|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
2.10.2013 9:37:09   
savanah
hojla punceuser posted image
tara9, kaj pa če bi ti kakšen testek naredila?? malo si že sumljivauser posted image , držim pesti!!! res je priden ja, včasih kar malo pozabim ga malo pohvalit, dobro da me kdo spomneuser posted image . in čisto prav imaš, srečna sem že zato ker imam njega, treba si je to večkrat ponoviti.
_pika_, tudi zate stiskam pestkeuser posted image , kdaj pa ti lulašuser posted image ?? kateri krog s klomifenom si (spet se že vnaprej opravičujem če je kje že pisalo, mogoče sem prebrala pa sem pozabilauser posted image )
lili25, prosim prosim prosim, povej nam lepo novičkouser posted image , čakamouser posted image
mamica deklicam, ojoj bogica...upam da si že bolje??

jap tole delo, tudi mi smo v hiši, sicer nisva sama ampak dela je še vedno velikouser posted image . Ja bluegirl, tudi jaz sem taka, sem mislila kako bo hitro tole zrihtano, joj pa ko ni denarja in ne gre vse po planih...no jaz sem pomoje začela kupovati te drobnarije ko sploh še ni bilo pohištvauser posted image ..desetkrat sem si premislila glede barvnih kombinacij,...dragi se je že bal s kakšno barvo bom prišla domovuser posted image . ampak je pa veselje, res je...sicer sem včasih vsega sita, ampak ko vidim kakšno novo stvar sem spet inuser posted image . in tole usklajevanjeuser posted image , mene že malo čudno gledajo, še po predalih se mi vse ujemauser posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
2.10.2013 9:42:16   
savanah
tara9, tudi midva imava na podstrešju pripravljeno za dve sobici, komaj čakam da se lotim tega dela...ooo me noben ne ustaviuser posted image

mamica deklicamuser posted image user posted image , bogica. je pa res, tako kot si rekla, moški veliko bolj jamrajo ko so bolani.. moj je čisto paf, pa ga samo grlo boli, mu kuham čajčke in crklam. ko pa jaz z vročino ležim pa sploh ne opazi. Ampak sem ga začela opominjati, kaj naj tudi on mene malo pocarta. nazadnje mi je še palačinke spekeluser posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
2.10.2013 9:45:55   
Tara9
Savanah nekako nočem testa delat, ne vem zakaj, sicer na koncu zmeraj popustim, to rundo se trudim bit trmasta. Sicer pa imam občutek, da me samo psiha daje, ker že tako dolgo nimam user posted image , da sem vsa hormonska. Do konca tedna bom zdržala, ker mislim, da do nedelje more pricurljat. Ja, saj jaz tudi pozabim pohvalit svojega dragega user posted image , bolj mi gre kreganje od rok, ampak vsake toliko morem priznat, da je dejansko priden (še dobro, da ne bere tega user posted image )

MD kako znano mi je to, ko je moj dragi bolan, oziroma se ne počuti dobro, se obnaša kot dojenček, tako da se sam sebi smili in skačem okrog njega, kot kakšen norc. Ko je situacija obratna, ga morem pa parkrat opomnit, da zdaj jaz rabim pozornost.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
2.10.2013 10:54:20   
savanah
no tara potem bova pa konec tedna skupaj testek delaliuser posted image . jaz sem tudi rekla, da če je do konca tedna ne bo naredim še en test, čeprav dvomim, mislim da bo vsak čas tuuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
   [Brisano sporočilo]
2.10.2013 10:55:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 1005
2.10.2013 11:08:22   
savanah
lili25 superuser posted image čestitke za služboooouser posted image user posted image , bravo, bravo! sem prav vesela zateuser posted image
in tudi m še ni? upam da se ti tudi to uresničiuser posted image user posted image . sem videla na forumu da si zadnja napisala, sem takoj letela pogledat kje bo kakšen smajli pa dve črtici zraven, v prvo sploh nisem prebrala vsegauser posted image . Držim pesti da bo tudi pri tebi tako kot pri tvoji mamiciuser posted image . No jutri nam pa le sporoči rezulateuser posted image

superca res, še enkrat čestitke za novo službouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
2.10.2013 11:27:22   
Tara9
savanah tudi jaz imam občutek, da bo vsak čas tu. Si ne predstavljam drugega kot beline na tetsku, ki me je že nekajkrat razočarala, zato se nekako nočem soočiti z njo. Meni osebno je lažje, da se samo vlije, tista belina me res ubija. Mislim, da bom skupaj padla, ko bosta enkrat dve črtici user posted image . Bi bilo pa lepo, če bi obe kaj nalulali konec tedna user posted image .

