Michelle12
|
Beba78 hvala :) Ji bom povedala! Ne verjamem, da so ti delavke kej dosti boljše....če si jaz vsega ne bi na netu prebrala, ne bi pol stvari vedela. Itak jih plačujemo za čikanje in kavice. In ko jim po pol ure prideš zatežit v tisto sobo za malico ali kaj je, te grdo gledajo, ker si jih zmotil....pa ni čas za malico. Bo boljše,...zdaj hodi mož, jaz nimam živcev. Počivanje..tako je. V N za Michelle sem začela v 5 tednu krvavet, sveža kri, kar dosti je je bilo. In sem takrat ful brala dr Pušenjaka, forume, čalnke...vse kar sem našla. Štos je v tem, da, ko ti ležiš, krvi/izcedka ni, ker ležiš..če pa stojiš pa hitreje teče, normalno.... Tako, da..če ima za prit do splava bo prišlo ali boš ležala in samo na wc hodila ali boš tudi normalno skuhala, kej malega pospravila, šla tudi na kakšen kratek sprehod itd. To ne vpliva. Je pa res, da ne smeš pretiravat, dvigat težke stvari, premikat težke stvari itd. Bo pa vse ok, mora bit, tako, da ne se sekirat :) Pri meni se izcedek nadaljuje, bomo videli kaj bo. Upam, da bo res vse ok....