla.

Jaz pa ne vem al kaj narobe delam z moji Tedom al so vsi taki. ZDaj grejov šolo v naravi za par dni. In ima krizo očitno zaradi tega. Ker se vsak dan joka zjutri za vrtec. Govort pa noče o tem. Pol k je v vrtcu je sicer ok.
Rada bi da gre v šolo v naravi ker gre cela njegova skupina in še ena mlajša. In ker nikamor ne gre razen z nama ali z mojimi. Ne bi pa rada da dobi travme. Sicer sem zdaj se odločla da pač se ne bomo pogovajal o tem če bi on ne bi šel ampak če bo res kriza bojo že poklical pa ga gremo iskat. Kakšne mate pa ve izkušnje s tem?

Sem že zadnjič P rekla k sem teda-spet- prišla pokazat zaradi kašlja, pa me je vprašala kaj pa mala-ona se pa kar drži, pa se ji rekla: Mi sam s taprvim ne znamo delat. user posted image , ta druga je usput. Pa mam res tak občutek. Grozna sem.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
   [Brisano sporočilo]
22.3.2012 10:43:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu takotako)
  Neposredna povezava do sporočila: 3183
   RE: November 2006 - 4. del
22.3.2012 12:16:47   
urška76
Oj!
Ted se bo že zlizal. Nič bat. Kako virozo mora pa tud pokasirat, da se mu ima obramba na čem Učit. user posted image Kar se pa šole v naravi tiče pa nič bat. če bo kaj narobe, te bodo poklicali, drugače jih pa znajo animirat. naša gre maja na Kmetijo, pa je že zdaj pri luft. Sicer je ona bolj ciganske sorte user posted image , ampak vseeno. Pri Mihu me je bilo pa tudi strah, kako bo, pa ni bilo potem nobenega problema. Ko so prišli nazaj, sploh nisem bila pomembna. Stisnil je Špelo in že letel iskat vzgojiteljico user posted image user posted image .
Včeraj smo spet zapravljal. Smo zdaj še Mihu kupili kolo. Ž. se pritožuje, da bo imel zdaj mali bolšji kolo od njega. Najslabšega ima pa seveda moja malenkost. Ampak, letos za r.d. ga tudi jaz dobim user posted image . Potem bomo pa kolesarska familija. user posted image
V soboto me pa čaka fešta. Vsaj torte mi ni treba pečiuser posted image , ker se mi res ne da toliko truda vlagat v nekaj, kar potem v večini vržem v smeti. Ker na naših r.d. torto pojedo samo odrasli, otroc jo pa malo pobrskajo, potem pa letijo naprej. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
   RE: November 2006 - 4. del
22.3.2012 21:50:26   
takotako
No pa čez tri tedne dobi že zobni aparat. user posted image Vem skor vsak ga ma sam mi je še premajhen za take stvari, Tjaša ma res srečko k bom že skulirana.
Sem glih zadnjič študirala da sem res pri njej bl mirna. Skoz govorim kako spi pa blalala. No včer sem se mal zamislna ker ona se zna zbijat na pol ure, sam se sploh ne zavedam. Pa vse mi tok zavidajo da spi od 8-7h, z dvema obrokoma. Jaz pa kar ja celo noč spi.

Sem pa huujšat začela. In sicer-postopno ukinjenje sladkarij in veeeliko gibanja. Tako da ob 10 grem ven in pridem not šele ob 17h... razen previt pa nahrant. Mora ratat. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
   RE: November 2006 - 4. del
22.3.2012 21:54:24   
Aja1
Atanja - kdaj gredo v šolo v naravi? Naši gredo enkrat aprila in bo tudi hudo. Neji samo omenim, da bodo šli, jo hočem malo navdušit,... pa ne gre. Skoz govori, da ona ne bo šla. user posted image Je bolj sramežljiva in malo zaprta vase. Živa je popolnoma drug karakter - zaenkrat.
Danes smo bile na igrišču in je en fant (star cca 12 let) prehitel Živo na toboganu, se ji potem nastavil. Tamala ga je prvič vidla, ga prijela za rokav in vlekla stran (je bilo prav smešno videti). Potem ga je še ugriznila user posted image . Pob se je ustrašil naše Žive. Neja je recimo čist druga - ona bi se umaknila.
Urška - super za kolesa. Kakšnega ste pa Mihatu kupili? Jaz upam, da bom letos naredila s kolesom kakšen km več, kot zdaj par let. Sem dobila novo kolo pred tremi leti in ima zelo malo kilometrine.

