|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
15.4.2012 22:34:38   
mika

IZVIRNO SPOROČILO: liliana


IZVIRNO SPOROČILO: bumerang


Kaj naj bi naredila, še sami niste naredili ničesar, naj pustim razred in grem štrajkat na ulico za nekoga, ki še zase ne? Vsak na svojem koncu ste lezli v svoje luknje in za to, da bi obdržali službe, pristali na sistem začetnega kapitalizma. Dokler so vam pol plače izplačevali na roko, ste bili tiho, ko pa so vam pod pretvezo svetovne krize to vzeli, ste pa začeli gagat. Zakaj se niste vi zbrali skupaj, vsi v gospodarstvu, in predlagali splošno stavko?




Izgleda, da res ne preostane drugega kot instant odgovor......zato se ti globoko priklanjam, ker s tem si pa presegla samo sebe......




Podpis

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
15.4.2012 23:17:17   
Anais Nin

Vsi imajo pravico do stavke, tudi učitelji, vzgojitelji ali pa tista delavka na upravni enoti, ki menda še vedno tipka z dvemi prsti. Kar me je zmotilo je to, da se sploh ne zavedate, da stojimo na istem bregu - zaposleni v javnem sektorju in gospodarstvu. Vlada samo pripravlja teren - odpuščanja, neizplačilo regresa, nepovračilo sredstev za prehrano, prevoz, zmanjšanje ali ukinitev otroških dodatkov, večje plačilo vrtca, nas bo doletelo čisto vse.

Kampanija: "Ali ste že danes jedli ribe?" je pa čez vse. Čez nekaj mesecev jo lahko spremenijo v: "Ali ste danes že jedli?"

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 6:39:58   
bumerang
IZVIRNO SPOROČILO: liliana
Izgleda, da res ne preostane drugega kot instant odgovor......zato se ti globoko priklanjam, ker s tem si pa presegla samo sebe......


Ob tvojih odgovorih res ni druge. Ali si človek predstavlja, da sama sebi ogledalo postavljaš, in si reče: "Ja, ja", ali pa mu dvigne pritisk do plafona.
Pri prisklednici enako.



_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 8:10:52   
josephine27
https://www.facebook.com/events/310793072321860/

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 8:35:47   
kalbo
Pa kako ne vidite, da gre vse skupaj v božju mater. Pa dejmo veselo ploskat vsemu, kar si je veliki Vođa izmislil, saj zdaj, ko je pa on rekel, da je kriza, je pa res kriza. Prej, ko je pa veliki Vođa rekel da ni krize, je pa ni blo, takrat so se pa rožce sadile in vabilo se je te iste sindikate, ki so zdaj državni sovražnik številka ena, spomladi na ulice. Sam nekateri očitno ne vidite dlje od svojega nosu.

Tale vladni predlog je nastal tako, da je mel vsak nadebudni novopečeni minister teden dni časa da predstavi svoje predloge in pol so to zbobnal skupaj brez premisleka in to je to. Ja madona, to se ne dela tako. Od tu tudi tako radikalni ukrepi, kot je poseg v tako osnovne pravice kot je porodniška in bolniška, grobi posegi v šolski sistem in podobno. Plačilo vrtca za drugega in vse nadaljne otroke ne štejem pod takšne ukrepe. To je itak predvolilni bombonček velikega Vođe (pa me bo ta ukrep direkt počil po žepu) Zanimivo, pa glih tega podpiram.
Andrej Vizjak je pa vodja pogajalske skupine...mislim da ima JJ vso pravico, da se upravičeno zjoka ob tako visoko sposobnem kadru.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 16.4.2012 8:41:38 >

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 9:23:42   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Ob tvojih odgovorih res ni druge. Ali si človek predstavlja, da sama sebi ogledalo postavljaš, in si reče: "Ja, ja", ali pa mu dvigne pritisk do plafona.
Pri prisklednici enako.




