|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
7.4.2012 16:47:49   
mamica^2
darckr, če ješ raznovrstno hrano potem ni treba jemat dodatnih tablet, če si bolj zbirčne sorte pa kakšne multivitaminske.
Obstajajo recimo Febimibon 2, kjer poleg vitaminske tablete dobiš zraven še kapsulo z omega3.
Če ne boš jemala nič, nič hudega, otrok bo pobral iz tvojega telesa kar rabi in kolkikor rabi.

(odgovor članu darckr)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
7.4.2012 17:18:51   
darchy82
Jst sem do konca 3. meseca jemala samo Tifol, zdej sem pa to nehala in sem prešaltala na Femibion 2, ravno zato, ker imajo tud omega 3 noter, Elevit pa ne. Včasih sem v dm-u kupovala Neovin, ki ima ravno tako tudi omega 3, zdej jih pa že nekaj časa ne najdem več user posted image . Femibion se mi zdijo kar mal drage, ampak ok, itak je najbolj važno da bo user posted image zdrav.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
8.4.2012 8:45:28   
Aninchy
helou!

mah, men se zdijo VSE tele tabletke čist svinjsko predrageuser posted image Ampak okej, jst sm v 1.user posted image jedla elevit, in ko sem ga zdej šla kupit, je rekla farmacevtka, da za prve tri mesece bolj priporoča femibion - zakaj, ne vem. Še ko sem se z G pogovarjala je sam zavila z očmiuser posted image Mi pa ni blo nič kaj slabo po elevitu, čeprav sem slišala, da jih veliko pa ima slabosti. Hmm, tud jaz bi mogoče poskusla to z omega 3, še nisem slišala, da so tudi št.2user posted image

Je pa res fino, kakor je ena napisala, da bomo čez nosečnost lahko uživale v svežem sadju in zelenjavi!user posted image Men je blo prvič tak hudo, ker se mi je tok luštal paradižnika, pa pozimi ga ni bilo, rodila sem junija in v sezoni sveže zelenjave je moj mali imel take krčke, da nisem smela jest praktično NIČ, razen krompirja v kosih in naravnega zrezkauser posted image

Hmm, sej ne vem, a ste še kako drugo temo imele? Se mi ne da za nazaj gledatuser posted image

No, ja midva sva tudi na veliko noč kot ponavadi, nazajtrkovala sva se nesquicka, zdej pa mali mal pred risanke, jst pa tule počekirat. Ati pa še spi. Raztrešena familijauser posted image

Pa da se oddolžimo, gremo popoldne k stari mami na poticouser posted image

Lepe praznike vsem! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
8.4.2012 9:42:57   
myshm
Aninchy Jst sm rekla za sadje, ker sem ga pogrešala med prvo nosečnostjo, ker sem bila noseča pozimi, jst se na farmacevte ne zanašam preveč ker njihova naloga je prodati, tako kot vsakega prodajalc, malo je takih ki so iskreni, saj je res da tudi sadje ni več to kar je bilo ampak bolj kot razna barvila v vitaminskih tabletkah. Tako jst lepo malcam tifol, po tem bo pa že sveže sadje in verjetno si bom kupila kar en bleender za miksat ga že dolgo načrtujem in si bom delala sadne napitke, pa tudi hčerka jih ima rada in mož, ko bo pa mali/mala na svetu bo pa super zakašice naredit. Komaj čakam češnje, jabolke, slive, maline njm njm... kok smo lah srečne zato =)

Jst sm zadnji teden tok fuč, da vam sploh povedat ne morem, včeraj sem zaspala ob pol osmih pred televizijo, prej kot tamala tako da jo je potem oči zrihtav za spat joj joj, pol ponoč pa itak slabo spim. Pa neki me glava boli, komaj čakam da se vse tole neha... no še malo pa imaste NS, kok je šlo hitro jst pa tudi naslednji teden juhej user posted image se moram malo prepričvat da bo čimprej mimo. Hihiihihih

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
8.4.2012 10:40:42   
darchy82
myshm jst sem po porodu, ko je mala začela jest gosto hrano kupila tale soparnik: http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-Combined-Steamer-Blender/dp/B003MAJ5OC in je bil super za delat kašice pa verjetno je fajn tud za kake sadne smoothije.