Nič...grem zdaj počasi spat.
Nočko vsem (kolikor nas še je tukaj).

_____________________________




(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
   RE: November 2006 - 4. del
23.3.2012 7:51:01   
Žiga
Urška - super za kolesa. Kakšnega ste pa Mihatu kupili? Jaz upam, da bom letos naredila s kolesom kakšen km več, kot zdaj par let. Sem dobila novo kolo pred tremi leti in ima zelo malo kilometrine.


Tegale user posted image
Sam da je namesto rdeče svetlo modra...

LP
ž

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
   RE: November 2006 - 4. del
27.3.2012 12:44:10   
urška76
Tako, pa je praznovanje za nami. Zdaj je moj ta "velik" star že celih osem let. Včeraj sem otroke peljala še na tortico (Ž. je bil na faksu), ko je revež mali že na praznovanju ni imel. user posted image Samo kako mi je bilo pa všeč, ko nisem metala hrane stran. Skutino pecivo je kar letelo v usta (mala in velika user posted image ). Pri tortah pa vedno ostaja, na koncu se z njo bašemo domači, veliko jo pa pristane v smeteh.
Drugače pa izkoriščamo sonček. Smo zunaj kolikor smo le lahko. Še dobro, da Miha večino naloge v šoli naredi.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
   [Brisano sporočilo]
27.3.2012 12:52:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3189
   RE: November 2006 - 4. del
27.3.2012 13:13:28   
Žiga
Nam je pa včeraj 18-letni manijak na kros motorju povozil psa, z obema kolesoma je zapeljal na vso moč preko njega, čez malega pudlja cirka 6 kg težkega. Zgodilo se je pred mojimi očmi. Zaenkrat kaže da se bo zlizal...


Palco med taprve šprikle, pa: "Ojoj, mi je palica ušla z rok..." user posted image

Takole recimo: okrog 1:00

< Sporočilo je popravil Žiga -- 27.3.2012 13:17:43 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
   RE: November 2006 - 4. del
27.3.2012 21:18:07   
Aja1
ojoj MM. Upam, da bo vse ok. user posted image

Miha - vse najboljše!!!! Že kar osem let. Res gre hitro čas naprej....

Kako boste komentirali pa predlagane varčevalne ukrepe? Moje mnenje je, da tako, kot dela Janša, zna vsak. Matr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________




(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
   RE: November 2006 - 4. del
28.3.2012 12:56:07   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Kako boste komentirali pa predlagane varčevalne ukrepe? Moje mnenje je, da tako, kot dela Janša, zna vsak. Matr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



Pa veliko stvari, ki jih bo/bi ukinil, je uvedel tik pred volitvami tri leta nazaj. Pa takrat je obljubljal tri leta porodniške, pa še kaj. Zdej so pa vsega drugi krivi user posted image Da bi pa pri sebi in njegovih varčeval to pa ne. Sej baje so še vedno štruce kruha v smetnjakih....user posted image Motijo me tile nepremišljeni posegi v šolstvo (sicer voda na mlin privat šolam), ker trpelo bo znanje naših otrok. Je pa res lažje vodit nevedne ovce, kot ljudi, ki znajo misliti s svojo glavo. Bom nehala komentirat...


(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
   RE: November 2006 - 4. del
31.3.2012 17:21:37   
urška76
A sem preveč popljuvala po temi, pa zdej noče nobena nič napisat.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
   RE: November 2006 - 4. del
31.3.2012 20:01:58   
Aja1
Urška, zgleda, da se vse martinčkajo na sončku cele dneve. Vreme je res krasno. Jaz imam prav rada sonček.

A kakšen novembrček rola? Naša si je zdaj zaželela rolerje. Jih bo treba it kupit.



