Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Bo pa verjetno prvič probala gh pri 5,5 do 6 mes, ko bomo na morju, ker mi se zdi škoda da ne izkoristim tega, da je tam res vse bio. Ko se vrnem domov še približno 1 mesec sploh ne morem kupit določene zelenjave pri nas, da ne govorim o ribah, mesu. Nobene primerjave. Vse mi je brez primarnega okusa. Vse mlačno in brezokusno.
.
. Mi je končno uspelo doklicat nekoga prijaznega in sodelujočega. Pri nas so šele začeli reševati vloge za vrtec. Mi je rekla, da jo lahko pričakujem v naslednjih mesecih, a jaz nameravam v tem času mlajšega že izpisati. Čeprav še vedno nimamo novega domka.
, dobro da imam doma daktarin in mu bom mazala. Ne vem zakaj so se zopet pojavile.
malo dežurala.. Ko sem jaz zaspala se je on zbudil in preveril situacijo, ko je pa on zaspal, se pa jaz skočila v luft in preverjala kako je z našo rožico.. Bošček moj mali, dihala je kot mopsek
. ti kar naredi po svoje vijolica - ko boš videla, da otroka zanima hranjenje.
že skoraj možgane ven vlečeš