kimica86
|
Lep pozdravček iz vročega Ankarana No, hvala bogu za to burjo včeraj, ki je prinesla bolj sveže jutro in je bilo super uživati ob odprtih oknih in brez klime Mi tudi gremo na poroko to soboto in prav mi je muka, ker bova vlekla še tamalo s seboj.. Ma HB, da se začne šele ob 17h, tako, da bomo bili max. 2 urci tam, ker morava tamalo do 21-22h spravit spat (pred tem jo morava še okopat, previt, nahranit in uspavat), ker moramo vstat ob 3:30, saj ob 5h štartamo na morje.. Ma, če ji ponudim vodo med obroki, jo tudi zavrača, ker je sita in noče več čisto nič spravit vase.. Ali pa če imam srečo zaspi, tako, da ji vode ne morem ponuditi.. Je pa Alina danes groznoooooo sitnaaaaa.. Res ne vem kaj ji je.. Nikakor ne more zaspati, a vedno zjutraj, ko se zbudi med 7-8h, okrog 10h nazaj zaspi za kašno urco ali pa dve.. Ko je končno zaspala, s eje čez pol urce zbudila, ker se je imela za pokakat.. Ji dam za jest, noče, ji dam za pit noče, jo nosim po rokah, noče.. Ufaaaaa, ko bi jaz vedla kaj ji manjka
|