PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tijati pozdravljene, dolgo se nisem oglasila imela sem že pregled pri svoji g. in danes NS, pri dr. Trampuž in morem rečti da se zelo posveti....in da je hvala bogu vse ok......................ampak sem vprašala spol- 12 t sem in je rekel da se slabo vidi lahko pa reče da bi bla še ena punčka........................ne me narobe razumeti ampak sem že cel dan malo slabe volje.............imam prekrasno 4 letnico ampak sem si potihem želela fantka in tudi vsi itak bo zdej pa fant....morem prespati to danes.........samo da je dete zdravo! pregled sem imela pa v 9 t pri svoji g in imam en datum roka (17.4) pri prejšni nosečnosti sem imela dva roka... počutje pa je utrujenost zelo, ta teden skos nekaj slabo v želodcu.......... ALI ŠE JESTE FOLNO- ELEVIT (joj te tablete so tok konjske komaj sem pogoltnila jaz te razumem! :( jaz tud imam doma štiriletnico, in po pravici? si ne znam predstavljat, da bi zdaj bil fantek ... si ga sicer želim, sam spet po pravici, bolj zarad drugih, k so ljudje tolk napaljeni, da je vsja en fant ... ah jaz bom vesela, če bo punčka, si pa mislim, da bom poslušala ... celo nosčenost, sej ni vaćno kaj bo, sma da bo zdrav fant ... ah NE se sekirat ... itak me nimamo vpliva na to, moški naredi, kar naredi! ;) in res, samo da bo dete zdravo, pa na ljudje govorijo kar čjo ...moj moćke k sreči se pridružuje mojemu mnenju, čeprva je moški si samo želi, da bi se karkoli rodilo, zdravo, komot pravi, ima doma še eno princesko :)