Lili25 čestitke za službo in stiskam pesti na rokah in nogah user posted image , naj se zgodovina ponovi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
2.10.2013 12:05:44   
savanah
Tudi meni je lažje če se samo vlije, ne maram belih testkovuser posted image . Če se samo vlije se nekako sprijaznim ko pa vidim tisto belo grdo na testu pa me spopade bes, zakaj NE?!! In sem se odločila (kot že nevemkolikokrat do sedajuser posted image ), da jih ne delam več! razen če M zaostaja več kot 3 dni! Evo prisežemuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
2.10.2013 12:12:20   
pikapolonica 85

IZVIRNO SPOROČILO: savanah

hojla punceuser posted image
tara9, kaj pa če bi ti kakšen testek naredila?? malo si že sumljivauser posted image , držim pesti!!! res je priden ja, včasih kar malo pozabim ga malo pohvalit, dobro da me kdo spomneuser posted image . in čisto prav imaš, srečna sem že zato ker imam njega, treba si je to večkrat ponoviti.
_pika_, tudi zate stiskam pestkeuser posted image , kdaj pa ti lulašuser posted image ?? kateri krog s klomifenom si (spet se že vnaprej opravičujem če je kje že pisalo, mogoče sem prebrala pa sem pozabilauser posted image )
lili25, prosim prosim prosim, povej nam lepo novičkouser posted image , čakamouser posted image
mamica deklicam, ojoj bogica...upam da si že bolje??

jap tole delo, tudi mi smo v hiši, sicer nisva sama ampak dela je še vedno velikouser posted image . Ja bluegirl, tudi jaz sem taka, sem mislila kako bo hitro tole zrihtano, joj pa ko ni denarja in ne gre vse po planih...no jaz sem pomoje začela kupovati te drobnarije ko sploh še ni bilo pohištvauser posted image ..desetkrat sem si premislila glede barvnih kombinacij,...dragi se je že bal s kakšno barvo bom prišla domovuser posted image . ampak je pa veselje, res je...sicer sem včasih vsega sita, ampak ko vidim kakšno novo stvar sem spet inuser posted image . in tole usklajevanjeuser posted image , mene že malo čudno gledajo, še po predalih se mi vse ujemauser posted image

Dobro, da nisem edina, ki večkrat vpr.eno in isto :D ali pa da si sploh ne zapomnim, če sem že napisala, ali ne, tako da sedaj ne vem če sem javila, da sem prvi krog ali ne.user posted image Saj nima veze, javljam, da sem v prvem krogu s klomifenom na pripravo na IUIuser posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
2.10.2013 12:13:30   
Bluegirl
Mamica deklicam, auč, to je pa res moralo bolet. Naj hitro mine! Ja, deci, moj je istiuser posted image

Tudi midva sva v hiši (tudi ne čisto sama), a je vseeno dosti dela. Haha, savanah, kot bi sebe poslušala. Tudi jaz sem nora na red, ampak potem vse malo uskladiš z denarjem in časom in ostalimi pogoji in se malo umiriš. Je pa res veselje, že zato, ker si na svojem.

jaz sem si tudi tako zelo želela biti prav na svojem svojem, da bi imela točno taka pohištvo in vse skupaj, ki mi je všeč, no tudi mojemu, da bo vse imela nek smisel.. potem pa je prišlo tako vmes, da sva le še par reči dokupila in se mi zdi, da tudi temu ni videti konca, ker še vedno kaj manjka.

Točno to, lili25! Včasih druge bolje napišete, kar sama mislimuser posted image In čestitkeeeee za službo!user posted image Superca, sem zelo veselauser posted image Ena lepa novička je že prišla od tebe, čakamo še na enouser posted image

