Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Anon2012 se strinjam, da je bilo napisano bolj na grobo...zdaj vem zakaj je taka tvoja reakcija... Lepo nosečnost in AC ti želim!
, za čas pregleda lahko dobim bolniško, mogoče bi mi jo moja osebna zdravnica dala celo za cel dan, ampak potem mi je to isto kot dopust, ker itak ne dobim malice in prevoza, pa še manj se obračuna tisti dan odsotnosti... meni drugače šefica (delam v državni upravi) v nobenem primeru ne komplicira in dovoli izhod med delovnim časom ali da pridem kasneje ali da prej grem, ampak za to pa moraš imeti višek ur - teh mi pa poleg dveh mulcev vedno manja (zjutraj kakšna minuta, pa popoldne kakšna minuta in sem vedno približno na nuli
) ..
. ne vem kaj se dogaja ta teden, ampak res sem tako utrujena, kot sploh ne bi spala-pa spim ponavadi 8 ur čez noč pa čez dan se veliko tudi ne pretegnem
daj če in ko boš izvedela kaj več, pridi sporočit. sicer pa, kislo mleko si lahko namažeš na kateri koli vložek, ne vem v čem je keč tega canesten vložka, če ni glih premazan s canesten kremo?