< Sporočilo je popravil darchy82 -- 8.4.2012 10:41:01 >

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
8.4.2012 13:48:58   
Anonimen
Mi imamo tudi enega takega mini blenderčka od Phillipsa doma, ampak ga za kašice nisem uporabljala, ker sem zagovornik tega, da je treba otroku, ko mu uvajaš GH, dat hrano pretlačeno z vilicami ali naribano na steklenem ribežnu, da so v njej še vedno drobne grudice in koščki. Vse kolegice, ki so uporabljale blenderje in palične mešalce so imele veliko več težav z uvajanjem koškov, kot pa mi, ki težav v bistvu sploh nismo imeli.

Dr, Knowitall

(odgovor članu darchy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1981
8.4.2012 14:47:33   
darchy82
Mi z uvajanjem trde hrane in koščkov nismo imeli težav. Nekaj časa je res ven pljuvala, če je bil kak košček not, ampak potem pa kot bi odrezal - kar naenkrat ni hotela več jest čist pasiranih kašic. Je bilo pa to tam pri nekje 10 mesecih. Zdaj lepo vse je brez problema. Mi je bilo pa pri tem soparniku všeč, ker res ni bilo nobenega packanja in ful malo posode za pomivat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
8.4.2012 16:19:59   
Anonimen
Naša je jedla že bp skoraj vse pri 6-7ih mesecih. Pri 10ih mesecih je pa jedla za kosilo že isto kot midva, samo malo manj začinjeno.

dr. K.

(odgovor članu darchy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1983
8.4.2012 20:19:37   
myshm
Jaz sem mela palični mešalnik prejšnič in nismo imeli nobenih težav, se sploh ne spomnim kdaj je začela z nama jes, ampak ze skoraj takoj je jedla z nama malo manj začinjeno in enako juhica in potem glavna jed tako da bom kar isto tudi sedaj, ampak bleender pa mi ne uide, bom poleti tud kak sledoled hotla met =) mi je tud kolegica že neki svetovala, ki že enga ima...

Drugače pa je bla moja pupa fenomen in tega nikakor ne morem pričakovati tudi v drugo, želim pa si, je postavila previsoke standarde, recimo pri 4 mescih je pila s kozarčka, flaške sploh nikoli ni imela, pri 1.mescu je prespala 8 ur ponoči brez zbujanja in hranjenja- je čez dan nadoknadila user posted image , kakala je samo na stranišče od 6 mesca naprej, suha je bila pri 14 mescih tudi ponoči, pila je po slamici pri 8 mescih, prvič je lulala na stranišče bolj iz heca na morju ko je imela 5.mescev to je bilo smeha, ampak potem sva jo med previjanjem dala lulat in je skoraj vedno lulala, temu primerno je bila plenička toliko manj mokra, kar nam je naprej prišlo prav ker je imela težave z ledvičkami, najina pupa je top, lahko samo upam da bo v drugo tudi tako gladko vse potekalo, čeprav se zavedam da te standarde, ki jih je postavla, bodimo iskreni razvajala naju je na polno. Juj kok jo mam rada in čakam še nekaj dni ko vidimo našega 2. sončka in ji lahko poveva da bo starejša sestrica, joj kok bo vesela user posted image

< Sporočilo je popravil myshm -- 8.4.2012 20:23:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
9.4.2012 6:40:41   
Nezy1
Dobro jutro!

Končno se tudi jaz počutim malo bolje. Začuda sem budna žełar nekaj časa, očitno so me te utrujenosti minile. user posted image

Pogovarjale ste se okoli Elevita in ostalih tablet. Jaz sem ena tistih, kateri je bilo po Elevitu ful slab in to v 1. in 2. user posted image (sedaj). Zato sem jih zamenjala z Fidisomething (sem pozabla točno ime). G mi je rekel, da naj bi folno jemala do 16 tedna (vključno). Potem jih bom nehala, ker mi ni dober filing jemat tablete, tud te ne. Mi naredi težko v želodcu, imam precej občutljivega.

Jaz imam naslednji pregled šele čez 1 mesec.

