|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,24.del!
6.10.2012 21:33:33   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

tiste ki ne veste... v C&A je na vse 20% popust,

bambi pozdravita se user posted image user posted image user posted image

lp...

veš mogoče do kdaj velja ta popust? imam namen it drug teden, ko se pozdravim, pa da ne zamudim. user posted image
pa hvala za user posted image .

običajno je tri dni al pa samo čez vikenduser posted image ..itak pa so nonstop v C&A neki popusti..

Žal je bil samo do danes.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
7.10.2012 7:33:15   
majakla
Dobro jutro

jaz sem včeraj tudi jedla pečene kostanje, tak da imam zdaj spet eno leto mir. user posted image

Danes popoldne pa te končno "zapijemo" Nikova 3 leta, pol pa mati obvezno na dieto. Uf, težka bo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
7.10.2012 13:20:14   
karmen7
Dan!

Ufff odkar sem v službi mi zmanjkuje časa tudi za forum. Da o tem da sem vas vidla tam enkrat v začetku poletja raje ne govorim user posted image . Kaj je novega? Ammm ja Jure je danes atiju vsekal na betonu, ima na desni strani buško in pa počohano, ko je prišel domov sem se kar za glavo prijela. Pridno hodi v vrtec, nič ne joka, pridno papca in spi. Naročla sem ga v bolnici za slikanje glave, ga imava 8.11. zjutraj ob devetih, sebe pa sem naročla na pregled pa ga imam tudi novembra. Do takrat ima moj mož čas da razmisli, ali bi imela še enega dojenčka ali bo mali gospod sinček edinček user posted image . Aja kostanjev še nisem jedla, baje da si jih bomo pekli naslednji vikend.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
7.10.2012 13:21:15   
karmen7
Matcar Juretu je že nekaj tistih majčk in kratkih hlač premalih in jih imam na strani za vrnit. Nekaj pa mu jih je še prav in jih nosi za čez bodi v vrtec.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
7.10.2012 13:21:46   
karmen7
Majakla tvoje stvari so tudi še pri nas na varnem!

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
7.10.2012 13:22:18   
karmen7
A je možno, da se kdaj dobimo čez vikend? Da vas mogoče še letos vidim, pa da vse vrnem kar imam...

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
7.10.2012 13:22:46   
karmen7
Bambixxx tvoje stvari so tudi pri meni user posted image

< Sporočilo je popravil karmen7 -- 7.10.2012 13:23:02 >

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
7.10.2012 13:23:45   
karmen7
Ly tvoj stolček pa pridno uporabljamo user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
7.10.2012 20:27:10   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

A je možno, da se kdaj dobimo čez vikend? Da vas mogoče še letos vidim, pa da vse vrnem kar imam...

seveda je možno, lahko pa tudi popoldan, če ti paše. ti samo povej kak si fraj user posted image .

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
8.10.2012 8:36:58   
ly117
Jutro! user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
8.10.2012 8:37:56   
ly117

seveda je možno, lahko pa tudi popoldan, če ti paše. ti samo povej kak si fraj user posted image .

Podpis.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
8.10.2012 8:56:38   
bambixxx
jutro,

spali kar ok, pač zbujanje zaradi inhalacij. danes popoldne imava kontrolo.

kdaj bo kava ta teden?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
8.10.2012 9:33:59   
Arwenko
Dan.

Evo, mi smo jutro preživeli v kolebanju ali naj damo tamalo v vrtec ali ne. Ampak vročine nima (36.1), čisto malo prozornega z nosa teče, edino tak ni bila čisto prava, kot da bi bila nenaspana. Potem smo jo pa kr vprašali ali gre v vrtec in je rekla ja, posledično ful z veseljem šla v igralnico. Tak da ne vem, upam, da ni nič no.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
8.10.2012 10:36:10   
karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Podpis.

user posted image Jupijej... ta teden sem fraj v torek, sredo in četrtek popoldan...drugi teden pa cel teden user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
8.10.2012 13:48:18   
matcar

Matcar Juretu je že nekaj tistih majčk in kratkih hlač premalih in jih imam na strani za vrnit. Nekaj pa mu jih je še prav in jih nosi za čez bodi v vrtec.

