peregrina
|
Ojej ... upam, da je z vsemi vse ok. Čeprav je pa res precej prezgodaj za pokukat na svet. Sem lani spremljala eno takšno zgodbo, ko smo šteli dneve, ko je otroček še hotel biti v . Je tudi skoraj 2 meseca prehitro pokukal na svet, ampak se je super odvilo, je z otročkom vse vredu in je že ulovil svoje vrstnike. Res, tudi jaz si ne želim kaj takega doživeti. Radenska - če slučajno veš, a sta imeli mamici že prej kakšne težave, ali je prišlo kar iznenanda? Naše detece se počuti odlično, zdaj so tisti mehurčki že kar konkretne brcike in jaz sem nadvse srečna, ko jih "poslušam", ker tako vem, da je vse ok. Mi je pa danes zagodlo moje počutje. Sem šla na eno prireditev (zaprt prostor) in mi je nenadoma postalo slabo in se mi je začelo temnit pred očmi. Sem se ustrašila, da bom skup zlezla in sem hitro šla na zrak, kasneje pa kar lepo domov. Upam, da to ne bo postalo stalnica - do sedaj se mi še nikoli ni zgodilo kaj takega. Kaj pa vem, mogoče sem preveč izčrpana od celega tedna in bi morala več počivati. Včeraj sem se malo zasekirala, ko me je znanka vprašala kdaj imam rok in pol naredila tako šokirano faco (češ, a šele takrat), ko sem povedala, da šele konec oktobra. Ajej ... očitno bo res treba nabavit prikolico, da se bova trebušček in jaz v zadnjih tednih lahko premikala naokoli. No, ampak samo da je zdravo in da se vredu razvija (in da bo hotel počakati na njegov čas) :-) Punce, svetujte mi nekaj. Tiste, ki greste na Hrvaško - a se kaj dodatno zavarujete? Ali pač vzamete tisto normalno dodatno zavarovanje za tujino (sem že precej iz prakse, saj sem se v zadnjih 2 letih potepala bolj po Sloveniji).
|