Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 14:18:50
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx evo, popadali za svobodo narodov . T. spet bronhitis, mene že kuha na 38,5, nos zabasan do kraja, moj pa je moral it še delat zdaj celi bolan. ggggrrrrr sovražim jesen in zimo in viruse! A si ti probala te solne terapije za bronhitise? Baje ful pomagajo... imam namen, nisva še uspela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 14:19:39
|
|
|
|
bambixxx
|
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 4.10.2012 14:20:30 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 14:22:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx evo, popadali za svobodo narodov . T. spet bronhitis, mene že kuha na 38,5, nos zabasan do kraja, moj pa je moral it še delat zdaj celi bolan. ggggrrrrr sovražim jesen in zimo in viruse!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 14:23:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kostanji se mi luštajo, jih je že jedla katera letos? Meni tudi, že 14 dni sanjam o njem. O njem... o kom zdaj ti to sanjaš, ker jaz sem kostanje mislila?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 14:50:28
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kostanji se mi luštajo, jih je že jedla katera letos? Meni tudi, že 14 dni sanjam o njem. O njem... o kom zdaj ti to sanjaš, ker jaz sem kostanje mislila? Glej zaj, to mi gre po glavi zaradi tebe: http://youtu.be/-cs2Nwp2tUo Jaooo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 21:18:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kostanji se mi luštajo, jih je že jedla katera letos? Meni tudi, že 14 dni sanjam o njem. O njem... o kom zdaj ti to sanjaš, ker jaz sem kostanje mislila? Glej zaj, to mi gre po glavi zaradi tebe: http://youtu.be/-cs2Nwp2tUo Jaooo!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 21:45:13
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kostanji se mi luštajo, jih je že jedla katera letos? Meni tudi, že 14 dni sanjam o njem. O njem... o kom zdaj ti to sanjaš, ker jaz sem kostanje mislila? Glej zaj, to mi gre po glavi zaradi tebe: http://youtu.be/-cs2Nwp2tUo Jaooo! Ti se kuj smej ja, jaz pa si še kuj pojem. Ej, da nisi ki kostanjev jedla?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 21:59:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kostanji se mi luštajo, jih je že jedla katera letos? Meni tudi, že 14 dni sanjam o njem. O njem... o kom zdaj ti to sanjaš, ker jaz sem kostanje mislila? Glej zaj, to mi gre po glavi zaradi tebe: http://youtu.be/-cs2Nwp2tUo Jaooo! Ti se kuj smej ja, jaz pa si še kuj pojem. Ej, da nisi ki kostanjev jedla? Ne.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 22:06:36
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kostanji se mi luštajo, jih je že jedla katera letos? Meni tudi, že 14 dni sanjam o njem. O njem... o kom zdaj ti to sanjaš, ker jaz sem kostanje mislila? Glej zaj, to mi gre po glavi zaradi tebe: http://youtu.be/-cs2Nwp2tUo Jaooo! Ti se kuj smej ja, jaz pa si še kuj pojem. Ej, da nisi ki kostanjev jedla? Ne. Jaz tudi ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.10.2012 22:09:51
|
|
|
|
majakla
|
Ly, ti ko nisi na fb, glej to: Kaj mi je malecki za lahko noč zapel: "Kargas popravi, kargas zamenja..." in "Opusti se in uživaj..." hahahahaaa :))))))))))))) .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.10.2012 10:00:53
|
|
|
|
majakla
|
Žnjtič pa mi je ratalo samo da zdaj ni več dobro jutro... Dober Dan --- Bambi: upam, da ste spali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.10.2012 10:03:39
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro...mene so zvečer pričakale slabe novice, dobimo eno psičko 3 leta staro iz naše vzreje nazaj, ker kao nimajo več časa in volje za njo, pa pri žlahti je bila ne, pa podarila sem jo, misleč nekaj dobrega naredim. Eh, zdaj čakam da vidim v kakšnem stanju je, potem pa jo bom podarjala naprej. Drugače pa peljem našo Umo na sterilizacijo popoldne, sem mičkeno nervozna, upam, da bo vse šlo BP. Sicer pa v službi, ne preveč produktivna, ampak bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.10.2012 10:12:55
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: upam, da ste spali hvala, tak pač no. glede na to, da se itak moram vsake 4 ure zbujat in malemu dajat inahalacije, pa še sama se vmes neštetokrat zbudim, ker me kuha (vroče-mrzlo), je bilo pač bolj zanič spanje, kot sem predvidevala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.10.2012 10:13:29
