Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
..itak pa so nonstop v C&A neki popusti.. 
. Kaj je novega? Ammm ja Jure je danes atiju vsekal na betonu, ima na desni strani buško in pa počohano, ko je prišel domov sem se kar za glavo prijela. Pridno hodi v vrtec, nič ne joka, pridno papca in spi. Naročla sem ga v bolnici za slikanje glave, ga imava 8.11. zjutraj ob devetih, sebe pa sem naročla na pregled pa ga imam tudi novembra. Do takrat ima moj mož čas da razmisli, ali bi imela še enega dojenčka ali bo mali gospod sinček edinček
. Aja kostanjev še nisem jedla, baje da si jih bomo pekli naslednji vikend.
. Upam, da se me še spomnete....Res je, ob službi, dveh otrocih in vseh popoldanskih aktivnostih je bore malo časa za kafetkanje.... škoda. Vas bom pa malo sledila in če bo kakšna možnost -priletim/priletimo. Sem veliko sama z obema, tako da čas mineva kot šus. Lepo vas je malo prebirat - me vračate v čas porodniške. Služba ni nič fajn - odnosi so za en k....., je pa služba, to je res in nič ne smem grdo govorit. Oba mala sta v vrtcu, miceni se je hitro navadil, hvala bogu! Itak ni bilo izbire, moti me le to, ker imajo eni otroci preveč dolgo uvajanje in je še vedno zjutraj veliko joka - posledično začne jokat tud naš, ki sicer na začetku malo začudeno gleda kaj jim je
. Ah, bo že.