Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
ker je imel štalo v službi in je prišel domov šele ob pol noči, je bilo to prestavljeno na danes. Sedaj čakam ali bo tudi res.
. 
,
. Seveda lahko tu in tam malo pojamramo, samo se mi zdi, da potem hitro ena drugo povlečemo v to, tako da je res fajn, da se vsaj trudimo mislit še na kaj drugega. Pomoje bo tako več uspehov
. Po drugi strani pa je tudi moj včasih pravi buftelj in mi pogosto živce kravžlja, čeprav ga ne bi menjala za nič, bi ga včasih z lopato po glavi
. Upam, da moj kmal pride da gremo mal ven delat....glih poslušam na "Je treba delat" od Smolarja, verjetno me res glava boli od same lenobe
. Zato pa jaz vedno pravim, da imam tri otroke doma, čeprav sem samo 2x rodila.
men se tudi vleče tale teden, tele moje boleče joške in izcedki- enkrat so, drugič jih ni, pol spet, pa spet ne aaaaaaaaaa