Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Lahko bi se vsak mesec, bi se stvari za nekatere malo hitreje odvijale. Sicer pa vseh stvari tudi jaz točno ne vem, vem zgolj to, kar sva z možem trenutno dala čez... to je pa 3 mesece za prve preiskave in iskanja vzroka težav, 9 mesecev moževe terapije in 5 mesecev čakanja na komisijo, vmes je bil pa še konzilij
:) Upam, da nama uspe imeti 8.10. konzilij tako kot sovic. Če res samo dvakrat na leto zasedajo potem bova zamudila... Bom videla kaj bo rekel drobnič.
jaz bom pa vsem poročala kaj bom novega zvedela v petek pri dr. Drobniču.
Ker nimam čist redne menstruacije, sem ga vprašala če je to kakšen problem in je rekel, da ne. samo da če bi menstruacijo dobila recimo 20.12. da je to že kar pozno, ker imajo dopuste in da bi se mi v tem primeru prestavil ivf na januar. Sva bila zelo vesela in komaj čakava to pošto za konzilij. Sovic a vidva sta že šla na odvzem krvi za spolno prenosljive bolezni? midva sva mislila, da nama bo v petek dal napotnico, pa je rekel, da se to na konziliju zmenimo. Če sem prav razumela, naj bi skupaj z datumom konzilija dobila tudi napotnico za kr