Sem pa dobila ene vaginalne kapsule, ker sem G povedala, da imam malo rumenega izcedka (ampak res minimalno), pa mi jih je kar predpisal. user posted image No, saj sem skoraj že fertik z jemanjem.

Moram zdaj malo posurfat za telovadbo za nosečnice. Komaj čakam, da nekaj naredim zase user posted image

Drugače pa - a ste kaj žalostne glede novih varčevalnih ukrepov oziroma drugače povedano ali mislite, da je sploh še kaj upanja, da se mi izognemo temu novemu predlogu porodniške? Jaz še kar upam ...

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
9.4.2012 7:47:05   
balonchek
Jutro punce,

jaz sem praznike bolj kot ne preležala, sicer vročina ni bila ne vem kok visoka, ampak
sem se tako za en drek počutla, da sm ene 3 lekadole vseen tekom 2 dni vzela user posted image

myshm - o, take pupe kot je tvoja si pa vse želimo ;)

Nezy1 - če smo šli za vse na referendum, pol bomo šli pa še za ta zakon, in mene ne
skrbi kaj bodo ljudje tokrat obkrožil, ker to gre že čez vse meje

Eno vprašanje, a ve normalno spite ponoči, jaz dejansko že vsaj zadnji mesec
ali več ne pomnem, da bi normalno prespala celo noč - a to je že navajanje na
nočno vstajanje potem, al kako?user posted image

Izkoristite današnje sonce, potem bo spet nekaj časa dež....

Jutri pa nuhalna user posted image

(odgovor članu Nezy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
9.4.2012 8:39:02   
darchy82
Tud jst mislim da nam referendum glede novih ukrepov ne uide. Sicer so pa referendumi itak že prava slovenska folklora user posted image . Pa ne me narobe razumet, ker nikakor ne podpiram takih vladnih ukrepov. Poleg tega, pa mislim da to ne bo šlo čez noč, tako da lahko upamo, da do septembra, ko se nam začne porodniška, ne bodo nič naredili v tej smeri.

Jst drugače super fajn spim. Sem tud v prejšnji user posted image do konca fajn spala, sem pa začela kar materinsko blazino za spanje uporabljat, ker mi je ful bolj udobno če se malo podložim user posted image

Pa uživajte še na tale frej dan user posted image

(odgovor članu balonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
9.4.2012 8:45:27   
Srčekgirll

nick,starost,zaporednauser posted image ,število user posted image user posted image user posted image ,doma,kraj poroda, spol 

user posted image

x.10.
Anonimnauser posted image ,27 let,2user posted image ,1, ?,??
Nezy1, ? let,?user posted image ,?, ?,user posted image
Muri82, ? let,?user posted image ,?, ?,??

1.10.
Abrakadabra,28 let,3user posted image ,1user posted image , KR,??
anabela 27
,?,?user posted image ,1user posted image ,,?,??
mamica^2,25 let, 2user posted image ,2 user posted image , PO,user posted image
2.10.
sonček33
,33 let, 2user posted image ,1user posted image ,,KR,??
surdi ,30 let,2user posted image ,1user posted image ,LJ,user posted image
3.10.
nelinka
,31 let, 3user posted image ,1user posted image ,MB,user posted image
cebelica82
,30 let,2user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
4.10.
5.10.
Srčekgirll,28,5 let,3user posted image , 2user posted image ,PO,user posted image
pikica 28, 2user posted image ,1user posted image , ,
??
malamoja,31 let 3user posted image , 1user posted image , LJ ,
??
darchy82, 30 let, 3user posted image 1user posted image ,LJ,
??
6.10.
aninne
,33 let,5user posted image ,1 user posted image , ,PO,??
johana, ,2user posted image , 1user posted image ,?,??
amaddeja,28 let,1user posted image , 0,PO,??
7.10.
chungalunga ,28 let,1user posted image ,0,?,
??
8.10.
GregUr,24 let, 1user posted image , 0,Trbovlje,??
9.10.
Aninchy, 23 let, 2user posted image ,1
user posted image user posted image , CE,
??
nelikaa, 33 let, 2
user posted image , 1user posted image ,LJ,user posted image
10.10.
piskotkova ,?,?user posted image ,?,?,??
11.10.
soncnica87,24 let,1user posted image ,0, ?,??
?,? ,?user posted image , 1user posted image ,?,??
12.10.
Bloocek,27 let, 1user posted image , 0user posted image ,SG,user posted image
pikaro, 27 let,2user posted image ,1user posted image , ,?,??
biba.mala,? let,?user posted image ,?,? ,RS,??
duda1,? let,?user posted image ,?,? ,?,??
13.10.
Smrketa1,27 let,1user posted image , 0,PO,??
nena29,29 let,2user posted image , ? , SG,??
dr. Knowitall,? let,?user posted image , ? , ?,??
mmojka, 32 let, 2user posted image , 1user posted image ,LJ,??
14.10.
KM, 29 let,1user posted image ,0, ,?,??
majči*, 29let,2user posted image ,1user posted image ,?,??
Medved Pu, 32 let,1user posted image ,0, ,Šempeter pri NG,??
15.10.
lelykal,26 let,2user posted image , 1user posted image , ?,
??
lunika,? ,2user posted image , 1user posted image ,?,
??
kris555,30 let,1user posted image ,0,PO,??

