Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, tudi ne vem, kdaj bom šla. Sem pa možu že rekla, da bo šel z mano, ker me je res strah
.
, da ti ne pripada (oprosti, če si že povedala, sem malce pozabljiva)? No, meni vsekakor pripada, vsaj en plus od mojih let
.
.
jaz bi se morala naročit na NS v Lj in enkrat sem klicala pa mi je rekla naj pokličem 25.3 tako da preden grem na NS imam še en pregled pri mojem G.MK sem dobila na prvem pregledu in tudi slikico me je tudi vagala in drug dan sem dala kri in vodo.Znaki še vedno slabo
, jaz imam pa jutri nuhalno, sem kar mal nervozna...upam,da bo vse ok!
Si mogoče kaj takega pojedla? Mene je zadnjič po grozdju full odprlo, pa sem drugače skoz zaprta. Pa se mi zdi, da je imunski sistem čisto bogi zdaj med nosečnostjo. Nikoli nisem imela problemov s prehladi, letos se mi pa en zaključi, pa se mi drug že začne
4,8mm, tveganje 1:20, pri mojih 24.letih... Trenutno vam ne morem opisat, kako močno si želim, da se vsako jutro od nuhalne naprej ne bi več zbudila... V torek imam biopsijo horinskih resic...