Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.10.2012 9:53:43
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 A je možno, da se kdaj dobimo čez vikend? Da vas mogoče še letos vidim, pa da vse vrnem kar imam... seveda je možno, lahko pa tudi popoldan, če ti paše. ti samo povej kak si fraj . Podpis. Jupijej... ta teden sem fraj v torek, sredo in četrtek popoldan...drugi teden pa cel teden jutri popoldne okoli 16.30h? KJe? naj Karmen pove kje, če je mobilna itd. meni je načeloma vseeno. Ammmmmmmmm ko mi je vseeno...bom mobilna Samo da lahko mulo hodi, pa da ni kje blizu kaka cesta. Bemti šele zdaj vidim kaki "problemi" so ko začne hodit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.10.2012 9:56:00
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Matcar Juretu je že nekaj tistih majčk in kratkih hlač premalih in jih imam na strani za vrnit. Nekaj pa mu jih je še prav in jih nosi za čez bodi v vrtec. Ok,samo mi ne rabiš vračat.Šparaj si za naslednjega!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.10.2012 9:56:32
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nori dnevi za mano.Čez vikend bli doma,edino po kostanje smo šli,pa še niso,še je vse zeleno.Včeraj pa smo v največjem nalivu hotli na pokopališče(dež nas je po poti dobil),tak da smo se obrnili in sem šibala k tašči po Maksa.Danes pa sem že zjutraj mela frizera,tak da sem spet spedenana malo.Ju3 pa via LJ z Maksom na KO!Držite pesti,da vredu porihtama. Jaz tud bom. Jaz tud
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.10.2012 11:00:36
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Ammmmmmmmm ko mi je vseeno...bom mobilna Samo da lahko mulo hodi, pa da ni kje blizu kaka cesta. Bemti šele zdaj vidim kaki "problemi" so ko začne hodit. te pa na Železničarju ob 16.30. tam je trava, je najmanj možnosti za kake hude buške .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.10.2012 11:08:22
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Ammmmmmmmm ko mi je vseeno...bom mobilna Samo da lahko mulo hodi, pa da ni kje blizu kaka cesta. Bemti šele zdaj vidim kaki "problemi" so ko začne hodit. te pa na Železničarju ob 16.30. tam je trava, je najmanj možnosti za kake hude buške . Zmenjeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.10.2012 15:21:54
|
|
|
|
majakla
|
Dan Naju na kavo ne bo, ker je Nik zelo pozno zaspal. Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.10.2012 18:34:14
|
|
|
|
bambixxx
|
kava prestavljena na jutri popoldan, isti kraj, isti čas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.10.2012 19:16:09
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.10.2012 19:19:41
|
|
|
|
matcar
|
Danes sploh ni moj dan,že od jutra.Najprej dobim odločbo za redno DSP,in mi ne pridapa.Mislim,koji f.u.c.k.,kje so cifre dobili,mi sploh ni jasno,vglavnem pritožba sledi.Potem itak pičli za LJ z Maksom.Tudi tukaj nič vzpodbudnega,bo v ponedeljek ponovno operiran.Pridemo domov,pa mi soseda pove,da so ni blo nič za Tea nastavljeno,ker ga je ona v vrtcu vzela in ga pazla,dokler nismo domov prišli.Me je skoraj kap,ker sem ji zjutraj vse nastavla.Mislim,groza je danes,kaj vse se nam dogaja.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.10.2012 19:20:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava prestavljena na jutri popoldan, isti kraj, isti čas mene ni,imajo moji popoldanske interesne dejavnosti v sredah.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.10.2012 21:37:40
|
|
|
|
majakla
|
čer kaj pa rr prek telefona dela?! Nikak!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 9.10.2012 22:39:55
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla čer kaj pa rr prek telefona dela?! Nikak! rr že tak slabo dela :D
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 10.10.2012 7:41:50
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, T. gre danes po 1 tednu v vrtec, jaz pa z mamo malo v šoping v mesto. nisma bile že 100 let! včeraj sem bila prvič na jogi... zanimivo raztegovanje. glede na to, da se že pol leta nisem nič gibala, mi je šlo kar dobro no. matcar
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 10.10.2012 8:27:40