Kdo je prisklednicauser posted image

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 431
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 9:42:03   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Pa kako ne vidite, da gre vse skupaj v božju mater.



Vidimo, že nekaj let......

Pa dejmo veselo ploskat vsemu, kar si je veliki Vođa izmislil, saj zdaj, ko je pa on rekel, da je kriza, je pa res kriza. Prej, ko je pa veliki Vođa rekel da ni krize, je pa ni blo, takrat so se pa rožce sadile in vabilo se je te iste sindikate, ki so zdaj državni sovražnik številka ena, spomladi na ulice. Sam nekateri očitno ne vidite dlje od svojega nosu.


Sem že nekajkrat povedala.....predvidevam pa, da nisi vsega prebral.....user posted image

Ne ploskamo temu, kar si je veliki vodja izmislil......kriza je bila tudi takrat, ko je veliki vodja dejal, da ni krize in je zminiral ukrepe prejšnje vlade na celi črti, ter ljudem predstavil prejšnjega mandatarja kot največjega luzerja in nesposobneža (seveda z veliko pomočjo ostale levice in ta istih sindikatov).....in ljudje so velikemu vodju verjeli.....krize ni, pokojninska reoforma ni potrebna, zakon o malem delu ni potreben....

In še enkrat.....ker verjetno si tudi to spregledal....se sprašujem o kredibilnosti sindikatov, ki se sprenevedajo kakor pač veter piha in demonstrirajo zgolj zato, da demonstrirajo......in ne najdem niti enega razloga, da bi jim verjela, da mislijo resno, da se res borijo za moje pravice (ker pravijo, da se borijo za nas vse, da se sploh ne borijo za plače)......pač jim ne verjamem...ker me njihovi argumenti niso prepričali.....

Tale vladni predlog je nastal tako, da je mel vsak nadebudni novopečeni minister teden dni časa da predstavi svoje predloge in pol so to zbobnal skupaj brez premisleka in to je to. Ja madona, to se ne dela tako. Od tu tudi tako radikalni ukrepi, kot je poseg v tako osnovne pravice kot je porodniška in bolniška, grobi posegi v šolski sistem in podobno. Plačilo vrtca za drugega in vse nadaljne otroke ne štejem pod takšne ukrepe. To je itak predvolilni bombonček velikega Vođe (pa me bo ta ukrep direkt počil po žepu) Zanimivo, pa glih tega podpiram.


Ni nastal predlog tako.....nastal je točno takrat, ko je pokojninska reforma padla na referendumu.....samo nobena stranka ni tako neumna, da bo dajala v svoj politični predvolilni program zniževanje socialnih pravic in krčenje javnega sektorja.....ker to bi bil politični samomor....imela pa je tak program vsaka stranka pripravljenega.....vsaka, katerakoli bi prišla na oblast.....

Verjetno se spomniš, ko je nekoč, pred leti, Borut Pahor, ko je bil mandatar dejal.....da če pokojninska reforma pade, bodo ukrepi zelo, zelo drastični......res je Janša takrat dejal, da to ni res, ker si je nabiral politične točke (vedel pa je, da ima Pahor prav)......in ti ukrepi so zdaj prišli.....deloma so prišli že z uveljavitvijo novega Zakona o uveljavljanju pravic iz javnih sredstev.....to, kar predlaga Janša pa je zgolj nadaljevanje neizbežnega......krčenje javnih izdatkov......kjer pač predstavljajo plače in socialni transferji z zdravstvom, poleg pokojnin, največji delež izdatkov.....

Andrej Vizjak je pa vodja pogajalske skupine...mislim da ima JJ vso pravico, da se upravičeno zjoka ob tako visoko sposobnem kadru.


Andrej Vizjak pa drugače čisto paše v kalup pogajalcev.....user posted image



(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 432
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 10:13:54   
kalbo
In od kje ti ideja, da je moj post letel nate?