Ok,samo mi ne rabiš vračat.Šparaj si za naslednjega!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
8.10.2012 13:50:06   
matcar
Dan!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
8.10.2012 13:52:29   
matcar
Nori dnevi za mano.Čez vikend bli doma,edino po kostanje smo šli,pa še niso,še je vse zeleno.Včeraj pa smo v največjem nalivu hotli na pokopališče(dež nas je po poti dobil),tak da smo se obrnili in sem šibala k tašči po Maksa.Danes pa sem že zjutraj mela frizera,tak da sem spet spedenana malo.Ju3 pa via LJ z Maksom na KO!Držite pesti,da vredu porihtama.

< Sporočilo je popravil matcar -- 8.10.2012 13:53:02 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
8.10.2012 15:10:33   
bambixxx

Podpis.

user posted image Jupijej... ta teden sem fraj v torek, sredo in četrtek popoldan...drugi teden pa cel teden user posted image

jutri popoldne okoli 16.30h?

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
8.10.2012 15:11:00   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Nori dnevi za mano.Čez vikend bli doma,edino po kostanje smo šli,pa še niso,še je vse zeleno.Včeraj pa smo v največjem nalivu hotli na pokopališče(dež nas je po poti dobil),tak da smo se obrnili in sem šibala k tašči po Maksa.Danes pa sem že zjutraj mela frizera,tak da sem spet spedenana malo.Ju3 pa via LJ z Maksom na KO!Držite pesti,da vredu porihtama.

user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
8.10.2012 16:38:57   
majakla

Podpis.

KJe?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
8.10.2012 16:39:40   
majakla

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

user posted image

Jaz tud bom. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
8.10.2012 19:11:38   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Podpis.

KJe?

naj Karmen pove kje, če je mobilna itd. meni je načeloma vseeno.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
9.10.2012 1:48:43   
jaznoseca
Hej dekleta, po dolgem času vas malo prebiram in že se mi toži po kavicah user posted image . Upam, da se me še spomnete....Res je, ob službi, dveh otrocih in vseh popoldanskih aktivnostih je bore malo časa za kafetkanje.... škoda. Vas bom pa malo sledila in če bo kakšna možnost -priletim/priletimo. Sem veliko sama z obema, tako da čas mineva kot šus. Lepo vas je malo prebirat - me vračate v čas porodniške. Služba ni nič fajn - odnosi so za en k....., je pa služba, to je res in nič ne smem grdo govorit. Oba mala sta v vrtcu, miceni se je hitro navadil, hvala bogu! Itak ni bilo izbire, moti me le to, ker imajo eni otroci preveč dolgo uvajanje in je še vedno zjutraj veliko joka - posledično začne jokat tud naš, ki sicer na začetku malo začudeno gleda kaj jim jeuser posted image . Ah, bo že.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
9.10.2012 7:51:29   
maja.skarja
heeeejla
tudi mi shajamo kar v redu. Naša princeska raste v višave!
Sem pa si rekla, da moram vsem vam povedati in vas napotiti na naslednjo stran: Za vse mamice in očke
Poglejte si slikice, ki so fenomenalne in preprosto čudovite! Ostajam brez besed!

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
9.10.2012 8:14:14   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

Hej dekleta, po dolgem času vas malo prebiram in že se mi toži po kavicah user posted image . Upam, da se me še spomnete....Res je, ob službi, dveh otrocih in vseh popoldanskih aktivnostih je bore malo časa za kafetkanje.... škoda. Vas bom pa malo sledila in če bo kakšna možnost -priletim/priletimo. Sem veliko sama z obema, tako da čas mineva kot šus. Lepo vas je malo prebirat - me vračate v čas porodniške. Služba ni nič fajn - odnosi so za en k....., je pa služba, to je res in nič ne smem grdo govorit. Oba mala sta v vrtcu, miceni se je hitro navadil, hvala bogu! Itak ni bilo izbire, moti me le to, ker imajo eni otroci preveč dolgo uvajanje in je še vedno zjutraj veliko joka - posledično začne jokat tud naš, ki sicer na začetku malo začudeno gleda kaj jim jeuser posted image . Ah, bo že.

lepo, da si se javila. smo se zadnjič ravno pogovarjale na kavi, kako to, da te nič ni več gor. si že magistra?

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?