princess13,29let,1user posted image , 0, MB,??
balonchek,30 let, 1user posted image ,0user posted image ,?,??
jakobinka,29 let, 2user posted image ,1user posted image ,MB,??
zala85,26 let, 1user posted image ,0user posted image ,?,??
16.10.
darckr,34 let ,?user posted image , ?,?,??
17.10.
turquoise,? let,?user posted image , ?, ?,
??
Jasminca 84,27 let,2user posted image , 2user posted image , MB,??
18.10.
tehtanka,20 let,1user posted image , 0, LJ,
??
19.10.
kokosova_palma, ? let,?user posted image ,?, ,,??
20.10.
pikica010,? let,2user posted image , 1user posted image
, ?,??
racka8,30 let,4user posted image , 2user posted image ,LJ,??
21.10.
22.10.
monci2,28 let,2user posted image , 1user posted image , PO,
??
sonček85,? let,?user posted image ,1,user posted image , ?,??
Spela23,23 let,1user posted image , 0, CE,user posted image
23.10.
odavoda,? let,3user posted image ,2user posted image user posted image , ?,,??
user posted image
pikica010,28 let,2user posted image , 1user posted image
, CE,??
archie,1 let,2user posted image , 1user posted image , ?,??

24.10.
GreTEJ,28 let,4user posted image , 2user posted image inuser posted image , ?,??
25.10.
curkica,35 let,1user posted image ,0, ?,
??
26.10.
27.10.
28.10.
suzy85,26 let,2user posted image , 1user posted image , CE,??

29.10.
30.10.
myshm,26 let,2user posted image , 1user posted image , PO,??

31.10.

daisyb,? let,?user posted image , 1user posted image , ?,??

dalečoddoma,32 let,2user posted image , ? , ?,??

SKUPAJ NAS JE user posted image :

62

user posted image user posted image  8    user posted image user posted image : 0

Z NAMI SO ZAČELE, A NA ŽALOST KONČALEuser posted image :
user posted image user posted image Pattsy

user posted image user posted image zaspančka

user posted image user posted image pipika 13

user posted image user posted image anckica

user posted image user posted image čiba

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

PREGLEDI
:                                                  

10.4.
kris555
11.4.
Spela23
12.4.
sonček85
13.4.
Srčekgirll
GreTEJ
16.4.
cebelica81
surdi
17.4.
darchy82
balonchek
GregUr
18.4.
lulu_la
myshm
23.4.
odavoda

Muri82
23.4.
Medved Pu

24.4.
mmojka

25.4.
princess13

archie
4.5.
mamica^2
7.5.
Bloocek
zala85
8.5.
dalečoddoma
9.5.
tehtanka
10.5.
Aninchy
17.5.
suzy85

NS:

10.4.
odavoda

nelikaa
princess13
balonchek
racka8
GreTEJ
Jasminca 84
12.4.
sonček85

13.4.
pikica010

archie

tehtanka

17.4.
curkica

18.4.
myshm
19.4.
suzy85

dalečoddoma

VSE NOVE user posted image , PROSIM, DA PODATKE ODEBELITE IN TUDI NADALJNE PREGLEDE, DA BOM LAŽJE VAS NAŠLA, LAHKO MI PA POŠLJETE TUD NA ZS!
HVALA!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
9.4.2012 8:45:30   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: darchy82

