Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in nato greva lahko v akcijo.

. So rekli da počakam na menstruacijo in nato akcija. Jaz sem do sedaj dobila vedno na 23 ali 24 dni. Pred
hihihi Ja jaz sem kar presenečena, da je že prišla. Pričakovala sem jo naslednji vikend ampak je točno na 30 dan prišla (zadnja je bila 24.10.) Včeraj sem imela malo izcedka, danes je pa že ornk :) tako, da jutri grem po inkecije in se začnem špikati. Očitno bom imela potem v nedeljo prvi ultrazvok. Meni je sestra rekla, da lahko pride moj po inekcije, če sama ne bom uspela priti. Mislim, da je čisto ok če bi prej poklicala in jim povedala, da pride tvoja mami. Po moje en bo nobenega problema. Vam javim kakšen občutek bo po špikanju. Upam, da ne bo kaj hudega, da bom lahko še normalno šla v službo. sem bolj občutljiva na te hormone :)
naprj in pričakujem da bom zanosila...to je že res psihična vojna in nevem več kaj naj storim!