Žabinčica
|
Dober dan čveke . Lili čestitke za službo. Mamica deklicam, no super da gre hitro hrbet na bolje. To zna bit kar težko, takšni udarci. Tedy, lepo da je bilo na pregledu vse OK. Tako da januarja, lepo s polno paro naprej, za plusek čim prej. Sta pa res dobra, že 4 otroke... Verjetno je organizacija kar pomembna, da vse teče? Midva sicer nekako planirava 3, edino če si slučajno kasneje ne premisliva, pa še za kakšnega zvišava (čeprav to dvomim) . Pikapolonica85, naj že klomifen naredi svoje . Tara, mogoče pa ne pride...pa ti bomo kmalu lahko čestitale . Katera je še ne pričakuje trenutno? Malo sem se izgubila, da vem za koga vse navijat ... Opremljanje/stanovanje ja midva sva tudi že nekaj časa v tem. Samo ne enega stanovanja, ampak v selitvah in obnavljanjih odkar sva skupaj. Najprej sva bila v najemu, potem, v manjšem lastnem stanovanju. Ko se nama je pridružil prvi član sva počasi menjala in kompletno zrenovirala večje stanovanje, no potem se nama je slučajno, neplanirano ponudila možnost iti v še večje, kjer smo zdaj. In seveda, se je treba selit, pa v vsakem nekaj porihtat itd. Tako da mi je kar malo dosti tega...čeprav zelo rada urejam in tako naprej, ampak 4 selitve v 9 letih, gre kar nekaj časa in energije za to. Tako da ne vem, ena je pisala, da bi rada vse naenkrat naredila. No jaz sem tudi takšna, ko delam, rada naredim, da je potem mir. Nisem ravno navdušena za neka etapna urejanja, samo je pač to vedno od situacije odvisno... Mizo sva pa dobila ugodno, je bila znižana na 100 eur, stoli tudi niso bili dragi 40 en stol, pa masiva...tako da sem super zadovoljna. Ker prej sva gledala iz ene kolekcije, od katere že imava nekaj pohištva pa je bila znižana cena za cel komplet enkrat dražja kot to... Sva pa čisto slučajno na to naletela, ker ponavadi v to trgovino sploh ne hodiva gledat.
|