Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Zanimivo je brati, kako imamo podobne probleme - utrujenost, slabosti, hrana, kdaj povedati in komu -, pa se jih vsaka loteva malo po svoje...
. Po takih "naporih" se samo zgrudim in zaspim. Ampak samo zvečer. Če to počnem čez dan, me čisto nič ne utrudi.
. V svoji kuhinji niti tlačilke za pire ne premorem.... Pa še zmeraj mi paše sadje. Sicer pa tudi jaz jem tam na tri ure.. k sreči še ostajam pri manjših obrokih in relativno zdravi hrani ...
te sam malo heca
!
. Sem čisto v šoku, ker nisva tega načrtovala. Doma imam namreč 20-mesečnico, sama sem brez službe (no ravno se mi ena obeta), tako da je tole sedaj malo tako tako. Občutke imam mešane. Seveda moram jutri takoj iti po clearblu da potrdim, damo po mojih izkušnjah je to to. Imam namreč enake znake kot v prvo...krče in pa grozno občutljive bradavičke. Malo me skrbi, ker nisem jemala nič folne (ker nisem namerravala zanosit), moja prehrana je pa zaradi alergij bolj uboga. No ja, jutri bo vse bolj jasno. Itak neglede na rezultat clearblu-ja moram poklicat ginekologinjo, da mi 100% potrdijo ali je ali ni. V bistvu sem vesela, vseeno me je pa noro strah kako bo.
črtici :)
Čisto sem raztresena danes. Kar ne morem verejti da bo moja mala Evelina mogoče dobila bratca ali sestrico
Jah bo že. No vsaj vrtec za malo bo cenejši, pa dokladi višji