Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Kaj bo, ko se zbudi ponoci
Ob tem pa sem nadzorovala kaj starejši počne v vodi, ob obali...
A mislila sem kot sveča pri 6 mes 0 tednov. Sam brez zalaganja s čemerkoli. Na stolu( slikan celo na stolu brez ročk ob strani). Saj ona tudi sedi že 2 tedna. A ne tako ravno. Pač vsede se med plazenjem, se poigra in gre dalje. No, kakorkoli, ona pri 6 mes že cel mesec plazi, on pa je takrat pač bolj obvladal sedenje, plazil pa ni. Je pa zato naslednji mesec že hodil ob opori. No, kot kaže bo ona tudi.
pomeni tudi več naše aktivnosti.
in se jokala od zaspanosti seveda, 1x je sedela in se jokala z zaprtimi očmi, ob 2.30 pa je stala v prenosni in se držala ob stranici in se seveda jokala...
za šolske potrebščine
in spakirali starejša dva na dopust k babici in dedku. Ju3 me čaka še en naporen dan, potem bo pa kaj več tudi od mene.