Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...ce pa ne bo uspelo pa tako dobim menstruacijo ze v nedeljo, ker imam ponavadi kar tocno in ne bo nic s krvnim.

Lepo da se je vse skupaj odlicno koncalo, da ti tvoja pikica krasi zivljenje :-) Letos pa spet tukaj skupaj
Odlocila sm se da bom v tem postopku delala cel cajt, razen 2-3 dni po punkciji... ce se hoce prijet se bo, ne glede na to ali lezim ali delam... pa mislim da bi ze bil cajt po 5 letih da se midva tud razveseliva malo
ASevedaDaBo jaz sem tudi prvič in upam, da zadnjič
, potem svetlo rjavo, potem nič pa spet isto... skratka, očitno je šlo za vgnezditev, kasneje po testu, ko sem krvavela pa na UZju nikakor ni mogla videti, kje točno krvavim. Normalno, da sem bila čist fertik, ker mi so mi vsi, vključno z mojo G rekli, da to ni dobro in da se ne bo dobro končalo ampak je moj škratek živi dokaz, da to ni tako
pa obliva me, joške mehke, pomoje je konec