Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Večje pozornosti so deležne tiste, ki imajo težave. V takem obdobju smo.
kle ni drugega pravila, kakor vklopi se. vprašaj, odgovarjaj, sodeluj, in to je to. nobena umetnost. jaz sem pač zdaj bolj v stiku s tistimi, ki imajo podobne težave kot jaz, no, zdaj sem pa v stiku že s tabo, ko ti poskušam razjasnit, da to ni zaprta skupina, da enostavno moraš sodelovat. ni važno kako, samo povej
pa če te trebuh boli oz. želodec, nosečnost ni ogrožena (jaz takrat pojem par zrnc surovega riža) Tak da ne skrbi
mislim, da se mi je začelo obdobje bruhanja in slabosti.. skozi mi hodi gor in se morem prav trudit, da ne bruham. grozno. sploh pa naredim 3 grižljaje hrane in že sem paf.. uff.. upam, da čim prej mine.
ki se vam pridruži! Sem v 7. tednu z drugim otročkom.. doma imamo že 3 letno punčko (januarka 2010)
in sem hkrati prepričana, da ti bo naslednjič dano imeti zemeljskega angela
jaz sicer ne bruham, mi je pa non stop slabo. dopoldne še uspem kaj naredit, zdaj grem s psom tud na sprehod že zgodaj zjutraj, tam ob ene 11 se pa začne s slabostjo in traja praktično ves dan. nič ni fino. se pa uglavnem zadržujem doma, čeprav nimamo klime, se v zaprtih prostorih da preživet, popoldne se hodimo kopat (no jaz bolj tačke namakam), v bližnjo rečico, je fejst mrzla in res paše, tko da nekako zguramo najhujši pekel. upam, da bo kmalu konec, ker komaj še zdržim večino dneva zaprta doma med štirimi stenami. scufal se mi bo
Komaj čakam ohladitev, komaj čakam zimo!!!!
shujšala sem eno kilo. spet. upam, da se mi bo tale teža mal uredila, če ne me bo že resno začel skrbet. lani sem v tem času že pridelala tri kile, apetit sem imela pa res volčji.