Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 6.10.2012 21:33:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 tiste ki ne veste... v C&A je na vse 20% popust, bambi pozdravita se lp... veš mogoče do kdaj velja ta popust? imam namen it drug teden, ko se pozdravim, pa da ne zamudim. pa hvala za . običajno je tri dni al pa samo čez vikend ..itak pa so nonstop v C&A neki popusti.. Žal je bil samo do danes.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.10.2012 7:33:15
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro jaz sem včeraj tudi jedla pečene kostanje, tak da imam zdaj spet eno leto mir. Danes popoldne pa te končno "zapijemo" Nikova 3 leta, pol pa mati obvezno na dieto. Uf, težka bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.10.2012 13:20:14
|
|
|
|
karmen7
|
Dan! Ufff odkar sem v službi mi zmanjkuje časa tudi za forum. Da o tem da sem vas vidla tam enkrat v začetku poletja raje ne govorim . Kaj je novega? Ammm ja Jure je danes atiju vsekal na betonu, ima na desni strani buško in pa počohano, ko je prišel domov sem se kar za glavo prijela. Pridno hodi v vrtec, nič ne joka, pridno papca in spi. Naročla sem ga v bolnici za slikanje glave, ga imava 8.11. zjutraj ob devetih, sebe pa sem naročla na pregled pa ga imam tudi novembra. Do takrat ima moj mož čas da razmisli, ali bi imela še enega dojenčka ali bo mali gospod sinček edinček . Aja kostanjev še nisem jedla, baje da si jih bomo pekli naslednji vikend.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.10.2012 13:21:15
|
|
|
|
karmen7
|
Matcar Juretu je že nekaj tistih majčk in kratkih hlač premalih in jih imam na strani za vrnit. Nekaj pa mu jih je še prav in jih nosi za čez bodi v vrtec.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.10.2012 13:21:46
|
|
|
|
karmen7
|
Majakla tvoje stvari so tudi še pri nas na varnem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.10.2012 13:22:18
|
|
|
|
karmen7
|
A je možno, da se kdaj dobimo čez vikend? Da vas mogoče še letos vidim, pa da vse vrnem kar imam...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.10.2012 13:22:46
|
|
|
|
karmen7
|
Bambixxx tvoje stvari so tudi pri meni
< Sporočilo je popravil karmen7 -- 7.10.2012 13:23:02 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.10.2012 13:23:45
|
|
|
|
karmen7
|
Ly tvoj stolček pa pridno uporabljamo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 7.10.2012 20:27:10
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 A je možno, da se kdaj dobimo čez vikend? Da vas mogoče še letos vidim, pa da vse vrnem kar imam... seveda je možno, lahko pa tudi popoldan, če ti paše. ti samo povej kak si fraj .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.10.2012 8:36:58
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.10.2012 8:37:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 A je možno, da se kdaj dobimo čez vikend? Da vas mogoče še letos vidim, pa da vse vrnem kar imam... seveda je možno, lahko pa tudi popoldan, če ti paše. ti samo povej kak si fraj . Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.10.2012 8:56:38
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, spali kar ok, pač zbujanje zaradi inhalacij. danes popoldne imava kontrolo. kdaj bo kava ta teden?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.10.2012 9:33:59
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan. Evo, mi smo jutro preživeli v kolebanju ali naj damo tamalo v vrtec ali ne. Ampak vročine nima (36.1), čisto malo prozornega z nosa teče, edino tak ni bila čisto prava, kot da bi bila nenaspana. Potem smo jo pa kr vprašali ali gre v vrtec in je rekla ja, posledično ful z veseljem šla v igralnico. Tak da ne vem, upam, da ni nič no.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.10.2012 10:36:10
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 A je možno, da se kdaj dobimo čez vikend? Da vas mogoče še letos vidim, pa da vse vrnem kar imam... seveda je možno, lahko pa tudi popoldan, če ti paše. ti samo povej kak si fraj . Podpis. Jupijej... ta teden sem fraj v torek, sredo in četrtek popoldan...drugi teden pa cel teden
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.10.2012 13:48:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Matcar Juretu je že nekaj tistih majčk in kratkih hlač premalih in jih imam na strani za vrnit. Nekaj pa mu jih je še prav in jih nosi za čez bodi v vrtec. Ok,samo mi ne rabiš vračat.Šparaj si za naslednjega!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.10.2012 13:50:06
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.10.2012 13:52:29
|
|
|
|
matcar
|
Nori dnevi za mano.Čez vikend bli doma,edino po kostanje smo šli,pa še niso,še je vse zeleno.Včeraj pa smo v največjem nalivu hotli na pokopališče(dež nas je po poti dobil),tak da smo se obrnili in sem šibala k tašči po Maksa.Danes pa sem že zjutraj mela frizera,tak da sem spet spedenana malo.Ju3 pa via LJ z Maksom na KO!Držite pesti,da vredu porihtama.
