Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

sv pa doma že povedala in so kar navdušeni, da bodo dobili še enega vnučka/vnučko
Meni je prav grozno brat vse te zgodbe, sploh zdaj, ko so mi nosečniški hormoni dokončno ven udarili
Prav komaj čakam petek in NS, da vidim, če je vse vredu. Zaenkrat nič ne krvavim, tudi nobenih bolečin nimam, edino slabo mi je še vedno. Ampak mi ni panike, samo da je pikica ok.
in da v četrtek spet vidim živahnega
) in da so mi joski zrasli za duplo... Pa se mi zdi , da je vse skupaj bolj ocitno... Ena kolegica pravi, da vidi trebuscek druge, da ne.... SE MALOOO pa se bo videlo tako kot je treba... Baje v cetrtem skoci ven
Meni so se takoj na začetku napihnile, ampak zdaj pa nikamor ne gre. Očitno mi ni usojeno