Savanah, tudi jaz samo črtici iščem pri odgovoru lili25user posted image Sama pa testov sploh ne delam, brez O dvomim, da je možno kaj drugega kot belinauser posted image Mislim, da bom vesela, ko bom sploh lahko delala test, tudi če ne bo črticuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
2.10.2013 12:39:51   
*tedy*
lili25 čestitke za službouser posted image user posted image user posted image , M pa naj tudi ne pride in bo teden popoln, kajne??user posted image user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
   [Brisano sporočilo]
2.10.2013 12:53:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *tedy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
2.10.2013 13:11:43   
mamica deklicam
lili25 user posted image user posted image user posted image za službo

punce, jaz sem včeraj naročila tisti ašičev čaj in še nekaj drugih mešanic zraven. Danes sem ga že dobila na domuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako da prva runda se mi hladi, da jo spijem. Potem pa v takem tempu nadaljujemo do O. In navijam, da se mi M kmalu vrne na stare tire, še bolje pa če, je kakšno leto sploh ne bi bilo večuser posted image user posted image

hrbet je malo bolje, samo mojemu ne bom nič povedala, naj me kar malo popoldne pockrlja oz naj bo vsaj varuška. user posted image user posted image . Sem včeraj taveliki povedala, da me boli, ker sem padla po stopnicah in potem me je božala in pokrivalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1013
2.10.2013 13:25:15   
savanah
Bluegirl, moram ti povedat tole o ovulaciji in testih...nevem a sem kje to brala na kakšnem forumu a mi je kakšna znanka povedala (spet jaz polna vseh informacij in nevem od kjeuser posted image )...v glavnem imela je zelo neredne menstruacije, nevem na koliko dni vem pa da je bila kar dolga...in je vseeno delala na vsake toliko teste in enkrat sta se izrisali magični dve črtici. če je katera tukaj o tem pisala se opravičujem če sem omenila njeno zgodbo, ampak tole mi je res na misel prišlouser posted image . hočem samo povedati da je možno tudi ob nerednih in dolgih ciklusih. bluegirl mogoče jo pa samo nisi čutila? pa je že to to? no vsekakor ti želim da je to to!user posted image

pikapolonica naj bo že prvi IUI uspešenuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1014
2.10.2013 13:26:30   
savanah
hahaha mamica deklicam, tako se delauser posted image user posted image
joj kako pridne punce imaš, sem ti kar foušuser posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
2.10.2013 13:31:29   
Bluegirl
Savanah, sem tudi sama že slišala za takšne primere, celo moja znanka je na ta način zanosila. Vendar pa si sama merim BT in ni prišlo do nobenega dviga temperatura, tako da močno dvomim, da bi lahko kaj bilo. Seveda je vedno možnost, ampak tokrat zelo majhna. Hvala za to, če ne drugega, dobim ob takšnih zgodbah upanje in nek zagon, pozitivno naravnanostuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
2.10.2013 13:45:52   
Žabinčica
Dober dan čveke user posted image .

Lili čestitke za službo.

Mamica deklicam, no super da gre hitro hrbet na bolje. To zna bit kar težko, takšni udarci.

Tedy, lepo da je bilo na pregledu vse OK. Tako da januarja, lepo s polno paro naprej, za plusek čim prej. Sta pa res dobra, že 4 otroke... Verjetno je organizacija kar pomembna, da vse teče?

Midva sicer nekako planirava 3, edino če si slučajno kasneje ne premisliva, pa še za kakšnega zvišava (čeprav to dvomim) user posted image .

Pikapolonica85, naj že klomifen naredi svoje user posted image .

Tara, mogoče pa ne pride...pa ti bomo kmalu lahko čestitale user posted image .

Katera je še ne pričakuje trenutno? Malo sem se izgubila, da vem za koga vse navijat user posted image ...

Opremljanje/stanovanje ja midva sva tudi že nekaj časa v tem. Samo ne enega stanovanja, ampak v selitvah in obnavljanjih odkar sva skupaj. Najprej sva bila v najemu, potem, v manjšem lastnem stanovanju. Ko se nama je pridružil prvi član sva počasi menjala in kompletno zrenovirala večje stanovanje, no potem se nama je slučajno, neplanirano ponudila možnost iti v še večje, kjer smo zdaj. In seveda, se je treba selit, pa v vsakem nekaj porihtat itd. Tako da mi je kar malo dosti tega...čeprav zelo rada urejam in tako naprej, ampak 4 selitve v 9 letih, gre kar nekaj časa in energije za to. Tako da ne vem, ena je pisala, da bi rada vse naenkrat naredila. No jaz sem tudi takšna, ko delam, rada naredim, da je potem mir. Nisem ravno navdušena za neka etapna urejanja, samo je pač to vedno od situacije odvisno...
Mizo sva pa dobila ugodno, je bila znižana na 100 eur, stoli tudi niso bili dragi 40 en stol, pa masiva...tako da sem super zadovoljna. Ker prej sva gledala iz ene kolekcije, od katere že imava nekaj pohištva pa je bila znižana cena za cel komplet enkrat dražja kot to... Sva pa čisto slučajno na to naletela, ker ponavadi v to trgovino sploh ne hodiva gledat.

