|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Razočarana nad partnerjem
6.8.2012 15:04:25   
mancka
Evo, se javljam prej. Sem že iz porodnišnice, s user posted image , ki je pravi cukrček. Sem malo prebrala kaj ste napisale. Pač eno stvar je pa treba tukaj razumet. Oma ni niti približno dementna, je tašča bolj. Za svoja leta je res super, hodi po zelo strmih stopnicah in ko smo recimo mi sami z njo (ko tasta in tašče ni doma) se imamo kar fajn. Ona pusti nas pri miru, mi njo, skupaj spijemo kdaj kavico, jaz ji pomagam. Pač edino glede tega wc-ja se ji pa res ne da dopovedat, ker pač takšno je mišljenje starejših, da pač špara. Saj ji večkrat rečem, da naj kar spusti vodo ponoči, naj se ne boji, da bi koga s tem zbudila, ampak ona je pač od prej navajena tega, da je živela sama. V bistvu smo mi tisti, ki smo se ji vrinili v življenje, čeprav bi po mojem mišljenju bila dosti slabša kot je, če nas ne bi bilo zraven nje. Po eni strani ji pravnuka dajeta voljo do življenja, še pdp sem imela na njen 89 r.dan in sem ji rekla, ko je bila včasih togotna, da ima sedaj še razlog več, da živi. In res, oma je letos spet šla na morje, daleč v Dalmacijo za 14 dni, zdaj gre kmalu še enkrat. V bistvu z njo nimamo nobenih velikih problemov, kot pač tole s higieno, pa še to poskušam nekako na nek normalen način rešit, da ji pač povem po ovinkih, če kdaj pride do pogovora o tem. Sem ji kupila tudi vložke, ker je rekla, da ji je v plenicah prevroče, ampak ne morem pomagat dalje, če jih noče nositi.
Sicer je pa bila tema res čisto druga. Po vseh komentarjih sem tudi dojela, da bo treba moje pač sprejeti takšnega kot je, pač povedati kaj je za narediti in to je to. Zdaj je pa tudi na očetovskem dopustu in je priden in res vse pomaga. Tako, da bi bil mogoče čas, da se tema s tem zaključi.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Razočarana nad partnerjem
18.4.2013 20:45:20   
mancka
Po več kot pol leta se je naša zgodba popolnoma obrnila. Od tam smo na koncu odšli, po vsem zgubljenem denarju, nekaj tisoč eur. Zdaj živimo v najemniškem stanovanju, denarja res nimamo veliko, ampak smo s tem čisto zadovoljni. Imamo se končno fajn, ker smo sami, noben nam ne skače po stanovanju in res imamo mir, sama se počutim kot, da sem vsak dan na dopustu..no saj sem, še na porodniškem. Tja nazaj sva rekla, da greva samo pod pogojem, da nas z omo ločijo, da naredimo vmes eno steno in gor vrata. Ker mi smo le štirje in nas je verjetno malo primerov, kjer živi štiri članska družina s skoraj že 90 letno omo. Če bodo v to pristali pa nisem najbolj prepričana. Ponudila se nama je možnost najema hiše, ampak čakam, da nama povejo koliko želijo najemnine..in spet je tu problem s financami, saj mene čaka spet borza user posted image . Kot že veliko krat povedano - stari in mladi ne grejo skupaj. Ja pa tudi naslov--kako sem razočarana nad mojim..vse se je v pol leta popravilo, spremenilo na bolje, nič več se ne kregava glede njegovih, prej je bilo to na dnevnem redu in se ukvrajamo samo z nami in nam je res lepo.

(odgovor članu mancka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Koliko otrok načrtujete?
jagodka7

Koliko otrok želite imeti/imate?

Nobenega (5%)

1 (11%)

2 (35%)

3 (37%)

4 (7%)

5 ali več (5%)


Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!