< Sporočilo je popravil matcar -- 8.10.2012 13:53:02 >
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.10.2012 15:10:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 A je možno, da se kdaj dobimo čez vikend? Da vas mogoče še letos vidim, pa da vse vrnem kar imam... seveda je možno, lahko pa tudi popoldan, če ti paše. ti samo povej kak si fraj . Podpis. Jupijej... ta teden sem fraj v torek, sredo in četrtek popoldan...drugi teden pa cel teden jutri popoldne okoli 16.30h?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.10.2012 15:11:00
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nori dnevi za mano.Čez vikend bli doma,edino po kostanje smo šli,pa še niso,še je vse zeleno.Včeraj pa smo v največjem nalivu hotli na pokopališče(dež nas je po poti dobil),tak da smo se obrnili in sem šibala k tašči po Maksa.Danes pa sem že zjutraj mela frizera,tak da sem spet spedenana malo.Ju3 pa via LJ z Maksom na KO!Držite pesti,da vredu porihtama.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.10.2012 16:38:57
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 A je možno, da se kdaj dobimo čez vikend? Da vas mogoče še letos vidim, pa da vse vrnem kar imam... seveda je možno, lahko pa tudi popoldan, če ti paše. ti samo povej kak si fraj . Podpis. Jupijej... ta teden sem fraj v torek, sredo in četrtek popoldan...drugi teden pa cel teden jutri popoldne okoli 16.30h? KJe?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.10.2012 16:39:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nori dnevi za mano.Čez vikend bli doma,edino po kostanje smo šli,pa še niso,še je vse zeleno.Včeraj pa smo v največjem nalivu hotli na pokopališče(dež nas je po poti dobil),tak da smo se obrnili in sem šibala k tašči po Maksa.Danes pa sem že zjutraj mela frizera,tak da sem spet spedenana malo.Ju3 pa via LJ z Maksom na KO!Držite pesti,da vredu porihtama. Jaz tud bom.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.10.2012 19:11:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 A je možno, da se kdaj dobimo čez vikend? Da vas mogoče še letos vidim, pa da vse vrnem kar imam... seveda je možno, lahko pa tudi popoldan, če ti paše. ti samo povej kak si fraj . Podpis. Jupijej... ta teden sem fraj v torek, sredo in četrtek popoldan...drugi teden pa cel teden jutri popoldne okoli 16.30h? KJe? naj Karmen pove kje, če je mobilna itd. meni je načeloma vseeno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.10.2012 1:48:43
|
|
|
|
jaznoseca
|
Hej dekleta, po dolgem času vas malo prebiram in že se mi toži po kavicah . Upam, da se me še spomnete....Res je, ob službi, dveh otrocih in vseh popoldanskih aktivnostih je bore malo časa za kafetkanje.... škoda. Vas bom pa malo sledila in če bo kakšna možnost -priletim/priletimo. Sem veliko sama z obema, tako da čas mineva kot šus. Lepo vas je malo prebirat - me vračate v čas porodniške. Služba ni nič fajn - odnosi so za en k....., je pa služba, to je res in nič ne smem grdo govorit. Oba mala sta v vrtcu, miceni se je hitro navadil, hvala bogu! Itak ni bilo izbire, moti me le to, ker imajo eni otroci preveč dolgo uvajanje in je še vedno zjutraj veliko joka - posledično začne jokat tud naš, ki sicer na začetku malo začudeno gleda kaj jim je . Ah, bo že.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.10.2012 7:51:29
|
|
|
|
maja.skarja
|
heeeejla tudi mi shajamo kar v redu. Naša princeska raste v višave! Sem pa si rekla, da moram vsem vam povedati in vas napotiti na naslednjo stran: Za vse mamice in očke Poglejte si slikice, ki so fenomenalne in preprosto čudovite! Ostajam brez besed!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.10.2012 8:14:14
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca Hej dekleta, po dolgem času vas malo prebiram in že se mi toži po kavicah . Upam, da se me še spomnete....Res je, ob službi, dveh otrocih in vseh popoldanskih aktivnostih je bore malo časa za kafetkanje.... škoda. Vas bom pa malo sledila in če bo kakšna možnost -priletim/priletimo. Sem veliko sama z obema, tako da čas mineva kot šus. Lepo vas je malo prebirat - me vračate v čas porodniške. Služba ni nič fajn - odnosi so za en k....., je pa služba, to je res in nič ne smem grdo govorit. Oba mala sta v vrtcu, miceni se je hitro navadil, hvala bogu! Itak ni bilo izbire, moti me le to, ker imajo eni otroci preveč dolgo uvajanje in je še vedno zjutraj veliko joka - posledično začne jokat tud naš, ki sicer na začetku malo začudeno gleda kaj jim je . Ah, bo že. lepo, da si se javila. smo se zadnjič ravno pogovarjale na kavi, kako to, da te nič ni več gor. si že magistra?
|
|
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?