Neposredna povezava do sporočila: 1017
2.10.2013 14:03:40   
mamica deklicam
potem sva midva z mizo in stoli še bolj dobro prišla čez. Ko sva na bolhi iskala rabljeno kuhinjo, so blizu nas prodajali eno za 300€. No midva sva se toliko časa odločala, da sva jih klicala, da so dali oglas kot podarim. In sva zastonj dobila kuhinjo, štedilnik, dva hladilnika, masivno mizo in 6 masivnih stolov. user posted image user posted image user posted image

lani je pa moj pripeljal domov še eno okroglo mizo in stole zanjo. Sedaj pa ne vem ali je tudi to dobil zastonj ali je dal 50€ za cel komplet.

jaz imam eno pridno hčerko in eno bolj lene sorteuser posted image . Tamlajša mi naredi vse, včasih še preveč. Starejša pa tako tako. Če je za njeno rit, se zna zelo hitro obrniti, drugače pa zna biti lena, da je grozauser posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
2.10.2013 15:14:42   
*tedy*
mamica deklicam kje si naročila čaj?? Kako točno pa se mu reče??

joj , punce ve ste tko pridne, ker se lahko disciplinirate in ne delate testov, jest ga sploh še ne rabim pa sem včeraj naročilauser posted image in ga danes že dobila....zdej pa čaka v kopalnici na januaruser posted image user posted image mam bolš občutek, če vem da je tam če ga slučajno prej rabimuser posted image user posted image

žabinčica sej midva tud nisva vnaprej planirala 5 otrok.....za vsakega posebej se odločava oz. si ga želiva, no sedaj tud mal otroke vprašava , če bi imeli še kakšnega .....

Neposredna povezava do sporočila: 1019
2.10.2013 15:20:21   
Tara9
Joj, jaz imam pa danes prav krizo glede testa user posted image . Dobro vem, da je razočaranje manjše, ko se user posted image  vlije, kot tista belina na testu, ki me v depresijo vrže, ampak se prav kregam sama s sabo, ena stran v glavi mi govori kupi test, druga pa zdrži še malo, imam monologe v glavi, še dobro, da jih noben ne sliši  user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
2.10.2013 15:25:40   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

mamica deklicam kje si naročila čaj?? Kako točno pa se mu reče??

http://www.sitik.si/Cajne_mesanice

na tej spletni strani sem kupila. Imenuje se Ženski čaj. Sem ga danes že pila in je dobrega okusa.

Ker imam samo do Kamnika 8km in bi ga morala še iskati, v DM ga nimajo. Sem naročila preko spleta. Res da plačaš še prevoz 4,60€.. Sem pa vzela več stvari, ni bilo potrebno iti od doma in iskati čaja, tako da mislim, da tudi nisem tako slabo kupila.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
2.10.2013 15:28:24   
Tippi
tedy, mamica deklicam in ostale stare borke, sem se oglasila samo toliko, da ne boste mislile, da sem pozabila na svoje soborke!! komaj čakam in se strašansko veselim novih pluskov!! redno vas zasledujem user posted image

seveda želim tudi vsem ostalim čimprejšnje pluske!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1022
2.10.2013 15:45:26   
Bluegirl
mamica deklicam, se ti pridružim (jutri) pri pitju čaja, sem kupila termovko!user posted image Pa kako dolgo sem jo zbiralauser posted image Ene so svinjsko drage, druge premale, prevelike itd.

Bluegirl

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
2.10.2013 15:52:06   
*tedy*
tippi hvalauser posted image user posted image user posted image in tudi mi tebe zasledujemo...težko se boš skrila pred namiuser posted image user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
2.10.2013 16:08:19   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl

mamica deklicam, se ti pridružim (jutri) pri pitju čaja, sem kupila termovko!user posted image Pa kako dolgo sem jo zbiralauser posted image Ene so svinjsko drage, druge premale, prevelike itd.

bom združila prijetno s koristnim. Pijem premalo, sedaj bom vsaj več, čaj je prijetnega okusa in upam, da mi bo še pomagal.user posted image user posted image user posted image

sem za pokušino vzela tudi družinski čaj in me prav zanima, kakšnega okusa bo.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?