Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.10.2012 15:11:08
|
|
|
|
arabela*
|
pikapoke za bolančke
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.10.2012 15:11:25
|
|
|
|
arabela*
|
šibam
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.10.2012 21:13:49
|
|
|
|
majakla
|
Čer Naročili bomo pri Niklu. Bila na sestanju v vrtcu danes... hjoj, še jaz bi ja hodla, kak se imajo fajn. Kostanji se mi luštajo, jih je že jedla katera letos?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.10.2012 21:18:20
|
|
|
|
majakla
|
Aja, se spoznate kaj na jahače? Kaj, kje, po koliko, zakaj... ??? Hvala
< Sporočilo je popravil majakla -- 3.10.2012 21:19:13 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 7:18:06
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kostanji se mi luštajo, jih je že jedla katera letos? meni tudi, letos ful. nisem še jih jedla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 7:20:24
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, se spoznate kaj na jahače? Kaj, kje, po koliko, zakaj... ??? Hvala če misliš avtosedež, raje vzemi večjega do 36 kg. vem, da Nik noče bit v njem, ampak je dosti bolj varen kot samo jahač. Jahač je potem za malo večje otroke.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 8:21:00
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, T. spet doma, kašlja ko norc, se mi zdi, da mu je že začelo hropet v pljučih . greva potem kar k P... ej, če bo celo zimo tak, je najboljše, da ga kar izpišem iz vrtca.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 8:49:19
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Naspana. Šla včeraj spat ob 9h.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 8:50:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kostanji se mi luštajo, jih je že jedla katera letos? Meni tudi, že 14 dni sanjam o njem.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 8:54:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, se spoznate kaj na jahače? Kaj, kje, po koliko, zakaj... ??? Hvala če misliš avtosedež, raje vzemi večjega do 36 kg. vem, da Nik noče bit v njem, ampak je dosti bolj varen kot samo jahač. Jahač je potem za malo večje otroke. Podpis. Jaz še tudi ne bi vzela za Nika jahača. Pa pobrskaj malo tu na RR-u pod Otrok - Otrok v avtu. Boš sigurno vse zvedla.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 8:59:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, se spoznate kaj na jahače? Kaj, kje, po koliko, zakaj... ??? Hvala mi smo za A tole kupli, pa je stara 7 let, je dost bolj varno , kot samo jahač...ta ima naslon še zraven, lahko ga snameš..pripasa se pa z navadnim pasom. pa smo zelo zadovoljni
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 10:07:01
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kostanji se mi luštajo, jih je že jedla katera letos? Meni tudi, že 14 dni sanjam o njem. O njem... o kom zdaj ti to sanjaš, ker jaz sem kostanje mislila?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 10:09:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, se spoznate kaj na jahače? Kaj, kje, po koliko, zakaj... ??? Hvala če misliš avtosedež, raje vzemi večjega do 36 kg. vem, da Nik noče bit v njem, ampak je dosti bolj varen kot samo jahač. Jahač je potem za malo večje otroke. Varen ja. Kaj pa zdaj, ko je v tem velesuper in predragem Roemerju pripasan tako, da ima roke ven, varno glih ni. Pa vse sem že poskusila, jih da takoj ven. Se pa čisto strinjam s tabo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 10:10:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, se spoznate kaj na jahače? Kaj, kje, po koliko, zakaj... ??? Hvala mi smo za A tole kupli, pa je stara 7 let, je dost bolj varno , kot samo jahač...ta ima naslon še zraven, lahko ga snameš..pripasa se pa z navadnim pasom. pa smo zelo zadovoljni Takega takoj vzamem, če bi bil pod 50€. Koliko vem so čez 100.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 10:10:51
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, se spoznate kaj na jahače? Kaj, kje, po koliko, zakaj... ??? Hvala če misliš avtosedež, raje vzemi večjega do 36 kg. vem, da Nik noče bit v njem, ampak je dosti bolj varen kot samo jahač. Jahač je potem za malo večje otroke. Podpis. Jaz še tudi ne bi vzela za Nika jahača. Pa pobrskaj malo tu na RR-u pod Otrok - Otrok v avtu. Boš sigurno vse zvedla. Sem že in bom še, hvala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 10:17:59
