prvicmami
|
Hej! Vau koliko nosečk nas bo rodilo tam septembra :) letos je očitno res zelo plodno leto, saj že tako poznam ene 15 nosečk. Ali pa se mi samo zdi, ker sem tudi sama noseča. Drugače pa, da dopolnim podatke za seznam - imam 25 let, to je moj prvi ciciban, nuhalna je bila 22.3., naslednji pregled - morfologija pa je ta četrtek (17.5.), sem iz okolice Rogaške, imeli pa bomo fantka. Meni čas tako hitro teče. Se mi zdi, da sem komaj izvedela, sedaj pa je tukaj že polovica nosečnosti. Kar se tiče pa brcanja - sem vesela za vse, ki ga že čutite. Meni pa se še kar zdi, da se včasih nekaj dogaja, pa nisem ziher, še ne ločim. Berem, da je to mehurčkast, metuljčkast občutek, ampak še kar čakam na konkretno brco, čeprav se mi sodelavke prav smejijo, če jim omenim to. :D In moram rečt, da ste mi polepšale večer s temi nosečniškimi kg. Do zdaj sem se zredila ene 5 kg, pa še zaradi tega se sekiram. Pred letom in pol sem shujšala 12kg pa me zdaj malo preveč skrbi, da bi prišli nazaj in potem ne več dol. Saj vem gibanje, pravilna prehrana itd. ampak kaj ko vse pozabim oz se ne držim naučenega. Kar pa se oblačil tiče - kar nekaj dolgih hlač mi je še prav, medtem ko mislim, da bo treba poletno garderobo v celoti prenoviti, ker komaj še kar spravim nase, pa že zdaj mi je vroče na fertik. Uf... Punce imejte se lepo :)
|