|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   T-2, ali telemach (optika)
12.12.2012 10:43:22   
gsatalema
Zanima me kaj imaste doma in kaj vam je boljše? Mi sicer imamo t-2, ampak bi šla vstran, ker so zadnje čase zelo nekorektni, pišejo polažnice kar po svoje,... če ugotoviš potem pač popravijo, če ne pa ne,.
Pri nas ima telemah optiko in me zanima kako je kaj z prekinitvami in kockanjem pri njih, pa internet...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: T-2, ali telemach (optika)
12.12.2012 20:00:49   
morje10
Imam obratno zgodbo: bili smo na Telemachu (takrat sicer ni bilo še optike) in smo imeli precej težav: prekinitve, programska shema se je spreminjala (ukinitev določenih programov) in predvsem smo morali skozi kontrolirati hitrost interneta: plačevali smo takrat 15/2, dali so nam pa 10/1 in ko smo opozorili, so popravili. Naveličali smo se vedno opozarjati in klicati. Tudi cena je bila bistveno višja. Sedaj smo na T2 že 5 let in nikoli nobenega problema.

(odgovor članu gsatalema)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: T-2, ali telemach (optika)
13.12.2012 10:26:12   
gsatalema
joj, potem tudi to ne bo dobra izbira user posted image . Ja kaj pa naj? Kakšno priporočilo?

(odgovor članu morje10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: T-2, ali telemach (optika)
3.1.2013 21:15:15   
artista7
Imela bi samo en komentar: Telemach NIMA svoje optike, prav tako ne Amis, čeprav morda kdo s tem zavaja. Telemach in Amis samo gostujeta na optiki nacionalnega operaterja (tj. Telekom, na tem omrežju ponekod gostuje tudi T-2) ali na v zadnjem času zgrajenih širokopasovnih optičnih omrežjih (kjer je ponavadi tudi možno izbirati med večimi operaterji). T-2 ima lastno optično omrežje ponekod po Sloveniji, nekje še v izgradnji. Sama sem z njihovo storitvijo in kvaliteto slike zadovoljna, sicer plačujem dodatek za optiko, ker imam T-2 na optičnem omrežju Telekoma. Imam bistveno manj težav kot sem jih imela prej s Telekomom in manjšo položnico ter hitrejši prenos downloada.
Glede hitrosti interneta: hitrost 10/1 je najbolj verjetno na bakreni povezavi, kjer ste vezani na centralo. Tudi če je največja hitrost, ki vam jo lahko zagotovijo, 15/2 (download/upload), je to najverjetneje povezava na bakrenem vodu, saj optika omogoča s svojo tehnologijo dosti večje prenose in načeloma takih omejitev ni.
Pri T-2 se izplača pozanimati o novih paketih in narediti kako spremembo, morda bo tako strošek manjši. Seveda, če niste vezani s kako vezavo za dve leti za nakup kake stvari ali dodatkov.

_____________________________

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu gsatalema)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: T-2, ali telemach (optika)
3.1.2013 21:19:57   
artista7
pa še to: T.i. "kockanje je značilno za povezavo na bakrenem vodu, v času ko je na povezavo povezanih več uporabnikov (npr. 2 TVja, računalnik, kjer nekdo igra igrice ali vleče kaj dol iz torrentov, nekdo še klepeta po telefonu...). Kockanja na optični povezavi NI! Gledanje TVja ni možno edino, če pride do resnega izpada pri operaterju, vendar so to redki primeri...

_____________________________

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?