Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Sem vas prišla samo pozdravit,in vam zaželet veliko lepih trenutkov v
,pa čim več božajte vaše rastoče trebuščke. Jast sem danes zjutraj po bolečinah ugotovila,da se mi bliža ovulacija
,iskreno povedano je nisem pričakovala. Je pa Pušenjak rekel,da po takem ss,brez čiščenja,se lahko takoj lotimo na novo delat
.
... Povedala sem pa samo dvema zeloooo dobrima prijateljicama, ki sta mi bili tudi ob IVF postopkih vedno v oporo in sta vedeli. Potem ve še moj brat in njegova punca h kateri sem šla dat kri in mi je sporočila izvid in se je doma samo smejala, da me je brat klical, da se njegovi meša in še moji mami. Moj misli da vesta samo prijateljici in brat. Sem se odločila, da bom počakala do naslednjega pregleda potem bom pa počasi povedala v službi itd... Če ne bodo prej ugotovili, ker sem že vsa napihnjena. Gorenjka ima možnost gravure sporočil v čokolado, se mi zdi tudi luštna varianta za povedat.
Na koncu bo vse točno tako kot mora biti!
največji sovražnik! zredila sem se že za 1,5kg. problem je ker se ful borila z dieto prej in sem v letu dni shujšala 10kg pa imela RES dobro postavo. Zdaj pa kar raste
Vem, da to ni čas za sekiranje in obremenjevanje in mislim, da bom s časom to tudi spoznala.. Zavedam pa se, da je zdravje pikice na prvem mestu in da morem vredu jesti, da ne bo potem problemov!
sicer se mi ni veliko poznalo ker sem visoka 184 cm... in upam da zdaj na mojih 63 kg ne bo spet novih 30 ker bo kap... :( ampak mi je šlo pa v prvem mesecu in pol po porodu dol 34 kg...in sem bila še bolj suha kot pred nosečnostjo... Kar mirno. Proti koncu nosečnosti te lahko itak voda zalije pa si kot balon :) lahko še tako paziš na "linijo" pa si na koncu lahko ravno tako okrogla...