Tale vladni predlog je pa nastal točno tako, kot sem napisal, ker poznam ljudi iz različnih ministrstev. Ja, bil sem za pokojninsko reformo in za zakon o preprečevanju dela na črno, samo žal tega niso znali prav zagovarjat in na smeh mi je šlo, ko so uveljavili zastonj vrtec za drugega otroka. Sindikati so pa itak zgodba zase, samo ne vsi, nekateri imajo tudi prav.

Vidim, da se v marsičem strinjava, sam pravica, kot je porodniška bi morala bit zadnja na sporedu v najskrajnejšem primeru, prav tako grobi posegi v šolstvo. Spet se ponavlja stara Virantova napaka in se meče komplet javni sektor v isti koš. Na vsak način se poizkuša diskreditirat nasprotnika in tokrat so to učitelji. Tud takšnih ukrepov ne sprejemaš na način, ali vse, ali nič. Na jetra mi gre, ko se tu potem oglašajo nekateri, ki jim je služba smisel življenja in visijo petek in svetek tam zastonj in govorijo o realnosti gospodarstva in razvajenosti ljudi, ki delajo 8 urni delavnik, ki je mimogrede uzakonjen. Me zanima kje imajo ti ljudje svoje otroke, na ulici?

< Sporočilo je popravil kalbo -- 16.4.2012 10:14:57 >

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 433
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 14:23:57   
bumerang
No, če je moj greh ta, da podpiram sindikat - ne, ga ne in vsak dan mi gre bolj na jetra kam je šel leta in leta moj denar. In ko bo ta frka mimo, isti dan izstopim.
S komerkoli sem govorila, se prijemlje za glavo, ker sindikat ne poudarja tega, kar se nam učiteljem pri teh ukrepih zdi najbolj grozno. Plače so zadnja stvar in če bi bile res znižane za vnaprej določeno število let, takoj podpišemo. Nekateri tudi za -15%.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 434
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 16:28:30   
Kerensa*
Recimo, da tole z varstvom otrok vzamemo samo kot enodnevno potencialno neprijetnost... A bo imela katera od vas (ali pa vaši partnerji) mogoče resne težave zaradi te stavke oz. zaradi najverjetnejših varčevalnih ukrepov? Zasledila sem edino Nejcko, ki pravi, da bo skoraj zagotovo ostala brez službe - to je za mene resna težava (oz. ena od njih).

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 16:31:54   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Recimo, da tole z varstvom otrok vzamemo samo kot enodnevno potencialno neprijetnost... A bo imela katera od vas (ali pa vaši partnerji) mogoče resne težave zaradi te stavke oz. zaradi najverjetnejših varčevalnih ukrepov? Zasledila sem edino Nejcko, ki pravi, da bo skoraj zagotovo ostala brez službe - to je za mene resna težava (oz. ena od njih).

A to, da jih je 95%, ki jih je na RR kaj o tem pisalo, napisalo, da bo imela družina manj denarja... ni dovolj resno?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 436
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 16:34:34   
Kerensa*
Dopuščam možnost, da sem spregledala, ampak... manj denarja je neprijetnost... toliko manj denarja, da si pa eksistencialno ogrožen, je pa resna težava... in nisem zasledila, da bi katera napisala, da bodo morda zaradi tega ostali brez stanovanja ali da obstaja resna možnost, da bodo lačni.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 437
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 16:36:04   
LuLu
Poznam en ukrep, ki bi hitro naredil zadovoljstvo in mir v državi, po sprejetju teh ukrepov. Nižanje trgovskih marž. Sanjam?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 438
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 16:37:44   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Dopuščam možnost, da sem spregledala, ampak... manj denarja je neprijetnost... toliko manj denarja, da si pa eksistencialno ogrožen, je pa resna težava... in nisem zasledila, da bi katera napisala, da bodo morda zaradi tega ostali brez stanovanja ali da obstaja resna možnost, da bodo lačni.