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan...še jaz malo poročam. V ponedeljek so me klicali v vrtec, da se je tamala do vrata podriskala med kosilom in sem morala it seveda po njo. Je bila čist neka bleda in boga. Včeraj sva bili posledično še doma, danes pa je še pri tastu. Ampak glede na to, da je od tega driskanja do danes kakala samo 1x včeraj zjutraj in še to normalno, mislim da bo jutri šla potem v vrtec. Tak da danes nazaj v službi, nič kaj posebej dobro vzdušje, baje se nam nek sestanek obeta, verjetno bo še kdo moral it.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 10.10.2012 9:38:12
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Nik danes tudi v vrtcu. Je bil pon in torek doma, tudi driska, ampak zaradi tega, ker je, ko so vsi šli domov iz njegovega praznovanja rd, pojedel skoraj vse kar je ostalo. No, ni bilo glih toliko količinsko, ampak bolj mix: malo torte, kumarce zraven, malo sira, pa pecivo in pašteto, pa čajči itak... pa še čokolino za na konec... Sem ga z veseljem 2 dni cartala, mu borovničke kuhala, Linbi, bobike,... Pa je minilo. Sem pričakovala, da bo jokal, ampak ni bilo časa, ker ima novi nahrbtnik za vrtec, te pa ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 10.10.2012 10:06:02
|
|
|
|
majakla
|
Aja, moram vam povedat: glede stolčka oz. jahača, ko sem gnjavila: Ga že imamo! Sestra ga je še imela doma, sicer se mu vidi, da je dal že dva otroka skozi ali čez ali kak že. Ampak smo ga pa fajn spucali, oprali, novo gobo na del za rito gor dat vstavili in je.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 10.10.2012 11:02:26
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava prestavljena na jutri popoldan, isti kraj, isti čas Glede na vreme verjetno odpade
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 10.10.2012 15:29:57
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava prestavljena na jutri popoldan, isti kraj, isti čas Glede na vreme verjetno odpade ja odpade, ker je premrzlo zunaj za T., pa ga nimam komu pustit, da bi sama prišla . pa drugi teden.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 10.10.2012 17:47:06
|
|
|
|
jaznoseca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca Hej dekleta, ....... lepo, da si se javila. smo se zadnjič ravno pogovarjale na kavi, kako to, da te nič ni več gor. si že magistra? Ha ha, če bi bilo po moje, bi že bila.... pa ni :(. Služba, popoldanske aktivnosti, bajta,... poniči sicer ne spim dost, ker mam skrbi (služba in to...) ampak za šolo pa ne gre ponoči delat - misli preveč bežijo. Upam, da mi znese vas pridet kaj pogledat. Bravo za jogo - mene tud mika, samo zdaj hodim plavat in je že to čudež, da si vzamem čas .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 10.10.2012 21:07:21
|
|
|
|
tjaShiika
|
DM kupončki, potrebuje katera kaj od naštetega??? - to.to - sangenic - weleda - johnson's baby - baby & kids natural - humana - alverde
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 10.10.2012 21:35:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava prestavljena na jutri popoldan, isti kraj, isti čas Glede na vreme verjetno odpade ja odpade, ker je premrzlo zunaj za T., pa ga nimam komu pustit, da bi sama prišla . pa drugi teden. SO?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 10.10.2012 21:43:51
|
|
|
|
majakla
|
Čer Jaznoseča: kam pa hodiš plavat? TjaShiika hvala, nič ne nucam. Ly: kje pa si ti?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 10.10.2012 22:50:31
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava prestavljena na jutri popoldan, isti kraj, isti čas Glede na vreme verjetno odpade ja odpade, ker je premrzlo zunaj za T., pa ga nimam komu pustit, da bi sama prišla . pa drugi teden. SO? ne morem več z malim hodit na kave, ker nima mira in posledično jaz ne morem kave spit, te pa mi je brez veze . raje drugič, ko bom lahko sama prišla. npr. jutri dopoldne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.10.2012 9:02:49
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava prestavljena na jutri popoldan, isti kraj, isti čas Glede na vreme verjetno odpade ja odpade, ker je premrzlo zunaj za T., pa ga nimam komu pustit, da bi sama prišla . pa drugi teden. SO? ne morem več z malim hodit na kave, ker nima mira in posledično jaz ne morem kave spit, te pa mi je brez veze . raje drugič, ko bom lahko sama prišla. npr. jutri dopoldne? Veš kak zgledajo moje kave? Leteče
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 11.10.2012 9:03:23
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, ni se nobena javila za kavo . danes zvečer me spet čaka joga. ne vem kak bo šlo, ker imam muskelfiber.
|
|
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?