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro...mene so zvečer pričakale slabe novice, dobimo eno psičko 3 leta staro iz naše vzreje nazaj, ker kao nimajo več časa in volje za njo, pa pri žlahti je bila ne, pa podarila sem jo, misleč nekaj dobrega naredim. Eh, zdaj čakam da vidim v kakšnem stanju je, potem pa jo bom podarjala naprej. Drugače pa peljem našo Umo na sterilizacijo popoldne, sem mičkeno nervozna, upam, da bo vse šlo BP. Sicer pa v službi, ne preveč produktivna, ampak bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.10.2012 14:44:31
|
|
|
|
oktober11
|
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan dete spi, kosilo se kuha, jaz pa sedim pri rač. včeraj sem v mestu videla da kostanji že 3€ stanejo, pa me je skoraj kap trofla. za tistih par kostanjčkov tolko dnara dati... saj dišalo je lepo, ampak me je glede na vreme kar sladoled premamil. tiste ki ne veste... v C&A je na vse 20% popust, mi2 sva kar izkoristila in malemu bundico za 15€ kupila jaz sem se pa že pripravljala da je pod 25€ ne bom dobila. še copateki so bli dražji drugače pa... v ponedeljek gremo v bohinj, nas čakata 2 nočitvi z zajtrkom. držat pesti za lepo vreme nič grem pogledat kaj je z mojim krompirjem, te pa se bo itak mali počasi zbudil. bambi pozdravita se lp...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.10.2012 23:30:29
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro...mene so zvečer pričakale slabe novice, dobimo eno psičko 3 leta staro iz naše vzreje nazaj, ker kao nimajo več časa in volje za njo, pa pri žlahti je bila ne, pa podarila sem jo, misleč nekaj dobrega naredim. Eh, zdaj čakam da vidim v kakšnem stanju je, potem pa jo bom podarjala naprej. Drugače pa peljem našo Umo na sterilizacijo popoldne, sem mičkeno nervozna, upam, da bo vse šlo BP. Sicer pa v službi, ne preveč produktivna, ampak bo. oh joj zakaj si potem sploh nabavijo žival, no še vedno boljše, kot pa da ga na cesto dajo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.10.2012 8:22:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro...mene so zvečer pričakale slabe novice, dobimo eno psičko 3 leta staro iz naše vzreje nazaj, ker kao nimajo več časa in volje za njo, pa pri žlahti je bila ne, pa podarila sem jo, misleč nekaj dobrega naredim. Eh, zdaj čakam da vidim v kakšnem stanju je, potem pa jo bom podarjala naprej. Drugače pa peljem našo Umo na sterilizacijo popoldne, sem mičkeno nervozna, upam, da bo vse šlo BP. Sicer pa v službi, ne preveč produktivna, ampak bo. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.10.2012 8:25:15
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.10.2012 9:44:17
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 tiste ki ne veste... v C&A je na vse 20% popust, bambi pozdravita se lp... veš mogoče do kdaj velja ta popust? imam namen it drug teden, ko se pozdravim, pa da ne zamudim. pa hvala za .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.10.2012 9:49:10
|
|
|
|
bambixxx
|
itak napišem cel spis pa me RR ven vrže
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.10.2012 11:27:45
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 tiste ki ne veste... v C&A je na vse 20% popust, bambi pozdravita se lp... veš mogoče do kdaj velja ta popust? imam namen it drug teden, ko se pozdravim, pa da ne zamudim. pa hvala za . mislim da od 4.10. pa do 6.10., ampak me ne drži za besedo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.10.2012 11:29:01
|
|
|
|
oktober11
|
dan kosilo, te pa na trojiško jezero. kaj češ druga v tem vremenu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.10.2012 13:48:50
|
|
|
|
bambixxx
|
tak, pa sem se najedla pečenih kostanjev
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.10.2012 19:39:23
|
|
|
|
arabela*
|
Čer Cel dan bili naokoli. Dopoldne je bila A na rojstnem dnevu, mi 3-je pa smo šli v Pekre kostanje nabirat malo....da jih M v vrtec nese drug teden .. Popoldne pa smo šli v Avstrijo, so imeli nek miting, pa razprodaje letal in podobnih stvari za modelarstvo... Skratka pestro, zanimivo, pa fajn toplo je bilo.. Zdaj pa doma, nažrla sem se preveč, mi je slabo,....ma če me vedno premami ta fast food .. potem pa tak Gostilna in spanje počasi
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.10.2012 19:39:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 tiste ki ne veste... v C&A je na vse 20% popust, bambi pozdravita se lp... veš mogoče do kdaj velja ta popust? imam namen it drug teden, ko se pozdravim, pa da ne zamudim. pa hvala za . običajno je tri dni al pa samo čez vikend ..itak pa so nonstop v C&A neki popusti..
< Sporočilo je popravil arabela* -- 6.10.2012 19:40:19 >
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?