Pozdravljene vse nove user posted image in čestitke vsem za uspešne preglede in NS user posted image user posted image user posted image

No, jst pa moram povedat, da se mi zdej že resno dozdeva da čutim brcike našega user posted image . Nekako spominja na metuljčke in ne na težave s prebavo, je pa res da ne občutim tega čisto vsak dan. Sem pa že konec 14. tedna user posted image . Sem vsak dan bolj optimistična da bo vse v redu.

Drugače pa lepe praznike vsem user posted image

Hej!
No, pol nism edina k čuti nekaj in to že kr lep čas, očitno drži da potem, ko večkrat rodič ponavadi prej čutiš gibe.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
9.4.2012 8:45:34   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: darckr

Halooo,

a mi lahk ena pove, kako prakticirate te tabletke, sedaj sem v 13 tednu pa jem še zadnje tabletke tifola. Baje da se jih je samo do 3 mesecev. Kaj pa sedaj, ali jeste še naprej tifol ali kaj drugega?

Jst jem femibion 1 in kmalu bom femibion 2. Sm jedla tud elevit, pa očitno tokrat mi niso odgovarjale.

(odgovor članu darckr)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
9.4.2012 8:45:37   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: darchy82

Mi z uvajanjem trde hrane in koščkov nismo imeli težav. Nekaj časa je res ven pljuvala, če je bil kak košček not, ampak potem pa kot bi odrezal - kar naenkrat ni hotela več jest čist pasiranih kašic. Je bilo pa to tam pri nekje 10 mesecih. Zdaj lepo vse je brez problema. Mi je bilo pa pri tem soparniku všeč, ker res ni bilo nobenega packanja in ful malo posode za pomivat.

Jst sm mojim dvema zlo zgodaj probala dajat GH, obema pr 3m - banano in sta jo mela ful rada, prvi sin je zlo hitro jedel tisto kot midva 6m, tmali je pa mal rabu dlje, da je začel jest bl gosto hrano pr 5 al 6m, potem je pa kr jedel enako kot mi2 in jima ni blo nč....Jst delam po svojih občutkih, res pa je da ni blo soljeno ne vem kolk, si je moj mogu potem še dosolit.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
9.4.2012 10:04:27   
Anonimen
Jutro!

Evo še ena taka, ki ponoči ne spi user posted image . V prejšnji nosečnosti sem spala ko polhek od začetka do konca, zdaj se pa najkasneje ob treh zbudim, ko moram na wc, in potem ne morem nazaj zaspat in se premetavam in premetavam. Se tolažim, da bo čez 3 leta bolje user posted image

Glede varčevalnih ukrepov se jaz strinjam, da je treba nekaj naredit, ker trošimo več kot pa proizvajamo. Ampak začet krčit na otrocih, ko je še toliko drugih rezerv mi pa ne gre v račun. Se pa že pripravljam na to, da bo manjša porodniška (samo da krajša ne bo), pa da ne bo darila države ob rojstvu, da bom za tadrugega otroka plačevala vrtec ko žuta, itd. Ah ja, bo že...

dr. Knowirall

Neposredna povezava do sporočila: 1992
9.4.2012 13:59:13   
myshm
Dr.K Upam da ne zameriš ko te skrajšam, če ti ni ok mi kar napiši. Spanje hm zadnji teden sem čist fuč zaspim okol osmih in spim do jutra, ponoči pa se zbujam premetava, blazino štimam, čez dan če mam par minut kiknem ker tud gledat več ne morem, čim gledamo kako risanko spim ko polh, grozno, ker sem čist brez energije, potem pa sem začela razmišljat da sem bila točno taka kot najstnica in sem imela premalo železa tako da danes bodo za kosilo zrezki, ker sploh nevem kdaj sem na zadnje jedla meso, pa nisem vegeterjanka, pri tem ne mislim par rezin šunke, ki sem jih pojedla včeraj, ampak res jem zadnje čase samo ribe, kalamare, zelenjavo, predvsem pa juhe,... tukaj pa je z železom bolj tako tako,... tako da grem v boj z mesom, se bom pomatrala če bo potem tale utrujenost kaj boljše ker tole, ni več za zdržat.