Malo še počakaj...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 439
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 16:38:05   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
Poznam en ukrep, ki bi hitro naredil zadovoljstvo in mir v državi, po sprejetju teh ukrepov. Nižanje trgovskih marž. Sanjam?

Odkrito povedano - o trgovinskih maržah ne vem nič. Poznam namreč samo dva načina - kupim v trgovini in plačam, kakršna je tam cena in pa kupim na tržnici, kjer se pregovarjam za ceno.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 16:39:10   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
Dopuščam možnost, da sem spregledala, ampak... manj denarja je neprijetnost... toliko manj denarja, da si pa eksistencialno ogrožen, je pa resna težava... in nisem zasledila, da bi katera napisala, da bodo morda zaradi tega ostali brez stanovanja ali da obstaja resna možnost, da bodo lačni.

Malo še počakaj...

Nisem mislila na nepredvideno. Z vprašanjem sem mislila, če kdo že točno ve, da bo zaradi varčevalnih ukrepov (kar se mene tiče, lahko tudi socialne transferje vključite v to) eksistencialno ogrožen in to na katerikoli način.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 441
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 16:41:08   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
Poznam en ukrep, ki bi hitro naredil zadovoljstvo in mir v državi, po sprejetju teh ukrepov. Nižanje trgovskih marž. Sanjam?

Odkrito povedano - o trgovinskih maržah ne vem nič. Poznam namreč samo dva načina - kupim v trgovini in plačam, kakršna je tam cena in pa kupim na tržnici, kjer se pregovarjam za ceno.

Ne bom ekon. razlage sem pisala, ker je dolgčasno... za mene je marža tisti del cene, ki ti ga v vsaki akciji odbijejo od 5-50% kao popust, AKCIJA!, zadnja cena, ceneje ne gre,... plus še kakih 5-10% zraven. (ali pa še več)
Vedno sem bila mnenja, da bi morale vse cene, ki so akcijske v resnici morale biti realne in potem na tisto AKCIJA!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 442
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 16:42:08   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
Ne bom ekon. razlage sem pisala, ker je dolgčasno... za mene je marža tisti del cene, ki ti ga v vsaki akciji odbijejo od 5-50% kao popust, AKCIJA!, zadnja cena, ceneje ne gre,... plus še kakih 5-10% zraven. (ali pa še več)

Čisto OK razlaga je tole. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 16:47:42   
PeggyBundy
Kerensa, poznam ljudi, kjer sta oba v JU in bo zanje ta ukrep dejansko pomenil težko poslabšanje situacije, mogoče res celo radikalne spremembe.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 444
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 16:50:12   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy
Kerensa, poznam ljudi, kjer sta oba v JU in bo zanje ta ukrep dejansko pomenil težko poslabšanje situacije, mogoče res celo radikalne spremembe.

S katerega vidika pa, če smem vprašati?

(odgovor članu PeggyBundy)
Neposredna povezava do sporočila: 445
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 16:53:53   
PeggyBundy
Kerensa iz vsakega. Že zdaj je težko, po tem bo še huje. Čisto osnovne stvari.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 16:58:10   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy
Kerensa iz vsakega. Že zdaj je težko, po tem bo še huje. Čisto osnovne stvari.

Mislim, da ta vidik razumem. Tudi mi smo ostali brez ene plače, ko sem jaz pustila službo in je bilo treba na določenih področjih občasno zategniti pas in določene stvari spremeniti. Ampak ni bila pa ogrožena naša eksistenca. Ni nam grozilo, da bomo ostali na cesti (smo pa zamenjali stanovanje). Ni nam grozilo, da bomo lačni (to nam "grozi" v bistvu vsak mesec, ker ne znamo ravnati z denarjem oz. se očitno nočemo naučiti). Ni nam grozilo, da ne bomo imeli več za oblačila in obutev in jih bomo morali hoditi iskat na Rdeči križ. Ni nam grozilo, da potomstva ne bi mogli 1x letno poslati na dopust.
Ta vidik me zanima. Če kdo pozna koga takšnega, ki bi ga varčevalni ukrepi tako prizadeli.

