Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ČE SM PRAV :) Stara sm 26let in je to moja tretje nosečnost,doma imam 4letnega fantka in 2 leti staro deklico :) vsem želim lepo nosečnost do konca in da bomo fajn čvekale:) aja naročila k G se pa še nism
...mi je kar slabo...pa ne vem a od nosečnosti a od papirjev
. Slabo mi je, dviguje se mi ob vsaki hrani, utrujena sem. Prej ni bilo nič, zdaj pa vsak dan huje. Če to pomeni, da moj otroček raste se sploh ne pritožujem.
... no najprej sem se zjokala, da je mojega življenja konec (sem bila ena tistih, ki "nikoli ne bo imela otrok")
sedaj pa se je vse skupaj nekako umirilo in sprejeli smo dejstvo, da enkrat je pa pač treba...
Pa božajte svoje pikice.
. Tako da se prav prisilim, da kaj zdravega pojem. Včeraj je prišel en gospod na avtobus s kebabom, sem mislila, da bom kar skozi okno skočila, tako mi je smrdelo.
Nas ej pa že kr en kup. Počasi nas bo več, kot pa za vsak dan v mesecu januarju ena.
Jupi.
bomo vidli jutri kaj mi bo rekla moja ginekologinja, ko jo pokličem, me je kar malo strah
Sem rekla da če me bodo še malo zafrkavali, do konca ne bom nobenemu povedala če nosim pod srčkom fantka al punčko!