Uuuu se že veselim brckik, glede na vas zgleda da v manj kot v enem mesecu tudi mene potem čakajo, juhej, v prvi nosečnosti sem jih čutila v 15.-16.tednu tudi to bi bilo superca!

Lep sončen dan še naprej vsem, izkoristite ga za kak sprehodek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
9.4.2012 16:58:52   
kris555
En lep sončen pozdravček vsem,

Moja utrujenost je tako tako. Ponoči hodim 3x do 4x na wc, potem
pa takoj zaspim.
Jaz jemljem tifol in še ene multi tablete obvezno takoj po zajtrku, če pozabim
pa med kosilom. Tako mi ni slabo. Jem veliko sadja in zelenjave pa mi kljub temu
pokajo ustnice, ko ne jem multi tablet. Jih jem 4 mesece in 2 meseca pavze. Poleti je pavza daljša.
Dam pa ene 30 EUR za 120 tablet.

Jutri imam reden pregled, tehtanjeuser posted image

Lp vsemuser posted image

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
10.4.2012 7:50:02   
princess13
WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, pa smo le dočakale ta dan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tak verjetno ena izmed zadnjih, ki bo prišla na vrsto danes (17h), ampak sej vseeno, samo da pridem user posted image

Drugače je moje počutje kar vredu. Počasi se odpravljam v bolnico dat kri, zaradi tega smotanega sladkorja user posted image

Želim vam super pregled, z veliko pozitivnimi čustvi in veselimi novičkami!!

Aja, DOBROOOOOOOOOOO JUTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ZASPANKE!!!!! user posted image

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
10.4.2012 8:05:55   
myshm
Jej danes pa ceu kup dobrih novičk čakamo, naglejte se vaših mičkenih dojenčkov. Ha tudi moja nuhalna se bliza se vidi da komaj cakam ker skos o tem pisem, hihi ze cez en teden pride jej. No lep dan vsem in se že veselim super novičk.

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
10.4.2012 8:30:03   
darchy82
Vso srečo tistim, ki imate danes preglede in NS user posted image
Čakamo vesele novičke user posted image user posted image user posted image

Pa lep (delovni) dan vsem.

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
10.4.2012 8:32:25   
Srčekgirll
Dobro jutro!

user posted image

Uuuu, danes vas ma pa velik NS, želim vam, da boste fajn opravle in da bojo same super novičke.

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
10.4.2012 8:54:23   
cebelica81
Dobro jutro user posted image .

Vsem, ki imate danes NS srečno in uživajte ob gledanju vaših user posted image .

Jaz sem dala danes kri za ščitnico, zdaj pa držim pesti, da bodo vredu rezultati.

Kako ste preživele praznike? Mi smo lenarili na polno, tako da bo kar težko pasti v nov delovni dan, ampak kar se mora ni težko user posted image . Po službi se odpravljam pa še malo po obiskih - bo tudi fajn.

Preživite en lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1999
10.4.2012 8:54:37   
archie
Srečno vsem danes na pregledih!!! Itak da bodo same lepe novičke user posted image

Meni se pa folna ne zdi tako draga. Jaz jo kupim v DMu, dam za 30 tablet nekaj nad 7 eur. Kasneje sem jemala Centrum Materna, ki pa je dražja za nekaj eur/ mesec.

Jaz sem drugače bolje, slabosti je manj (trkaaaaaaaaaaaam), mi pa solata ne naredi fajnuser posted image pa ravno zdej, ko imamo tooolk une tamehke ta nove solate v rastlinjaku user posted image

Prazniki:  v soboto smo lenarili, v nedeljo smo bili po obiskih, včeraj smo pa drva zlagali user posted image

< Sporočilo je popravil archie -- 10.4.2012 8:55:23 >

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Taborjenje
maca83 RR

Radi taborite z otroci?

ne maram taborjenja (32%)

bi, pa ne morem (4%)

radi taborimo (23%)

jaz bi, otroci pa ne (2%)

apartmaji so zakon (38%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!