Varčujemo oz. zategujemo pas pa tako ali tako vsi in to vedno bolj, ne glede na to, ali smo v javni upravi ali v gospodarstvu.

(odgovor članu PeggyBundy)
Neposredna povezava do sporočila: 447
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 17:02:59   
Mišek06
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy
Kerensa, poznam ljudi, kjer sta oba v JU in bo zanje ta ukrep dejansko pomenil težko poslabšanje situacije, mogoče res celo radikalne spremembe.

S katerega vidika pa, če smem vprašati?




Kerensa, kle v JU so tud kuharice, čistilke, hišniki,. Že sedaj je majhna plača, po tem klestenju, se pa lahko samo še vprašaš, kako bomo živel. Pa da oba delata v JU?

< Sporočilo je popravil Mišek06 -- 16.4.2012 17:03:18 >

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 448
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 17:11:53   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Mišek06
Kerensa, kle v JU so tud kuharice, čistilke, hišniki,. Že sedaj je majhna plača, po tem klestenju, se pa lahko samo še vprašaš, kako bomo živel. Pa da oba delata v JU?

Vem, kateri delavci vse spadajo v JU - ni panike glede tega. Samo razmišljam malce drugače od večine. Izvoli primer, recimo...
Dva zaposlena starša, dva otroka - eden v vrtcu, eden v šoli (to naj bi bilo SLO povprečje). Oba starša (recimo, da eden v JU, eden v gospodarstvu) sta zaslužila samo vsak svojega minimalca. Vsak po 584€ torej. Netto. Otroški dodatek ni ravno omembe vreden, plačilo vrtca tudi ne pretirano. Nobenega luksuza, ampak s tem denarjem se da preživeti, da nisi lačen, bos in na cesti (četudi si v najemu - znesek najemnine je ponavadi skoraj enak znesku kredita).
Enemu od teh dveh staršev bi zdaj vzeli 15% plače. Bolj verjetno je, da bo realno 10%, kakor sledim novicam. Ta starš bo imel torej zdaj nekaj čez 500€ netto plače. Najemnino oz. kredit bodo še vedno plačevali, jedli bodo še vedno in še vedno bodo oblečeni. Zaradi cca. 50€ ne bodo eksistencialno ogroženi, si bodo pa privoščili kakšno stvar manj (že res, da si že prej niso mogli veliko, ampak that's not the point).
Če bodo ostali brez regresa (ker recimo, da ga je starš v JU dosedaj imel, starš v G pa ne), zna biti, da bodo ostali brez tedna dni letnega dopusta ob morju ali pa, da si ne bodo več mogli privoščiti registracije starega avtomobila. Stari avto bodo prodali in kupili mesečne vozovnice za avtobus, priredili logistiko, kolikor jo bodo lahko in živeli dalje. Bolj utrujeni, bolj sitni, bolj kaj-pa-jaz-vem-kaj, ampak eksistencialno ogroženi zaradi tega še vedno ne bodo. In namesto tedna dni morja bodo šli še vedno lahko na lokalni bazen ali ob reko (voda in sonce sta, ostalih primerjav pa ne iskat - dopust jima bo pač ostal).

Zanima me, kaj konkretno se mora zgoditi, da si res ogrožen. In ne, kaj se lahko zgodi, da si privoščiš nekaj manj.

(odgovor članu Mišek06)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   RE: Šole in vrtci zaprti zaradi stavke?
16.4.2012 17:39:56   
bumerang
Mogoče to, da izgubiš službo, in je v svojem poklicu ne najdeš več leta in leta če glede na produkcijo fakultet sploh kdaj? Takole čez palec naj bi na enooddelčni OŠ bila po cca. dva učitelja viška.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?