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, se spoznate kaj na jahače? Kaj, kje, po koliko, zakaj... ??? Hvala mi smo za A tole kupli, pa je stara 7 let, je dost bolj varno , kot samo jahač...ta ima naslon še zraven, lahko ga snameš..pripasa se pa z navadnim pasom. pa smo zelo zadovoljni Takega takoj vzamem, če bi bil pod 50€. Koliko vem so čez 100. Počakaj malo kakšno akcijo, pa dobiš od Maksi-Cosi ga za okrog 50, v Leclercu npr je bil. Vsekakor ne v jahača...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 10:32:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, se spoznate kaj na jahače? Kaj, kje, po koliko, zakaj... ??? Hvala mi smo za A tole kupli, pa je stara 7 let, je dost bolj varno , kot samo jahač...ta ima naslon še zraven, lahko ga snameš..pripasa se pa z navadnim pasom. pa smo zelo zadovoljni Takega takoj vzamem, če bi bil pod 50€. Koliko vem so čez 100. Počakaj malo kakšno akcijo, pa dobiš od Maksi-Cosi ga za okrog 50, v Leclercu npr je bil. Vsekakor ne v jahača... Hvala, vsem. Pa še eno prošnjo, če kje zasledite kako akcijo ali pa morda rabljenega, se priporočam, da mi javite. Hvala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 10:35:43
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, se spoznate kaj na jahače? Kaj, kje, po koliko, zakaj... ??? Hvala mi smo za A tole kupli, pa je stara 7 let, je dost bolj varno , kot samo jahač...ta ima naslon še zraven, lahko ga snameš..pripasa se pa z navadnim pasom. pa smo zelo zadovoljni Takega takoj vzamem, če bi bil pod 50€. Koliko vem so čez 100. Počakaj malo kakšno akcijo, pa dobiš od Maksi-Cosi ga za okrog 50, v Leclercu npr je bil. Vsekakor ne v jahača... Hvala, vsem. Pa še eno prošnjo, če kje zasledite kako akcijo ali pa morda rabljenega, se priporočam, da mi javite. Hvala. Roemerji so okoli 150€. če ti ni bistvena firma, pa tukaj ena poceni varianta: http://www.babyland.si/otroska-trgovina/otroski-avtosedezi/otroski-avtosedezi-skupine-23-od-15-do-36kg/avtosedez-iwh-vario-kid/avtosedez-iwh-vario-kid-crnsiv
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 10:36:03
|
|
|
|
majakla
|
Malo za lušte. Mmm... Hihihi...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 12:13:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, se spoznate kaj na jahače? Kaj, kje, po koliko, zakaj... ??? Hvala mi smo za A tole kupli, pa je stara 7 let, je dost bolj varno , kot samo jahač...ta ima naslon še zraven, lahko ga snameš..pripasa se pa z navadnim pasom. pa smo zelo zadovoljni Takega takoj vzamem, če bi bil pod 50€. Koliko vem so čez 100. ja nekje od 150 naprej brez isofixa...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 12:15:04
|
|
|
|
arabela*
|
tak vse naredila, zdaj pa se oblečem in naokoli nekaj je pač treba počet
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 12:47:28
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kostanji se mi luštajo, jih je že jedla katera letos? meni tudi, letos ful. nisem še jih jedla. mmmmmmmmmm jaz bi tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 12:48:32
|
|
|
|
karmen7
|
Dan! Jaz pa za danes končujem službene obveznosti, grem počasi proti domu, pobašem mulca - ok prej še nekaj pojem, ker sem laaaačnaaa - potem pa ven. Nimam pojma kam, samo da se gre na luft
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 13:48:54
|
|
|
|
bambixxx
|
evo, popadali za svobodo narodov . T. spet bronhitis, mene že kuha na 38,5, nos zabasan do kraja, moj pa je moral it še delat zdaj celi bolan. ggggrrrrr sovražim jesen in zimo in viruse!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 14:16:37
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx evo, popadali za svobodo narodov . T. spet bronhitis, mene že kuha na 38,5, nos zabasan do kraja, moj pa je moral it še delat zdaj celi bolan. ggggrrrrr sovražim jesen in zimo in viruse! A si ti probala te solne terapije za bronhitise? Baje ful pomagajo...
|
|
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?