Žabinčica
|
Punce kapo dol , ste se tako razpisala, neverjetne ste . Lili, lila, mamica deklicam držim pesti za službo. Uspešne razgovore vam želim. Cikacaka, bogica. Upam da boš čim prej čisto zdrava in v pravi formi. Jaz sem pa danes neka tečka...če ne bi vedela da morem dobit m. naslednji teden, bi prisegla da me že daje pms. Edino, če bo trajal 10 dni , to pa za sebe in ostale okrog mene upam da ne bo. Danes sem bila tudi že na faksu...šla sem sicer takoj zjutraj na redno predavanje, da malo vidim kako in kaj, ker sem itak imela še neke opravke. Bilo je zelo zanimivo, čeprav se mi zdi kar razlika, je očitno da sem diplomirala že dolgo nazaj...čist drug sistem, no pa saj bom se navadila. Sem pa jezna, ker mi nek spletni obrazci za faks ne funkcionirajo oz. se ne morem prijavit, ni mi se s tem za ukvarjat, upam da bo se to res avtomatsko uredilo (kot mi je na referatu rekel) in ne bo treba okrog še to reševat, ker mi ni do tega....to je potem pri nas ponavadi klicarjenje in pisarjenje in se mi ne daaaa.... Imamo pa tudi mi novo pridobitev od sobote, jedilne stole in mizo. Se super poda, stanovanje je kar lepše... edino zdaj vidim še bolj tistih 100 stvari, ki bi jih spremenila-najbolj pa si želim pleskanja in novih barv na stenah. Samo trenutno nekako ni pravega časa za to...ker to pa je res veliko dela. Lepo bodite, fajn se še načvekajte; saj vam itak ne sledim več prav .
|