Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

in čez 4 tedne, ko mam 1.3. morfologijo, gre lahko zraven tudi naša ponosna bodoča sestrica
mi je zadnjič gin izrecno prepovedal. Sem kar malo razočarana, ker bi spomladi z veseljem kam šla malo od doma, da odklopim vsakdanje skrbi in uživava se zadnjič "sama". Pa ne bo šlo! Zato pa vseeno načrtujeva dopustek čim bova videla, da bo tamali/tamala pripravljen in dovolj velik za potovanje
. Sicer ga pa zvečer že dobro čutim in se mi zdi super. Zvečer v postelji še kaj preberem in takrat čutim nogice in rokice kako migajo in se raztegujejo.
... V tej
je zaenkrat ok, ni tako hudo, ker nisem toliko na nogah, me pa boli samo križ, oz. ko sem preveč na nogah (sem absolventka in delam preko študenta v gostinstvu) čutim, ko se umirim, ko pridem domov, blago bolečino kot v 1. nosečnosti, ne tako hudo. Je pa res, da imamo težave s križem v družini (teta, mami je imela 2x hernijo in išias)...