_____________________________




(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
   RE: November 2006 - 4. del
2.4.2012 17:36:29   
urška76
Našadva imata rolerje, samo ne vem kdaj bo letos čas zanje. Verjetno šele med počitnicami. user posted image drugače ji je kar šlo, mal se še lovi, samo ji manka vaje. Tudi novo kolo ji še malo preglavice dela. Predvsem, ker je ihtasta in bi vse rada takoj. Miha se je odločil za nogomet. In zdaj ga čakajo treningi trikrat na teden. Grrr, v četrtek začne. Bi že danes, pa ni trenerja. In je seveda jezo že stresel name. Sem mu že zagrozila, da ga v četrtek ne peljem, če se takoj ne skulira. Sva pa danes preprobala kratke hlače in majčke, pa mu je že vse prekratko preozko. No ne čisto vse, samo zelo veliko. Bo treba v nabavo (verjetno bomo v Nemčiji nabavili).
Danes pa tok smotan veter piha, smo kar notri. Špela briše prah s svojih igrač, Miha pa nintendota špila. Ž. je pa na izpitu.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
   RE: November 2006 - 4. del
3.4.2012 18:21:51   
Aja1
Dan. :)

Urška, se samo midve še oglašava. Ajdi, punce, na raport.

Pri nas se pa jutri začne montaža hiše. Wiiiiiiii. Komaj čakam. user posted image Imam kar tremo. user posted image

_____________________________




(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
   RE: November 2006 - 4. del
3.4.2012 19:52:27   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Pri nas se pa jutri začne montaža hiše. Wiiiiiiii. Komaj čakam. user posted image Imam kar tremo. user posted image


user posted image user posted image user posted image Še malo, pa bo... Pa lepo mirne živčke... meni jih je manjkalo user posted image ...

Smo bili pa zdajle v šopingu in pustili v trgovinah 150 € za malenkost stvari. user posted image

MM kako je z kužkom? Se je zlizal?

< Sporočilo je popravil urška76 -- 3.4.2012 19:53:21 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
   RE: November 2006 - 4. del
3.4.2012 23:04:17   
takotako
Evo da ne bosta edine...

Aja1 -naši grejo jutri. Mi je toook grozen sam mu ne pokažem. Govorim mu da kak dober žur bojo mel pa da bo tok hitr minil da si bo želel še tam ostat... Mislim da mi ne verjameuser posted image ...
Ted tud ni hotu it, po pogovoru z vzgojitelico ki mi je rekla da ona sploh ne razmišlja da ted ne bi šel in da on sploh ne bo imel probleme sem mu pa začela govort da cela skupina gre in da gre tudi on. In mu nisem dala druge možnosti. Javim petek kako je bilo. Oz že prej če ga bomo mogli it iskat.


Urška k govoriš je Miha že cel dec. Ma gre to hiter.

A se katera spomne kako dobro tehniko uspavanja dojenčka? HEhe... Tjaška bo že kmal pretežka, zbudi jo vsak hrup. Sicer je kar pridna sam hudiček mali je tok firbčen da se ornk trudi da ne zaspi. Še posebej če je oči v bližini. Ma ga sliš sam da diha.

Ukrepi... Men grejo na bruhanje. Najbolj me pa boli npr.pri meni; moji delodejalci so zaščiteni da mi klub dobremu poslovanju dajejo pod minimalcem-500€, in njim ne bojo nič. Men bojo pa vrtec nabil, itd... PA še bolj smešen so mi tiste kazni za tajkune z 11tisoč €- ne vem no sam tko k da bi se norca delala. Pokradl so tok da bi lahko cel proračun pokrpal in oni njim dajo drobiž za plačat.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
   [Brisano sporočilo]
5.4.2012 11:58:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3199
   [Brisano sporočilo]
5.4.2012 11:59:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
Za družine BREZPLAČNO (od 15. do 22. maja)
Na pobudo ZPMS bo kar 40 muzejev in galerij po vsej Sloveniji, v tednu družin, med 15 in 22. majem 2024 (ali pa na določ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?